562

Стар набор

преди 3 години

Сигурно са разказали на руснаците, че в Самоков се строят 99 военни джипки, за които Борисов не е престанал да се хвали. Е, ако имаше СС 23 ракети още някъде в България, то руснаците щяха да знаят къде, понеже те са ги инсталирали навремето. Всичко е ПР кампания преди изборите.

561

Анонимен

преди 3 години

А руската слуга Радев защо мълчи?? Чака инструкции от Масква ли?

560

не може да бъде!

преди 3 години

Готов съм да подкрепя всеки ,който защитава националния интерес на българия,в т.ч.и г.н Гешев.Проблемът обаче е ,че зад думите за защина на националния интерес много често се прикриват други цели -и в този последен шпионски инцидент май прозират най-прозаични предизборни цели.а ще бъде и много грозно ,ако под jfpr ;fjrl се прикриват активни мероприятия по поръчка на някои централи!?

559

ЕТНО ПАРТИЯ

преди 3 години

АБЕ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИЧЕ КОАЛИЦИЯТА ДИКТУВА И РАЗДАВА ПОРЦИИДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛАААА

558

ПРОДАДЕН

преди 3 години

КАК НЯМА ДА Я ПРОДАДЕМ ТА НИЕ СМЕ КОАЛИЦИЯДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛАААА

557

Анонимен

преди 3 години

Бетонираха се Герб на власт. Строят магистрали и не знам какво си, а сега и руски шпиони хващат, може утре и китайски шпиони да хванат и те така.

556

Анонимен

преди 3 години

Господин Гешев, най-голямо струпване на руски шпиони на квадратен метър има на Позитано 20. Там трябва да се направи хайка, друго голямо струпване на порусначени шпиони има в Президенството на Република България. Има и много други места, но като се е почнало задължително ловът на руски шпиони трябва да продължи най-напред с посочените 2 адреса.

555

Анонимен

преди 3 години

Кажи го по-точно - за копейки...

554

Митака

преди 3 години

А така, Прокуратурата и Правителството са велики - неуморно пазят българската армия от руски шпиони.Шпионите проучват старателно колко от руските Миг-29, - най-новия ни самолет, който е от 1988г. мисля, са в експлоатация, сигурно 3-4 самолета. Направо трагикомедия станахме тука - типична бананова република. 30-хилядната ни армия, с въоръжение още от соца, нападната от руски шпиони и добре, че са бдителните властимащи в Бг, че да я защитят.

553

Анонимен

преди 3 години

Гешев, съвсем ни взимаш за диви калинки! Цяата история е пълна пародия!Професионален разузнавач часове наред снима в кабинета си "секретни данни" без да се страхува, че има камери и СРС.Немдленно единият от разузнавачите прави "пълни самопризнания" е веднага е освободен!! Сякаш е знаел, че ще бъде "хванат"!Другият разузнавач, отишъл да се крие в руското посолство ти да видиш, сякаш не е знаел, че чакат там!Станахме за смях бе Гешев! Пак ще плащаме в Страсбург!!

552

Анонимен

преди 3 години

Уффф, извинете, не съм забелязал, че "журналистката" била всъщност "Свещенната" кра.ва на сайтчето, със забраненто за произнасяне име....Какво се чудя на цензурата....

551

Анонимен

преди 3 години

ООО, пак цензура....Аки, какво да направя:- Подлизурска "журналистика";- Некомпетентна и продажна прокуратура;- недоказани обвинения в публичното пространство;- липса на доказателства в съд;- най-голямата гордост на управляващите е, че работят за ЦРУ и ДД;Ами, цензурирайте истината. Все пак за лъжи ви се плаща, а не за истина! И без това за друго не ставате!Проблема е, че така е започнал и фашизма и национал-социализма - с подлизурковци и подлайващи пудели, та се наложи... знаете...

550

Иван

преди 3 години

Каскетът Гешев продава собствената си държава за кюлчета злато и пачки по 500 ЕВРО. Срамота!Крадецът вика дръжте крадеца.

549

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 616Идея си нямаш, колко си далеч от истината, особенно в областта на природата...

548

Анонимен

преди 3 години

Що за глупости говори Гешев? У нас има доста НПО, журналисти и политици, които продават държавата ни за долари и евро, но това явно не се счита за престъпление.

547

БРАВО!

преди 3 години

Един от шестимата руски шпиони е освободен под парична гаранция . Гаранцията е платена с рубли.

546

Анонимен

преди 3 години

До 610И все пак сме по-добре от русия. По-висок стандарт, по-хубаво време, природа, хора, перспектива. България е рай в сравнение с "великата русия" и винаги ще бъде така.

545

Анонимен

преди 3 години

Нашата армия разполага преобладаващо с руска техника !? Има един Военно Телевизионен Канал , там може да гледате филми за Щирлиц и октмврийската революция , как да вярва на нещо ?

544

Qanon

преди 3 години

Каскет, то и сега се продаваме за стотинки, но на ФАЩ. Злато, информация... всичко!

543

BG-Гражданин

преди 3 години

В "Офанзива" с Любо Огнянов, Гешев каза, че при провеждане на акцията се е доверил на "Бюрото по защитата на свидетелите", а не на "Военното контраразузнаване" и "Военната полиця", което е притеснително защото означава че нашата УЖ реформирана натовска армия още е под влияние на старите си просъвеЦки и Кремълски зависимости, което се доказва и участниците в шпионската афера, както и от мълчанието на Румбата-бивш натовски генерал,който като чуе имато рассия лази толкова ниско че минава под килима