64

Диана

преди 3 години

До ОоБи ли казал нещо конкретно, БСП? Знам, че общите приказки и злонамерените лъжи са ти любимото ястие, но в момента на пазара модата е друга и празните приказки не минават - факти, факти, факти!

63

Аз

преди 3 години

Аз от години за Македония по нашите медии съм слушал само негативни новини за Македония.Македония ми е представена в последните години все едно там живеят хора които са абсолютно заблудени и изостанали.А истината е друга и тя е ,че там хората са като нас.Има добри има и лоши. Има хора на власт и в опозиция.Имат си и корупция и лоша съдебна система и беззаконие.Общо взето са като нас,малко по-бедни,заради безработицата.Не бих казал,че ни мразят,както и ние не ги мразим.Манипулирани са като нас.

62

Диана

преди 3 години

До АнонимеНРазбира се, само това може да измисли болната ти сръбска глава!...Бойко ви е много крив, ама на нас не ни е кривия..Защо ли?...Сигурно пак си си забравил очилата 10 диоптра, затова и не можеш да разбереш, значи...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

61

Оо

преди 3 години

Истината е ясна.Създаде се напрежение от една партия от двете страни на границата.Докато не се освободим от ВМРО и подобни хора които не искат да бъдем близки с Македония,няма как да станат нещата.Нашите политици целенасочено и с години правят медийна кампания срещу Македонците.Тя беше с цел ние да не ги харесваме.Там имаше подобна кампания.И кулминацията за омразата беше с нашето вето.Според мен,ако не се намесят от ЕС,единственото което ще се случи е да се дразним едни други.

60

Диана

преди 3 години

До Анонимен59Той просто е искал да покаже на целия свят какво ще стане ако някой в Македония, който защитава и се бори за нейната чест, заяви, че е и българин! Защото ти си прав, че не е задължителнопевецът, представляващ някоя страна да е неин жител дори! Той не е сгазил лука, всъщност сгазил го е в условията, съществуващи в страната, но в международен мащаб не го е сгазил...За сърбите там е било необходимо обяснението му, за да се успокоят, негодниците...

59

До крщящия глпак 51

преди 3 години

Абе ако трябва и това можеда стане, но не защото ти го казваш !

58

АнонимеН

преди 3 години

ВЪВ МОМЕНТА СЕВЕРНО-МАКЕДОНЦИТЕ ГИ Е ГНУС ЗА ДЕ НАРЕКАТ БЪЛГАРИ ЗАРАДИ ДОЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ИЗЕДНИКА БОРИСОВ!!!АКО МАХНЕМ БОРИСОВ ЩЕ СЕ ПОДОБРЯТ ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА СЪС СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ!

57

Отношението

преди 3 години

Няма потъпкване на правата на човека,понеже държавата или държавна институция не го дискриминира.Освен това той е нает от държавата Македония.Клипа е направен по поръчка индиректно на държавата Македония.Тези които са против са от опозицията и както пише тук има 400 коментара срещу него.Днес срещу Гешев имаше над 500 коментара срещу него.Тук ни ги представят нещата все едно държавата Македония е негативен герой.ВМРО от двете страни са проблема.И Захариева не знам защо и тя.

56

Диана

преди 3 години

До Анонимен52Може, може - всичко може, както виждаш! Сърбите трябва да признаете българщината и да затворите миризливите си уста по отношение на България! Никой никога от БЪлгария не е заплашвал и обиждал никого в СРМ - ние бяхме първите, които ви признаха като самостоятелна държава! - това са асоциации на сръбските болни мозъци там, които се чувстват виновни и очакват, сънуват и бълнуват отмъщение...Ако продължавате по този път, сънищата ви може и да се сбъднат, защото така става в живота...

