158

Анонимен

преди 3 години

ОТ ОСЕМ МИЛЯРДА ТРЯБВА ДА СТАНЕМ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕТ И ПОЛВИНА МАКС ТОВА Е ИДЕЯТА НА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ТАЗИ ЦЯЛАТА ПОМИЯ А ПОВЯРВАЙТЕ МИ ТЯ ВСЕ ОЩЕ Е В НАЧАЛОТО СЕГА САМО НИ ЗАМЯРГАТ ОТ ТУК ТАМ С ЗАГАДАЧНО ОЧАКВАНИ ОЩЕ ПО ОПАСНИ СЪБИТИЯ ТОЕС НЕ НИ ДАВАТ ДА ПАДНЕМ НА ЗЕМЯТА ОТ СТЕС И ПРИТЕСНЕНИЯ. АКО НЕ СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ И НЕ ДАДЕМ ОТПОР НА ТЕЗИ ФАНТАСМАГОРИЙ 8,5 ГОДИНИ ЩЕ Е ВСЕ ТАКА ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ.

157

123

преди 3 години

Е как не ви омръзна да промивате мозъци?

156

1-н

преди 3 години

Рамзи ако сметка да ни надене хиджаб форевър се е объркалШе му се...

155

Анонимен

преди 3 години

Ще спреш ли да го наричаш маска? Това не е маска. Много е дразнещо когато го наричаш така. Това да си го сложиш на лицето е същото като да си залепиш едно прясно гов но на лицето. Някой трябва да направи протест против ти затваряния и мерки и да мине през цялата страна

154

българин

преди 3 години

Като чета масово несвързаните коментари тук стигам до извода, че вярно коронавируса удря хората и в мозъка.Или май по скоро се дължи на принудително налаганите ограничения, както съзнателното всяване на страх и паника?

153

Атанас Велмазов

преди 3 години

Всичко, което определяха за ''конспирация'' взе да се случва !!!!!!!!!!!!!!!!Докато овцете не се събудят и не започнат масови многомилионни протести и граждански неподчинения, ще ни подхвърлят нови щамове до безкрай....овце, събудете се, живота е твърде кратък !

152

Слушайте

преди 3 години

Колкото повече ваксинирани хора, толкова повече мутации на вируса ще се появят ! Имунната система на хората ще отслабва и борбата с щамовете ще е вечна. Това е планирано, не е конспирация, а вече реалност, жалко. Ако преди една година ви бях казал, че и през март 2021 ще носите маски и ще бъдем изолирани - сигурно щяхте да ме обявите за конспиратор. А какво ще кажете сега ?

151

Анонимен

преди 3 години

Тези, дето не си свалят памперсите от лицата цяла година, ще са следващата вълна.

150

А

преди 3 години

Надявам се, че писанията по-долу за чипирането, Сорос и т.н да са на ***. Иначе горко ни на цялата държава и общество, ако има толкова много ограничени хора...

149

Кефф

преди 3 години

Ух дано, дано!!! С дистанция и маски поне ще се усеща по малко вунята на голяма част от това общество които се къпят веднъж седмично!!! В държавата където си честитят банята, и масово се обличат с полиестерни "оригинални" "Вирсачита" и "Найкита" маските трябва да са винаги задължителни!!!! :-) :-) :-) :-)

148

Косача

преди 3 години

Всичко на тази планета води до златото. Проститутката, войника, шлосера, фалиралия клошар, самоубиеца и каквото ви дойде на ум са обвързани с това, че се копае злато. Обществата ни са създадени да обслужват копаенето на злато. Намерете си колкото се може повече инфо в тази насока, няма значение с какъв етикет - научни трудове, конспирации, езотерика и мозъкът ви сам ще извърши действието теза+антитеза=синтеза, и ще видите истината.

147

Косача

преди 3 години

До 158Срещу нас имаме човеконенавистна банда от потомствени ***-монарх роби. Опитайте се да разберете как мислят и какво точно искат. Маските нямат нищо общо с пандемията, свързано е с емисиите и глобалното "затопляне"Изкуственото месо (избиването на кравите) и намаляването на популацията на хората ще им позволят да копаят злато на по- високи обороти за господарите си, без да има природни катаклизми. Естествено, ние хората ще дадем отпор и ще има много земетресения, цунамита и тнт.

146

Анонимен

преди 3 години

До Косача, к.153Много песимистичен срок ми се струва носенето на маски с години. Би следвало да се очаква качеството на серумите да се подобри още тази година и онези от ЕК и комисарят по здравеопазване да се държат с хората като равноправни, а не покорна рая. Би следвало да се създадат и лекарства, които да намалят интензитета на протичане на заболяването и да няма делене на страни от ЕС и извън него - много е дискриминационно. Германия, Франция и Белгия да не са 1-о качество държави.

145

matao

преди 3 години

Ако смяташ, че да носиш гащите на баба ти, те прави по-добър бейзболист, това значи, че носенето на гащите на баба ти наистина те прави по-добър бейзболист (цитат на Кевин Костнър:) Така е и с маските... Носете си ги и вярвайте, барем помогнат:)))

144

Анонимен

преди 3 години

Китайците са виновни за всичко. Само не знам защо света мълчи и не поиска компенсации от жълтурите за пандемията. Време е да си получат заслуженото.

143

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Много сте интересни кой на днешно време ходи на нивата с мотиката, има модерни трактори и машини, които с натискане на копчето вървят на самоход без да пипаш нищоДа не живеете през 21 година на миналия век, че даже и тогава е имало селскостопански машини

142

Косача

преди 3 години

"Носенето на маски и дистанцията може да продължи с години?"Може, ако някой ги носи. Аз сложих маска веднъж, в Практикер ...на брадата.

141

Анонимен

преди 3 години

За бурките нещо да кажете?

140

Анонимен

преди 3 години

То животът ще си мине докато се въртим с маски и дистанции!

139

Кога ще обявят?

преди 3 години

Забрана за забременяване по време на епидемия и ваксини да не се правят деца мутанти и да няма умрели бременни с ковид по болниците.