36

До 43

преди 3 години

От приятел гей ще вземе ,,материал,,Той няма да я пипаСигурно е много грозничка.Нашите грозотии ходят в Занзибар.

35

Анонимен

преди 3 години

Деца не трябват на бг. Много скъпо излизат на ГЕРБ, ЕС и работодатели и нали щяха да внасят работна ръка от чужбина.

34

До 18

преди 3 години

Много граматични грешки си допуснал. Не е модерно да си неграмотен.

33

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА СЕ СЛУЧВА В ЕС СТРАНИТЕ ЩОТО ХОРАТА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ДАЛИ ЩЕ ИМАТ СИГУРНОСТ ЗА БЪДЕЩЕТО!!!ЗА РАЗЛИКА ОТ ЕС ВЪВ ИНДИЯ СЕ НАБЛЮДАВА ДОЙНО ПОВЕЧЕ РАЖДАЕМОСТ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА!ВЪПРЕКИ НЕ МАЛКАТА СМЪРТНОСТ ВЪВ ИНДИЯ ,ТАМ СЕ НАБЛЮДАВА ОГРОМНА РАЖДАЕМОСТ В ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ КОЯТО Е 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ УМРЕЛИТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

32

Анонимен

преди 3 години

Искала да има дете от приятел гей.Е нали като е гей не се интересува от жени.То човек вече не може да в се ориентира в извращенията.

31

неандерталец

преди 3 години

И без това светът е пренаселен. Няма нищо лошо в тази тенденция.

30

Анонимен

преди 3 години

За деца трябват пари, а пари - нет. Колкото и да го умуваме, истината е тази и друга няма.

29

Анонимен

преди 3 години

За какво им е на робите да правят деца.

28

До 34

преди 3 години

Много си прав. Затова плащаш мин издръжка 200 лв за дете при развод. Трябва жените да се държат на къса каишка. Вече взе да им се стяга около врата с Ковид положението, че си бяха повярвали последните 50 г но сега ще върнат назад. Консерватизъм му е майката.

27

Анонимен

преди 3 години

"А мога ли да отида да отрежа главите на колкото мога политици? Мога ли и след това да запаля офисите на всички по-големи медии и медийни групи?"Ще те убият преди да се научиш как да го направиш. Така, че - не, не можеш.

26

закона дискриминация

преди 3 години

Жените търсят само пари и законите са в тяхна полза и мъжете не искат да имат повече семейства защото разни съдийки ги гонят от къщите им и няма да има деца. Това е резултат от приетите демократични закони в полза на жените при разводи.

25

Анонимен

преди 3 години

19 Австралия нямат други държави много около тях, в България в кой хотел да идат след кацането и ние почти лятото нямахме. Но около нас има много държави и няма как да се затвори все ще дойде от някъде. Като дойде, ще си иде има и по страшни неща. Защо смъртта да ни плаши...

24

Анонимен

преди 3 години

Една не голяма част в света държи едни огромни пари и се водят милиардери. На тези същите им трябва да има много бебета за да може утре на пазара на труда за 1 място да се борят n броя хора и те да плащат малко за да натрупат поредния милиард. Хората се усещат вече, че много хора са без работа и не е нужно това да продължава и да обричат децата си.

23

ч

преди 3 години

От къде да се вземе енергия за секс? Животните отглеждани в клетка повече ли раждат или тези отглеждани на свобода?

22

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с конете след като се появи двигателят с вътрешно горене и парния локомотив? Е, същото става сега с хората след появата на роботите с изкуствен интелект. Стават излишни. Това е индустрия 4.0. Много хубаво, ама не за обикновения човек.

21

Новото Нормално

преди 3 години

не е подходящо за хора, още по-малко за деца...

20

До 19

преди 3 години

В Австрия има 3445 случая вчера...В Австрия работят цветарските магазини и хранителните, няма откъде да си купиш чорапи.Австрийците си имат Тирол, там си развъдиха коронавирус, нямат нужда от Занзибар.

19

Не съм расист просто

преди 3 години

българин!Бейби бум ,браво! Ама за българчета ли става дума, или не?

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Осигоровката с ДДС е по-висока от заплатата. Дори и да внесеш, парите отиват за заплати на ГЕРП и др. гладни партийци.

17

Анонимен

преди 3 години

Нямало пари? Гладни седели? И? Що не се осигурявахте на реални доходи? Що ходихте до Занзибар? Що не искахте от сънародници да са дисциплинирани? Австралия затвори граници, влизащите 14 дена карантина в хотел, не ходят в занзибар и седяха 100+ дена затворени. Сега нямат един случай! Върнали са се към нормален живот. А тук... Мрънкачи.. не им били дали... що ги затворили.... вашата.... проста