482

Анонимен

преди 3 години

До Не са българи тия ! НЕ Е БИЛ РОБ ,ХИЧ НЕ Е ! САМО ДЕТО Е БИЛ РАЯ / СИРЕЧ БЕЗПРАВЕН ХРИСТИЯНИН .

481

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен За съжаление ,това е дережето и умствения багаж на милиционерщината ! Примитивно ,в стил Холивуд ,с бягства ,преследвания ,хаики и всички други прилики от Калифорнииските студия . Мълвата вече гласи ,че нищо такова не е имало и всичко , ,,пара в сФирката ,, . Че и за капак ,по късно,сиреч днес , съчинено от Ритона ,,около руското посолсво ,,за по-голяма убедителност. Ами ако е бил до Финланското или Кубиннското ? И те са наблизо . Очакваме нови,епични борби с руските шпиони !!!

480

СРАМ!

преди 3 години

Един шпионаж да не могат да направят, като хората!И да не усетят, че ги записват!......Чиновниците ни са тотално деградирали!Резил!

479

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,визията на тоя Гешефтев е много смущаваща..Поне за мен...Като го гледам, не мога да разбера:-Тоя ром ли е,подхвърлено дете ли е,избягал от "Четвърти километър" ли е..А действията и бръщолевиниците му още повече ме смущават..И НЕ,НЕ правя опит да го обидя,защото ..КОЙ СЪМ АЗ?!..Просто СПОДЕЛЯМ!..Като "посетител на "Днес.Бг."

478

Иван

преди 3 години

А Каскетът продава собствената си държава за кюлчета със злато и пачки по 500 ЕВРО. Срамота!Крадецът вика дръжте крадеца.

477

Реалист

преди 3 години

Каскета яко лъже, на цялата група е плащано директно от разбитата лично от него печатница за пари. Всъщност Каскета защо мълчи за печатницата и защо съда му би един голям шут.

476

Анонимен

преди 3 години

Преди реформите имаше българи работещи против просперитета и дружбата с СССР и сега децата произлезли от НРБ ги правят еничари против постигнатото в България с помощта на СССР

475

Анонимен

преди 3 години

Русия с Путин започна подготовката за възстановяване на СССРпрез 2024г. Има вече такива информации.Старта е даден.Перестройката свърши.

474

Анонимен

преди 3 години

Този раздава присъди както си иска. За нищо го няма съда. Сам си е достатъчен

473

Йово

преди 3 години

Гешев е прав този път и то много. Само да си спомним как Костовото правителство продаваше заводи и фабрики за жълти стотинки а самият метал в предприятията струваше повече. Как Ф. Димитров унищожи стопанството и започнахме да купуваме хляб от Турция. Как С. Сакскобургготски подписа договор с Американците за 4 бази за $ 0. Как Б. Борисов преподписа договора с тези същите американци отново за $ 0. Но Турците, Италианците и немците уж големи съюзници на САЩ но им взимат колосални суми за базите им.

472

Анонимен

преди 3 години

Българските Мутри от прехода 1989 година познават всички така наречени "разузнавачи".Пародията е че са в комбина с милиционерските доносници и за това в България големи пенсии и заплати взимат военни полицаи свързани с Мутрите.Агенциите които се мислят за независими за разследване са очевадни за престъпниците.Да се проверят от каскета?Той още на времето "пикае щия във фонтани" искаше да махне паразитните структури в МВР-Агенциите и служителите там да се водят трета категория мързеливци.

471

Не са българи тия !

преди 3 години

А РУСКИ ***....ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЯТ ЧЕ СА БИЛИ "РОБИ"---ЗА ДА ИМАТ ОПРАВДАНИЯ ЗА ГНУСНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!САМО "РОБСКОТО МИСЛЕНЕ" ---Е СПОСОБНО НА ПРЕДАТЕЛСТВА!ГОРДИЯ БЪЛГАРИН --НИКОГА НЕ Е БИЛ "РОБ"...НИТО РУСКИ "КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН"!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!ВСИЧКИ ЗА БЪЛГАРИЯ!

470

Какво става

преди 3 години

Какво става с ФигурантаЧака разрешение от Решетников за да се обади

469

Анонимен

преди 3 години

В България няма разузнавачи, а само доносници от соца на добре платени службички и агенции със заплати над 2000 лева.По цял дел лешперят и парадират с карти от милицията.Селски измекя ри.

468

Анонимен

преди 3 години

Погледнато от друг ъгъл те не са продавали страната си,а са работили да стане такава каквато са си я представяли. Без НАТО,без чужди бази и национални предатели. Всеки има своята истина!

467

Шпионките

преди 3 години

По каскетите ще ги познаете.

466

Анонимен

преди 3 години

'' Българи са продавали собствената си страна за стотинки ''....................Удивително е наистина мълчанието на БСП и Радев по случая ... подозирам чакат да дойдат на власт и да започнат да продават България не за по 2, а за по 3 хиляди на месец... ето заради тази 'чудесна финансова перспектива' не искат да си развалят отношенията със съветското посолство

465

Шоп

преди 3 години

"продавали за сторинки"...м-да, друго си е да продаваш за шкафчета..

464

истината

преди 3 години

предателството е факт но не мислите ли,че някои го правят не за пари а по убеждение

463

истината

преди 3 години

предателството си е такова по цял свят,но не мислите ли,че някои го правят не за пари а по убеждение