502

Анонимен

преди 3 години

Боли ме под кръста за гешеф и измислените му шпиони!

501

Анонимен

преди 3 години

До 596Оня с малкото черно пищовче може да ходи само до тоалетната да се издои!

500

Анонимен

преди 3 години

Гешоф няма как да заблудите всички, все още има мислещи хора в България!

499

Анонимен

преди 3 години

А ония шеф на разузнаването където лесна чисто гол с малкото пищовче участвал ли е в мога акцията?

498

рушката клоака

преди 3 години

не може да ни прости средния, който им показахме.....петоколонниците тоже.

497

За тези примати

преди 3 години

правата лопата.

496

Анонимен

преди 3 години

Айде сега - намериха си занимание.Да преследват руските шпиони, който шпионирали - бг армията.Да плачеш ли, да се смееш ли не знам :))))

495

Анонимен

преди 3 години

Гешев с тия циркове ли ще спасявате кожите? Идва видовден за вас!

494

До тролчетата

преди 3 години

Абе, бива да тролите, но да защитавате Националните предатели -- това е вече много ниско падане.

493

Ники

преди 3 години

Наистина какви са тези нелепици не знам.За какво и е на русия да ни шпионира ?Каква опасност сме за нея ?Нямаме ядрени, биологични и химически оръжия, нито ракети със среден обсег даже.Няколко миг -29 от соца, който са постоянно развалени и, който русия ни е продала и няколко катера ?Какъв шпионаж, какви 5 лева, какво им става на тези хора в тази прокуратура не знам. Абсолютно неадекватни са.

492

немам думи

преди 3 години

Гешев се заповядва терор над обикновени граждани чрез Пернишки мутри,а местните полицаи казват че това било хубаво!

491

Анонимен

преди 3 години

Не знам даже как да ги коментирам тези глупости. Тези хора направо се излагат.За какво и е на русия да шпионира нашата армия ?Имаме няколко миг-29 - мисля, че са 30+ годишни и няколко катера. Всеки го знае това. Единствената що годе боеспособна част - парашутната бригада до пловдив.Какво още има да проучват ?

490

Патриот

преди 3 години

По -голям предател от този няма да ползва прокуратурата като маша на краварите за разправия с Русия ,позор оставки и съд за тебе ,америкнаски доносник завършил Магнаурската ушевска школа!

489

Анонимен

преди 3 години

Резидентът защо мълчи за Резидента? Нищо не казва :)

488

Бойкикиев

преди 3 години

Христо Иванов, познат още като Бойкикиев е проводник на Руските интереси -- нека хората които симпатизират на Дъ Бъ, да се замислят какви хора ще ги представя и на кого ще служат.ТНова са Национални предатели

487

по-далече от Русия

преди 3 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

486

Оглушително мълчание

преди 3 години

На Фигуранта и на Христо Иванов - Маджото.Последният не успя да свали "Каскета", както му заръчаха Руските спонсори и сега мълчи като п....

485

ДО 578 ЕМО

преди 3 години

НЕ ЗНАМ КОЙ НАБОР СИ,НО ПРЕДИ 1989 ИМАШЕ САМО ЕДНА ПАРТИЯ....БКП. И АКО ИСКАШ ДА УЧИШ В СИМЕОНОВО ТИ ТРЯБВА ПАРТИИНА КНИЖКА..... ВАЖНОТО Е СЛЕД 1990 ДА НЕ СИ ОТЧАЯН КОМУНИСТ.

484

ДО 566 ОТ ЕМО

преди 3 години

ДОГОВОРА 2005 ГО ПРЕПОДПИСА РУМЕН ОВЧАРОВ,А БОЙКО ИМ НАМАЛИ ЦЕНИТЕ ДОКАТО ИЗТЕЧЕ ДОГОВОРА.... НЕ СЕ ТРЕВОЖИ ТЯ И КОРНЕЛИЯ ИМА АКЪЛ КОЛКОТО ТЕБ.

483

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Нейстовата борба с ,,руските шпиони ,,ще бъде в своя апогей ,с наближаването на президентските избори . Очакваме и разкриването на ,,терористични ядки ,,свързани с КГБ,ГРУ ,НДКВД, ОПГУ ...подготвяли серии от тероризъм , заразяване на води за консумация ,промишлени обекти и т.п. Холивуд нервно пуши встрани . Ще бъдем свидетели на абсурдни ,граничещи с невероятното сценарии ,копирани от изпадналата в истерия върхушка на САЩ.Та и нашият послушен милиционер..като жабата ..видял.....