Снимка: БГНЕС

Македонският представител на Евровизия Васил Гарванлиев буквално е линчуван от част от обществеността.

Публичното му изявление, че той има и българско гражданство, и видеото с българското знаме, което по-късно е изтеглено и променено, поставят музиката на заден план, за сметка на речта на омразата и тормоза, които, както каза в предаването "Стадион" на Канал 77, Йълмаз Дервиши, PR на Васил Гарванлиев, певецът страда в наши дни, информира македонското електронно издание MMC, цитирано от агенция "Фокус".

"Никой не е мислил какви ще са последиците от линча, насочен към него? Какво ще правим с 400-те съобщения и заплахи срещу него в профилите на Васил Гарванлиев? Някой чете ли коментарите и тормоза, които в момента текат в социалните медии? Някой ще носи ли отговорност за това? Ами ако някой посегне по-сериозно и нападне Васил Гарванлиев?", каза Дервиши.

На въпрос дали се страхува за сигурността на Гарванлиев и дали обмислят физическа охрана, Дервиши отговори: "Васил каза, че в момента е в безопасност, но ние сме малко притеснени и обмисляме и този аспект", каза Йълмаз Дервиши.

Коментари Напиши коментар

104

ДО СИТЕ МАКЕДОНЦИ

преди 1 година

О НЕРАЗУМНИ ЙУРОДЕЕ ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМИТЕ ДА СЕ НАРЕЧЕТЕ БОЛГАРИ БЕ....

103

а колко похвали

преди 1 година

със сигурност е получил много повече похвали отколкото заплахибраво момче само така няма от какво да се срауваш че си българин, наследник на велик род и на юнашко племе, може само да се гордеешето ощт една похвала и от мен

102

Анонимен

преди 1 година

Да беше останала под търско робствотаз държава с променящо се име.