122

Здравеопазване Бг

преди 3 години

Чакаш линейка, често не дочакваш.Чакаш за легло в болница.Някой не дочакват.Чакаш за направение от джипито.На късмет.Вижте гробищните паркове колко се разшириха, при условие, че сме намалени с 30% днес.За богатите и нашите хора обаче, има здравеопазване.

121

Анонимен

преди 3 години

Какъв Мангъров бълнуват все още някои тука. Този преди година щеше да си скъса дипломата, ако до юни миналата година не приключим с вируса. А новите мрачни прогнози за юли тази година са 25 хил. починали в България. Поне 20 000 ги пишете на сметката на това вредно творение Мангъров и ще няколко като него.

120

Анонимен

преди 3 години

Цифра, цифри ... така говорят управляващите, защото не знаят какво стои зад тези цифри, а всеки човек поне с начална грамотност, знае, че с цифрите записваме числата и нищо друго, а числата показват някакви измерими величини. Проблемът е, че управляващите понятие си нямат какви са тези измерими величини, а само виждат някакви писмени знаци пред себе си, които не разбират и затова непрекъснато повтарят цифрите това, цифрите онова. Същото е и с буквите - виждат някакви букви, но не разбират думите

119

Анонимен

преди 3 години

Важно е статистиката и становището на математиците. Това ще утрепа вируса, сигурация.

118

Анонимен

преди 3 години

Поне 60-70% от населението са го преболедували. Този пик ще е последен.

117

Анонимен

преди 3 години

Голям страх бре, с *** ще живееш. Ако имаш късмет-минаваш през ситото, ако не-към светлия път. Не чети статистика и тъпотии всеки ден и ще забравиш за вируса и ежедневния тормоз.

116

Анонимен

преди 3 години

Що не изленаха да кажат директно,че е забранено на всяка двойка по света да имат повече от едно дете а требва да редуцират населението с вируси и ваксини?

115

Анонимен

преди 3 години

Вече повече от година, а досега няма нито една реално действаща адекватна мярка срещу епидемията.

114

Мира

преди 3 години

Цифри,Статистика изсмукана от пръстите на .........

113

Реалист

преди 3 години

Епидемията никога няма да свърши, докато целта на управляващите е да има достатъчно легла в болниците, както неведнъж си го казаха, вместо целта да е спиране или поне силно ограничаване на епидемията, както ни се иска на нас и както направиха в редица държави.

112

Анонимен

преди 3 години

Още миналата година по повод честването на 3 март на Шипка, президента го каза,, че не може да има двоен стандарт за короновавируса, за което сега трoловете на мутрите твърдят, че бил казал,че няма вирус.

111

Анонимен

преди 3 години

И в кое не е прав Мангърков. Статистиката си върви , вирусчето също. Отваряне-затваряне, какво се промени. КПП-та, къртене на пейки, даже се замени дебелия вълнен шал на устата през зимата с купешки джобен пар.ал, че било по-сигурно. Важното е да капе в касичката. Смехории..

110

Анонимен

преди 3 години

Е, Бойко ще се скрие в затвора, за по-сигурно. Там отдавна го чакат.

109

Хичо

преди 3 години

До карачанаковПрезидента гений е умрял от ковид,болест,която отричаше..Интересно какво става с козата и папаята,дето според него дали положителен тест?

108

Анонимен

преди 3 години

Директорът на Националния изследователски център по епидемиология и микробиология в Русия, който разработи ваксината "Спутник V", Александър Гинцбург, е посочил възможната причина за образуването на кръвни съсиреци след ваксинацията срещу коронавирус с препарата на AstraZeneca. Според думите на академика, възможно е това да се дължи на некачествено пречистване на препарата, което може да бъде двустепенно или тристепенно, съобщават световните издания.

107

Анонимен

преди 3 години

Я кажете какъв е графика за пръскането от самолети ? Защо никой не пише за това как пръскат и ни заразяват постноянно

106

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

При соца нямаше толкова много млади болни от рак напр.Чуваше се за този или онзи починал от `удар`...толкоз.Вижте некролозите на починалите млади хора в днешно време.Страшно е, за този които може да мисли...!

105

о 130

преди 3 години

не само подземния свят в Бг го чака, не забравяйте сърбите и Сретан Йосич и обкръжението му, май сръпската мафия очисти един техен държавник показно.

104

Анонимен

преди 3 години

Пием кафе само от 4 лв и после ревем. Поне разбрахме защо е нямало от другото...

103

Анонимен

преди 3 години

Верно ли отказал да си вземе ваксините нашия и после пак други му виновни