98

Анонимен

преди 3 години

След крайна бедност майка и дъщеря скочили заедно от 7 етаж. Майка и дъщеря се самоубиха заедно, като скочиха от жилището си на седмия етаж в блок на улица "Мусала" в Стара Загора.

97

много правилно

преди 3 години

всички русофили задължително да носят маска с изображението на руската рубла. За да се знае за кого работят и кой ги възнаграждава, а дистаницията ще помогне на българите да държат тези мекотели на разстояние, за да се не цапат.

96

Анонимен

преди 3 години

Едно време ако някой си беше решил да се разкарва с маска щяха да го сметнат за луд а сега го смятат за нормален а нормалните без маски да луди.

95

до 96

преди 3 години

До Анонименпредпазни мерки имаше и предиаз си спомням 80те когато ми се налагаше да пътувам до западна европа и до африка съм си правил по 12-15 вакисни за да ми изададат съответните визидаже не помня за какво бяха толкова много тези ваксинипросто около 90те заради алчността отпаданахв всички предпазни меркитова е истината

94

Шопо

преди 3 години

1984... Джордж Оруел ви го е написал още преди 70 години...Прочетете я тая книга,бе !!! Прочетете и много неща ще ви се изяснят !!!

93

Анонимен

преди 3 години

Аз го изкарах преди 2 седмици. Останалите - оправяйте се ! :-)

92

До 94

преди 3 години

Кде видя будна *** ? Вдички спят бе

91

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Доброто старо времемина и замина.Едно е сигурно:Цветков Милен,няма сърф да кара,пред къмпинга Градина.

90

Анонимен

преди 3 години

Беше въпрос на време да стане пандемия с нарастванета на населението и със свободното движение на хора навсякъде. Просто в природата е така, а ние сме част от нея, колкото и да не им се вярва на мноцина. Медицината още години няма да се справи с подобно предизвикателство. Затова, особено ако смятаме да продължаваме с туристическите и други обиколки, просто няма как да живеем без предпазни мерки.

89

Кашик

преди 3 години

До Виготура до КашикФакт. Затова като срещна такива лигльовци им блъскам главата в бордюра.

88

Анонимен

преди 3 години

Ще продължи докато се събудят достатъчно овце.

87

логик

преди 3 години

доказани са две неща ясно:1 - когато си ваксиниран и ваксината е започнала да действа ти не може да се заразиш нито да предаваш вирус на друг поне в 90% от сличайте2 - носенето на маска предпазва предимно другите и то до 70-80%, теб предпазва не много ефективно около 40-50%няма никакъв смисъл ако при тези обстоятелства да си ваксиниран и да носиш маска, просто е нелогичнобез да съм лекар

86

Кашик

преди 3 години

Навремето 18 годишни деца тичахме с пълно бойно снаряжение, противогаз, плащ-наметало, ръкавици, чорапи. Смяташе се за нормално. Сега големи мъжкари не могат да изкарат 10 минути с платняна маска.

85

Анонимен

преди 3 години

от 1 година работим от къщи, това което видях от колегите не е добре: от 10 души отишли на отчет, 8 бяха с маски до очите пез цялото време, чутурите не ги слушат още от сега, мислех си че работя с хора, а то зомбита, всеки се натиска и слушка да не го посочат с пръст и да си изгуби заплатката......протест срещу мерките - еми май вече е късно и няма как да стане...

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"щатския център за контрол и превенция на болестите при положение че досега са умирали от пневмония по 50 хиляди на година...сега 8 хиляди"

83

Анонимен

преди 3 години

Не искам такъв живот.

82

House M.D.

преди 3 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение в заглавието?

81

ББ

преди 3 години

Е нема ка да стане. Че *** яко.

80

Аз

преди 3 години

Пандемията ще продължи докато не ни писне...Тогава се очаква рязко да приключи

79

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Доктор Чирков каза, че е пипнат от човешка ръка вируса.А мутациите ?!