82

Анонимен

преди 3 години

Бяхме точно и ясно предупредени преди повече от месец от математиците Велков и Томов. Тогава падна голямо плюене, включително и от страна на щаба. Не разбрахте, че стигне ли се до болница в България; забрави и само се моли. На 100 заразени в България умират 5 от Ковид. Статистиката е неумолима, макар че числата изглеждат неутрални. Най-после някой трябва да бъде наказан за тая ситуация в БГ. Внимавайте как ще гласувате на изборите (ако ги има)

81

Анонимен

преди 3 години

До 92 ГарабедДа, неграмотен съм.От нашето село съм.А вие ще оправите ли здравната система или просто си плюете тук?

80

До 90

преди 3 години

Неграмотен сте!От кое село сте?

79

Гарабед

преди 3 години

До АнонименХа, аз моето съм го изживял. Остават ми още няколко години. Вие младите му мислете, че и по-лошо ще става.

78

Анонимен

преди 3 години

До ГарабедЗнаем, че ти си идеален и безгрешен и ще оправиш здравната система.Ти си последната надежда на Вселената.

77

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Лъжовен е живота в България.Здравеопазването било разбито...Добър бен стрино, боб бера !Ами държавата е разбита от чудовищни кражби, здравеопазването е последствие.

76

Анонимен

преди 3 години

До ГарабедТо още какво трябва да видим , да се виде всичко ?

75

Анонимен

преди 3 години

Браво ! Справяме се ! Щом намаляват е добре !

74

Гарабед

преди 3 години

Като всяко нещо в България - след дъжд качулка.Трябваше пандемия за да се види качеството на здравната с-*** в България.Липса на оборудване, липса на специалисти, липса на средства и т.н.И е много долно в момента да се появяват героите на бял кон и да хвалят и ръкопляскат на лекарите от терасите след като с години не им е било през ума за тях.

73

Лекар

преди 3 години

79, пич, знаеш ли какъв е проблема, няма достатъчно специалисти, които да се занимават с короната. Мойта специалносте много далеч от пулмология, реанимация, инфекции. И как очаквате аз да помогна, единствено нещо, което мога да направя е да подписвам смъртните актове. Ама за цицията арменец, аз съм длъжен и сигурно безплатно

72

Анонимен

преди 3 години

Решението е във ваксините.Тука никой не смее да го каже щото се знае кой отговаря за тях а идват избори.жалко че с глупаците измират и активните паметни българи.Ето такива биха могли да спасят това племе просто.

71

Муахаха

преди 3 години

КОВИД новините са все по-слаби!

70

Анонимен

преди 3 години

Нещо не пише колко ваксинирани са умрели

69

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарПростия човек учил не доучил не може да оцени лекарския труд,отговорност.Това са некадърници научени от едно старо време всички да са им длъжни и да получават облаги наготово.Но когато легнат в болница и почнат да гледат като мишоци към лекарите с надежда да се спасят тогава разбират за какво става дума.Бързо забравят това обаче.

68

За стадо - овчар

преди 3 години

Аз съжалявам нашите лекари, които са длъжни да лекуват това племе непокръстено. Щял да си прави каквото иска, а доктортът бил длъжен да го лекува. Така правят и със здравето си. Пият като за последно, пушат, ядат най-вредните храни, после като умрат, роднините им бият докторите. Това да лекуваш нашето стадо си е голямо предизвикателство. За стадо е нужен само овчар с гега. Затова -> пълен локдаун.

67

Годината е

преди 3 години

2221, България е още в ЛокДаун, населението е 100 000, останалите не издържаха финансово!

66

Лекар

преди 3 години

Гарабед, най-обичам някой да ми каже, че съм му длъжен. Запомни едно, длъжен съм единствено на родителите си, за всички останали е пожелателно

65

Лекар

преди 3 години

Гарабед, учил съм, да. Но не съм учил да си жертвам живота за такива като теб . А колкото до клетвата, къде пише, *** трябва да ти объръщам внимание. Аре ***

64

Гарабед

преди 3 години

Да уточняЛекаря не е животно и не е длъжен да бяга след никой да го лекува. Това е ясно.Но това му е професията и ако някой дойде при него със заболяване е длъжен да му помогне.Представете си да си запалите къщата и пожарникаря да ви каже, ми що палите огън у вас.. айде гасете си вие...

63

Анонимен

преди 3 години

Занзибарският президент умрял от преяждане на коронясало козе месо и папая.