56

caucasian

преди 3 години

В Кавказ жените раждат и на 60 г. Знаят обаче какво да ядат - каквото си произведат.

55

Анонимен

преди 3 години

Днвс бг...молетв се мутрата да не разбере за тази статия...че още утре ще пускате нова...в която ще ни обяснявате колко щастливи са хората тук и как раждат на поразия.

54

Анонимен

преди 3 години

Ами БМВ е много грозна кола.

53

Анонимен

преди 3 години

Неясно бъдеще, риск от загуба или загубена работа, невиждано високи цени на жилищата и здравеопазването, абе направо идеални условия за наследници които ще изкарат пъривте 7 в локдауни.

52

Анонимен

преди 3 години

До 555Лъжат ги политици и професори, че с университет ще имат работа, губят 10 години за обучение, стават на 40 г. и после чистачки и нямат и деца.

51

555

преди 3 години

Тая баба на 33години си мисли, че е време да има дете. Боже. На 33 раждат сама инвитро

50

Между другото

преди 3 години

Просто правете живота на политиците токсичен,те ви чипират вие ги правете лу.ди калинки иначе ще ви тормозят до безкрай и ще ви пресират!

49

Анонимен

преди 3 години

Деца се правят в държави, където има уредени бракове, като се родят и жените са слуги и нямат прави, но и от такива бракове и в такива държави се раждат ***, които не допринасят за нищо в света. По - добре по малко, но качествено отлкото голямо количество ***, която няма какво да я правиш и ще пречи на бъдещето на обществото.

48

Анонимен

преди 3 години

То и преди вирусчето се раждаха малко деца, че сега ли, нЕма смисъл от такава статия :))

47

АнонимеН

преди 3 години

СВЕТОВНА ПАНДЕМИЯ И ФИНАНСОВИЯ ИЗЕДНИК БОРИСОВ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА!!!РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДИМИ!!!

46

до 56

преди 3 години

То е някаква химия ,нано технология която позволява да се сканира човек където и да се намира! Има едни "репони" казват им Target Individuals питай ги тях дали отива в WCто чипа!

45

бай Тъпчо

преди 3 години

Абе днеска жената вика: Ще взема да поканя мойте приятелки на гости да се видим, щото нали от утре не може бе.И ги покани де-дойдоха и четирите, та общо 5 станаха, седнаха и само мълчат и са гледат.Викам-сигурно от мен ги е срам нещо и отидох в другата стая, ама и там не са чуват никакви.Влязох пак и им викам: Абе вий езиците да не сте си ги забравили у вас бе? Пък мойми шепне на ухото-Не видиш ли, че всички сме тука, та за кого да говорим...Ний пък мъжете не правим тъй бе-и пийваме и приказваме

44

Констатация

преди 3 години

Така ли? Като родител не си длъжен да гледаш детето си! А кой ти е длъжен? Държавата? Другите хора? Ехе, че то много лесно тогава. Да ги правим и да ги пускаме по кръстовищата да мият стъкла или по кафетата да просят? Сигурен съм, че нямаш деца. Но с такова мислене не знам дали някоя жена би ти родила дете. Помисли какви ги говориш и мислиш.

43

Анонимен

преди 3 години

Хората са съсипани от локдауни и носене на намордници, а полицията на запад бие ако ходиш без намордник, в Дания вкарват хора в затвора. Кой иска да прави деца когато не може да общуваш с децата, а скоро може и да не може да ги отглеждаш, след големия reset на Клаус Шваб децата ще се учат дистанционно, няма да играят на улицата и да се събират с други деца, впрочем те отдавна вече не играят заедно на улицата.

42

Констатация на баща

преди 3 години

Констатирам, че някои хора приветстват безразборна репродукция ала Бангладеш. Видите ли, и там нямали пари, но не им дремело. Ами, и и нас явно има бангладешци значи. Но това ли трябва да правим и ние? Да създаваме нещастни деца, които не можем да облечем, изхраним и изучим нормално? Все си мисля, че еволюцията е в другата посока, но явно има хора, които не са на моето мнение. Дали тези хора обаче, имат и едно дете и осъзнават, че не е само да го направиш?!

41

Анонимен

преди 3 години

Просто правете живота на политиците черен и токсичен!

40

Факт

преди 3 години

Правиш деца произвеждаш роби!Микро-инплантите са свръх модерни в момента приемат се и с храна!

39

Инспектор

преди 3 години

До АнонимеНЩо крещиш бе,нищо не ти се разбира.

38

Анонимен

преди 3 години

Еммм, нормално. Докато в едно общество на 57-годишната починала от ваксината се вика млад човек. На 91-годишната Вера изписана след преболедуване на ковид се казва "леля". Така и маса 40-годишни жени се мислят заааа млади и още не готови да имат дете, защото саааа млади. Пък то се оказало, че вече е късно, я при нея, я при него. Това не е само български феномен, това е феномен на развития свят. Само да напомня, че на някой от нас бабите или майките се пенсионираха на 55. :)

37

Да

преди 3 години

Правя бебета безплатно. Българин с добър генетичен материал. ПЦР отрицателен ваксиниран. 13 инча задоволяване гарантирано, работа до резултат. Тел 08999хххххх