138

Спазвайте дистанция

преди 3 години

Не правете секс по време на епидемия спазвайте социална и физическа дистанция !!!

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Нали това е целта на командно оперативно мероприятие КОВИД! Дъвкахте го дъвкахте ...

136

Коронациркаджия

преди 3 години

Първо носихме маски за да се предпазим от коварното заболяване. После носехме маски в знак на солидарност с останалите, уж за да ги пазим. Сега излиза, че трябва да продължим да носим маски още 5-6 години, докато се ваксинират всички по цялото земно кълбо. Като мине и това, ще продължим да носим маски за здраве, че току виж Ковид -29 се появил. Добре че беше вироСът Ковид-19, за да разберем каква невероятна благинка било да си лепнеш тоз *** на мутрата! Как ли не сме знаели по-рано!?

135

Анонимен

преди 3 години

Въпреки напъните на ГЕРБ да се заразят повече хора, в България заразилите са относоително малко, горе-долу един на всеки 23 човека, като има разлика според възрастта - при най-възрастните заразените са 1 на всеки 44 човека, а при тези на 40-49 години е един на всеки 17 човека. Заразените са относително малко, зарадо разумното поведение на повечето хора и въпреки неадекватните мерки на ГЕРБ.

134

Русенско мрази ГЕРБ

преди 3 години

Поправка. Вече е Анонимен 138, освен ако цензурата не го е направила своевременно 130

133

Анонимен

преди 3 години

В Китай, Австралия, Нова Зеландия и други държави бързо разбраха, че за да не носят маски, трябва да носят маски и за да не се налага да спазват дистанция, трябва да спазват дистанция. Затова там спряха епидемията за няколко месеца, а ние с години ще носим маски и ще умират хора, а други ще остават инвалиди. Основната заслуга за епидемията в България е на управляващите и техните неадекватни мерки.

132

Русенско мрази ГЕРБ

преди 3 години

До Анонимен 139Тарикат, това ли са новите опорни точки на щаба и ГЕРБ? Да вменявате вина на народа, все едно че той сам си е виновен за случващото се? Изключително елементарно и жалко, но и напълно във ваш стил. За една година корона криза така и не успяхте да създадете организация в болниците, за да не реват докторята като им дойдат малко повече пациенти. Държите безмислената карантина, при положение че вече всеки трети или е болен, или вече се е срещал с вируса или е ваксиниран. Малоумно!

131

Анонимен

преди 3 години

:D

130

до139

преди 3 години

К'во общо има МАСКАТА с КЪПАНЕТО бе, калъf?!

129

ЩЕ ОСТАНАТ

преди 3 години

До 130Мерките и ограниченията, зелените паспорти, електронни регистри ваксинали, чипиране на хората като животни. Контрол хигиена и маски.

128

Анонимен

преди 3 години

-Пушат като комини на печка Перник-Дават по 5лв за кутия цигари - нямат 1.50 за многократна маска-Пият като за последно-Не се къпят седмица-Сменят си бельото в събота-Устата им е леш-зъби тук-там-Краката им миришат на пор-Чорапите като си сабуят-стоят като ботуш изправени-направо колосани-Пот се лее от всякъде жълто подмишниците-Косата им мазна-2 кюфтета можеш да опържиш на главата им-Ноктите им черни - 3 кг кал под тях-Ушите им пълни с тор-за това не чуват нищоМАСКИТЕ ИМ ПРЕЧАТ :D

127

Анонимен

преди 3 години

Британски учени.... Дойче веле... знаем, знаем! Знаем, copoc и компания какво са ни замислили.

126

ДртПрч

преди 3 години

Абе и друг път разни хора са опитвали да ме сложат на желаното от тях място. Не са успели досега, няма да успеят и в бъдеще.Срещу по-силен и по-добре екипиран противник се използва партизанска тактика, подривна дейност и хиляди малки трикове, които да го откажат да се занимава с теб. Накрая разбира, че усилията му да те вкара в неговите коловози му излиза прекалено скъпо. Кляка и те оставя на мира.

125

Анонимен

преди 3 години

Ако на 4.04 гласуваме за същите, мерките остават за още поне 4 години. Кое не е ясно?

124

Старшинката

преди 3 години

Тва полюционерите не спят, в главите им само маски, фуражки и някой лев за постовете в интернет. Че и морал ни четат и ще ни казват къде и с кой да се срещаме. Умноци!

123

Анонимен

преди 3 години

До ДртПрчЩе играеш според свирката (мерките)... Ще те сложат много бързо на мястото ти,ако се правиш на бабаит.

122

ДртПрч

преди 3 години

Масова ваксинация няма да се случи, а мерките ще свалите, когато ви натрошим талибанските кратуни.Няма да чакате дълго.

121

Оптимиста

преди 3 години

Вече съм сигурен,че някой чака самозабравилите се зелени, нежни Ковид изпълнители. Чакат ги да прекалят с абсурдите и след това този някой ще се появи на бял кон и ще ни спаси от тези психопати. Разбира се ние от плебса ще си платим, вече ще сме се отказали от част от правата си, но поне ще има по-малко извратености и с това ще се отешаваме. Запомнете това !;). ;). ;)

120

ДртПрч

преди 3 години

До 121Егоист ли съм бил?Една година от живота си отделих за да ви пазя. Не себе си. Вас пазех. И сега с цялата си неблагодарна наглост твърдите, че съм бил егоист, защото не ви играя повече по свирката?Айде, гледайте си работата! Спасявайте се!

119

До 108 Хари

преди 3 години

Защо си се описал?!