76

Антинаталист

преди 3 години

Без друго сме много на Планета - това е хубава новина. Децата са избор и само правенето им е приятно (и то не винаги). Другото са проблеми, разходи и нерви.

75

Анонимен

преди 3 години

Аз исках да спра противозачатъчните и да опитаме за бебе, ама мъжа ми ме прати на лекар да си взема нови, защото сега не му било времето - нямали сме достатъчно пари и моята работа не била сигурна. А преди започването на пандемията сериозно мислехме за бебче. Като нямаш сигурни доходи хич не ти е до бебета. Гледаш да скъташ нещо, че утре сигурно си останал без работа заради поредното затваряне.

74

Анонимен

преди 3 години

защото са съвестни и спазват разпоредбите на нощ за социална дистанция.

73

Не!

преди 3 години

Вие друго ли очаквате? Щастливите хора правят деца, изолираните и нессигурните не!

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75Преди 10 години като е била на 23 най-вероятно не е била достатъчно самостоятелна. Никоя жена освен най-тъпата няма желание някой мъж да я държи в шах до края на живота й, защото като е била млада е народила 2-3 и ги гледа докато не стане на 40 без образование и ден стаж на реална работа. Ако я изоствят с дете на 24-25 без да е завършила и да има свястна работа, кой ще го гледа? Да го храни с въздух ли, или викаш безкрайната любов е напълно достатъчна, друго няма нужда....

71

malart

преди 3 години

Тук нещо бъркат секса и желанието той да е с цел дете. По-малко секс правели... То може и много, ама трябва да е целенасочен, а няма как да е в ситуации на неигурност. Всъщност целта е постигната - населението се редуцира. Не знам само на какво мнение са в Нигерия, Индия, Малайзия и Индонезия. Но те там са си все в кризи и са свикнали, така че там ще се раждат все повече

70

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше сигурност, щеше да има и деца, но сега като не знаеш кога ще останеш без работа и за колко време как да ражда?! После как ще го гледаш това дете? С парите от борсата ли? Дето не стигат за храна, а какво остава за бебе.

69

Анонимен

преди 3 години

Европейската раса ще се самозатрие. В Индия, Индонезия и Етиопия не могат да спрат да произвеждат деца.А Фредерике е чакала до 33 годишна възраст, сега се е сетила и сега пандемията и е виновна. А преди 10 години като е била на 23 е била много важна.

68

Анонимен

преди 3 години

На мен едно ми е странно, ок цели се намаляване на населението на всяка цена и това е вече факт, но само в развитите страни, с преобладаващо информирано и образовано население, ами какво правим в третия свят. Там точно обратното - хората ще се плодят масово, защото те само това си могат. Чудно ми е, "ямните, болни" мозъци, какво са измислили за това, защото надали им се иска да останат само много неплатежоспособни и елементарни индивиди.

67

Анонимен

преди 3 години

Всички дето говорят и драскат като изоглавени, че хората като били затворени вкъщи, нямало какво да правят и правели дец. И вече чакат бейби бум. Да, да ама... не. И ще ви кажа що. Когато затвориха хората вкъщи, те се притесниха за доходите и работата си. Повечето са с кредити и не работят. Тъй че имаме хубава българска поговорка - Уморен *** Е**, кахърен НЕ.Тъй че ич не чакайте бейби бум.

66

Анонимен

преди 3 години

До arsenalfcМа щу тъка бе братчиту ми и ние човек и то булгарин сми

65

Анонимен

преди 3 години

Няма да си гледам живота ми деца ще правя да бе ей сега :))))

64

arsenalfc

преди 3 години

След 30 г, бг ще е роминистан. Бълагирте се топят като масло, а турците емигрират зад границата!

63

Анонимен

преди 3 години

Никой нищо не е очаквал заради пандемията. Вие сами писахте че ще ИМА бейби бум, сега пък пишете че нямало, голяма работа, важното е че се интересувате и повдигате тези важни въпроси

62

Анонимен

преди 3 години

Хората със селско потекло не могат да бъдат убедени, че е възможно да не се възпроизведат! Те считат, че е абсолютно наложително да оставят безценните си гени в наследство на човечеството. Нищо чудно, че светът отива към тотален идиотизъм.

61

Анонимен

преди 3 години

До 847.850 милиардаДепопулация?

60

Анонимен

преди 3 години

Чета коментарите.Природата си знае работата.Добре че повечето писали коментари тук няма да имат деца.

59

Анонимен

преди 3 години

Депопулацията върви с пълна пара.Сега като "ваксинират" стадото, пиши работата свършена.

58

uff

преди 3 години

Страшни писачества... да бяхте дали поне малко данни за България...

57

факт

преди 3 години

Да бяхте написали че статията се отнася само за белите хора и източноазиатските държави. Щото раждаемостта при небелите е в пъти по-всиока. При белите е 1,6 деца, в Близкия изток е 3 деца, в Югоизточна Азия е 3,5 деца, в Индия е 4 деца, а в Африка е 5 деца. Смятайте как ще изглецда светът ни след 50 години.