104

ДО СИТЕ МАКЕДОНЦИ

преди 3 години

О НЕРАЗУМНИ ЙУРОДЕЕ ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИТЕ ДА СЕ НАРЕЧЕТЕ БОЛГАРИ БЕ....

103

а колко похвали

преди 3 години

със сигурност е получил много повече похвали отколкото заплахибраво момче само така няма от какво да се срауваш че си българин, наследник на велик род и на юнашко племе, може само да се гордеешето ощт една похвала и от мен

102

Анонимен

преди 3 години

Да беше останала под търско робствотаз държава с променящо се име.

101

Анонимен

преди 3 години

Публичното унижение срещу изпълнителя с български корени е факт,не е за подценяване,братоубийственоста е показна.Компромиса ни за признаването на нова идентичност след 1944 г.изградена на брутален антибългаризъм и реваншизъм от всякакъв вид,няма да донесе нищо добро.Абсурдно е да се приеме.Васил вече обяви пред Дойче Веле,че се чувства горд македонец,винаги македонец,че никой не може да избира родителите си.Да баба му е българка,признание,уж се гордее,но смутолевено,той вече е в казана пречупен.

100

До

преди 3 години

Докато има овце,ще има и овчари.

99

Viki

преди 3 години

До АнонименДа, това са българи от различни краища на географската област Македония. Така както имаме тракийци, шопи,добруджанци и прочее.

98

БЪЛГАРИН

преди 3 години

След разгрома на враговете на Свободния свят, Байдън ще ни върне географската област Македония, а титовите македонисти, които са тормозили това българче Гарванлиев, още от сега да си стягат куфарите за Делтата на Амазония, ако не искат да бъдат съдени от българските закони.

97

Диана

преди 3 години

До Анонимен103Често нещата се виждат по-добре от далеч! Българите по чужбина не са избягали от добро със сигурност, но те най-силно чувстват колко е важно да си българин в България и за това не се съмнявам, че повече от всички други искат нещата в страната да се оправят...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! - и...талантите ни ще се завърнат в бащината си земя...

96

Диана

преди 3 години

До Анонимен96Така ли мислиш БСП?!...Да...По принцип всяка крушка си има опашка - нищо не става на "празно място"...Каквото и да е то, обаче, да се откажеш от народността си, от корените си, да избягаш позорно от ситуацията и да се мъчеш да започнеш да живееш достойно, потопен в лъжи и мръсотия, са две несъвместими положения на нещата..Всички сме зле!- не само македонците у нас..И всички трябва да се погрижим да се оправят нещата! Ако всеки направи каквото може, всички ще направим нещо сигурно

95

Анонимен

преди 3 години

Трудно е да си българин! По-лесно е да емигрираш и да обясняваш оттам как трябва да е в България. Браво на момчето! Човек с чест, достойнство и талант!

94

Анонимен

преди 3 години

Е то ясно, че пиар Дервиши го е измислил това. Той да не би случайно да се смята за албанец?

93

Анонимен

преди 3 години

До Bgосвен правата на македонците,трябва да бъдат признати и правата на албанците в българия!

92

Анонимен

преди 3 години

СЕГА ВМЕСТО ПРЪВ В МАКЕДОНИЯ,ПОСЛЕДЕН В ШОУТО НА СЛАВИ!ПОНЕ ДА СЕ НАУЧИ ДА ***'А КЮЧЕЦИ.

91

Диана

преди 3 години

До НЕЗАБАВНО88Мани, моля те! Нашата народна мъдрост казва: "не хвърляй камък в рядко *** - ще те изпръска!"...Аз си мисля все пак, че със Сърбите все щем се разберем - славяни сме!...Трудното ще бъде с гърците - те са невменяеми! Трябва да си търсим някои западни преводачи, че дано им обяснят за какво става дума, значи!...

90

Анонимен

преди 3 години

До Albanian, Plovdivвсичко е бизнес и пари...много албанци от македония и косово взеха български паспорти на база "български" произход и разбира се едни 5 000 евро.

89

Анонимен

преди 3 години

До Дианане омо илинден са проблема нито пък република македония.бедността,мизерията и оскотяването на хората са големия проблем на хората в пиринска македония.

88

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

Защото ако стане обединение трябва 900 000 албанци да вземат БГ гражданство, отделно сега има около 60 000 от Албания, Косово и Македония албанци, които са декларирали БГ произход, ще стане шарения яко. Аз съм "за"

87

Анонимен

преди 3 години

До Albanian, PlovdivНай-добре ти да се насочиш към Албания. Да я пазиш на място.

86

Диана

преди 3 години

До петричОще ли ги има ОМО Илинден?! Те са продукт на БКП /сега БСП/ - появиха се по онова време и си мислех, че отдавна вече ги няма защото и тогава бяха сръбски мекерета..Гледай ти!..Значи БСП си е била антибългарска от много, много отдавна..Трагедия!...Когато едни хора заради личните си интереси и селско-отмъстителни мераци са готови да удавят един цял народ е някак си разбираемо, но да искат да ни разцепят не ми се вярваше /ще им се намали обсега за крадене, значи!/...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

85

Анонимен

преди 3 години

Васил Гарванлиев има български корениВсички македонци имат български корени. Заглавието е неточно. Би трябвало да напишете просто, че Гарванлиев признава българските си корени.