142

Анонимен

преди 3 години

Предишната вълна започна с изпращането на учениците на училище от 15 септември и продължи 4 месеца с пик два месеца след началото. Сегашната вълна се очаква да е по-висока и по-продължителна, примерно 5 месеца, което значи поне до началото на юни и пик в началото на месец април.

141

Мутафчийски

преди 3 години

Къде ми е любимата журналистическа таксиджийка Бенатова???Ама какво ли разбирам АЗ от медицина,за разлика от НЕЯ? Друго си е с апломб , развети коси, *** въпроси и актуално свистящи устни, да обясняваш как няма никакъв вирус...

140

До 174 виго....

преди 3 години

Тези данни, за които плачеш ги има на сайта на НСИ. Нищо вярно не си написал. Регистрираните като починалите от други болести различни от Ковид-19, през 2020 година са повече е сравнение с 2019 година.

139

София

преди 3 години

Мерки, мерки, хубаво мерки. Ама вместо да са от вчера тия мерки, те щяли да бъдат факт от събота ли, понеделник ли. Така през идните дни да могат всички хубаво да се изпозаразят и пак да светнем в червено.Толкова неграмотно управление на криза не се сещам да съм виждал. Наистина. И оня министъра - всеки ден си мени мнението, типично като Бойчето. Сбирщина некадърници.

138

Броят

преди 3 години

На тези в интензивното намалява. Намалява малко и абсолютния брой на заразените, но намалява и броя на ваксинираните. Вече се знае, но тук големите спецове си траят, че и ваксинираните сеят зараза. Затова и толкова рязко скочиха заразените.

137

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Всяко зло за добро! Изборите ще са невъзможни и ще се наложи да бъдат отложени, като от 4 април ще трябва да има назначено временно правителство от президента.. Конституцията не позволява сегашното правителство да продължи управлението си.

136

Коронище

преди 3 години

Дреме ми на мандалото, сложих си Астрата и имам антитела 15 пъти над нормата- ако щете затваряйте, ако щете недейте. *** още размишлява да се бодне ли или коронката да му го бодне, разсъждава има ли коронка изобщо, *** е математик, вирусолог и имунолог, *** е ходеща енциклопедия. А четейки капацитетите коментирали по-долу се чудя от къде тази малка страна е родила толкова квантови мозъци.

135

Анонимен

преди 3 години

Идват избори. Страх страх налагат тиквуните.

134

Зоро

преди 3 години

до 164да ясно беше. На мен ми е ясно от 15 септември. И от 1 януари. Ама там има един тулууп на който не му беше ясно.На него акъл не можеш му наби, той каза защо!

133

Виготура

преди 3 години

Дайте по болници и области къде са хората в интензивно, починалите. Защо тази информация не се изнася? Защото лесно може да се провери дали е истина. Но като са общи цифри едно към гьотер всеки ден може да си ги пишем както искаме. От 250-300 починали на ден в страната половината били от коронмгата. А стига бе. А от другите болести каква е смъртността? Дайте да сравним с 2019. Да не се окаже че от всичко останало рязко е паднала смъртността през 2020 и 2021?

132

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е да се затвори всичко, но ако си на пенсийка, или смел боец от "първа линия", още по-добре даскал на дистанционно обучение вкъщи по цял ден. Какво ли мислят тези от втората линия-безработни, съкратени, с разбит бизнес, сами живеещи... Но за да има, някой трябва и да поработва. А и балъците намаляха.

131

Анонимен

преди 3 години

има инструкции към лабораториите до изборите по 5000 на ден

130

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Кръчмарите ваксинират с кръчмарска ракия.Дозата ?Многократно е...Нали затова беше цялото пищене ?!Не, че не се събираха байганьовците въпреки ограниченията...

129

Анонимен

преди 3 години

Златена е нашата Касандра пророчица

128

Анонимен

преди 3 години

Ама те май предварително са нагалсени тия новозаразени, а?

127

ПЛАНдемия

преди 3 години

Станете и те ще паднат!

126

до 162

преди 3 години

Ами групов имунитет от следващия щам - кога?

125

Анонимен

преди 3 години

Беше ясно, че връщането на учениците в училище ще предизвика нова вълна и ето какво стана. Сега ще ни влачи до средата на май

124

Анонимен

преди 3 години

До 160/ Мангъров не позна кога вирусчето ще си тръгне, но не зависи само и от него. И в един град от 40 хиляди, по 50 човека дневно, колко още не са минали през ситото за година и нещо, а други не са го и усетили. И какво се променя, освен статистиката...

123

Анонимен

преди 3 години

Далече сме от групов имунитет. Досега заразилите се са 291769, а ваксинираните с поне една доза са 287 хиляди.От тях имунитет верочтно имат около 200 хиляди от заразилите се, а останалите са го изгубили или не се е формирал, а при ваксинираните имунитет имат около 30-40 хиляди, при които са минали 10-14 дни след втората ваксина, а с втора ваксина са ваксинирани 63752 човека. За групов имунитет ни трябват 5 милиона човека с иминитет.