55

Анонимен

преди 3 години

До удбаш 51,52Нещо много си се изнервил,успокой се,края на македонизма наближава,защото истината винаги побеждава! А в България сърбите никой не ги брои за нищо и не са били никакъв фактор!И да не забравят ,че през 1916,когато влиза българската армия в Македония, сръбската армия толкова бързо е бягала че не е могла да взема завоя на север, а е била натикана директно в Адриатическо море. А за 1885г когато българските капитани биха сръбските генерали и ако не бяха австрийците българските войс

54

Анонимен

преди 3 години

До ДианаНАЛИ ТОЧНО ЗАТОВА ГОВОРИМ,ЧЕ ТОЙ ПРЕДСТАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ А НЕ ОПРЕДЕЛЕН ЕТНОС...В ТОЗИ СМИСЪЛ ТОЙ СГАЗИ ЛУКА И МАКЕДОНЦИТЕ СА ПРАВИ ДА РЕАГИРАТ ТАКА.ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ТУРЧИН ОТ БЪЛГАРИЯ ДА РАЗВЕЕ ТУРСКОТО ЗНАМЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПЕСЕН НА ЕВРОВИЗИЯ.

53

До 39/да,да ама не

преди 3 години

Нещо твърде си излязъл от темата - аз съм писал за създаването на ''македонизма'', който е плод на ляво-ориентирани членове на ВМРО, силно повлияни от болшевизма, и в последствие подкрепени (със сила и терор) и от сръбските власти ! Всичко това е документирано ! Ако вместо царство, ръководено от чуждоземец, нашите предци бяха избрали да обявят още тогава Република, ръководена от българи, сънародниците ни в Македония щяха да получат нужната подкрепа, и сега да сме една единна държава !

52

Диана

преди 3 години

До Анонимен49Съгласна съм, че след като изпълнението е било представително за СРМ, не е коректно да намесва и България дори без наше съгласие, поради което и се е наложило певецът да изясни и позицията си, но национализмът който избухва от това, че певецът просто е признал двойното си гражданство и личната си позиция, са недопостими! - тази реакция е една демонстрация на потъпкване на правата на човека в страната там, отношението към България...Един кадър с чуждо знаме не е проблем за никой...

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Пиара му Дервиши е трябвало да гледа какво снима, може да го е натопил нарочно за да побърка античките македонци

50

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНСКАТА КОНЧИТА ВУРСТ...ВМРО ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВА С БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ МИ ГОВОРЯТ ЗА ТОЗИ.ХОДЕТЕ В МАКЕДОНИЯ И ГО ДОКАРАЙТЕ С ЕДНА КОЛА,СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ НЯМА НИКОЙ ДА ВИ СПРЕ!

49

Анонимен

преди 3 години

До Albanian, PlovdivЯ сега кажи колко сте в Пловдив, че гледах едно клипче в ютуб, тука било Албания навсякъде хаха по целия полуостров верно ли

48

Анонимен

преди 3 години

НЕ МОЖЕ В МОМЕНТ,КОГАТО ТЕКАТ ТЕЖКИ СПОРОВЕ МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ И ОТ БЪЛГАРИЯ ПОСТОЯННО ВАЛЯТ ОБИДИ И ЗАПЛАХИ КЪМ МАКЕДОНЦИТЕ,ТИ ПЪК БИЛО ТО И БЪЛГАРИН ДА НАПРАВИШ ТОЗИ ГАФ И ДА СЛОЖИШ СОЛ В РАНАТА.

47

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДОБРЕ КАТО ТОЛКОВА СТЕ СЕ ЗАГРИЖИЛИ ЗА НЕГО ХОДЕТЕ В МАКЕДОНИЯ И СИ ГО ВЗЕМЕТЕ НИКОЙ НЯМА ДА ВИ СПРЕ,НО ТОЗИ НА СНИМКАТА СГАЗИ ЛУКА И ТО МНОГО СЕРИОЗНО.И АКО ИСКАТЕ ДАЖЕ МАХНЕТЕ ОНАЯ ВИКТОРИЯ И СЛОЖЕТЕ НЕГО ДА ПЕЕ НА ЕВРОВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ.

46

Ами

преди 3 години

Тъкмо да се види колко е броят на српските мекерета в Македония !

45

Анонимен

преди 3 години

До ДианаНА ЕВРОВИЗИЯ СЕ ПРЕДСТАВЯ ДЪРЖАВА НЕ ЕТНОС!ТОВА ЯСНО ЛИ ВИ Е?В ТОЗИ СМИСЪЛ ЕТНИЧЕСКИ ФИНЛАНДЕЦ МОЖЕ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ГРУЗИЯ ИЛИ ЛЮКСЕМБУРГ.ИЛИ ПЪК ФРАНЦУЗИН ДА ПЕЕ ЗА ЛАТВИЯ ПРИМЕРНО.КАПИШИ!