245

Тя

преди 3 години

Адмирации за всеки на който му прави впечатление, на кого "сервират кафе от 14 лв. и на кого от 4 лв." Но и такова в момента няма, защото имаме договор само с една фирма производител на ваксини.

244

реалнафантазия

преди 3 години

До 281,Каза, че ако нейната партия спечели изборите ще се обърне към Русия и Китай за ваксини. Това са нейните предложения. :)

243

Анонимен

преди 3 години

Според мен така както върви можем да ударим и 10 000 на ден.Явно е предварително планирано да има пик точно сега понеже така по-малко ще гласуват на изборите

242

Анонимен

преди 3 години

Не искам да защитавам властта, но живея близо до центъра на София и гледам. Такова стълпотворение и блъсканица не е имало никогаЧе нали властта е тази която трябва да наложи ограничение на блъсканицата и стълпотворенията? За какво е власт иначе? Само да се докопва до кюлчета и да си ги брои?

241

Анонимен

преди 3 години

От 19 500 теста има 4637 новозарачени.В Дания от 221 071 има 612 новозарачени (да, три жифри само).Ко прайм? И не питам управляващите! Питам вас? А по-важното е - какво ще правим?

240

Анонимен

преди 3 години

Ке си го преместя фара от другата страна на борда.

239

Анонимен

преди 3 години

И в кое не беше прав Мангърков? Статистиката си върви, вирусчето също. В един град от 50 хил души, по 50 бройки средно, за една година и нещо колко не са минали още през ситото.

238

Анонимен

преди 3 години

Като не искате ваксини, да се отваря всичко и кой оцелее, това не може да продължава вечно, или или.

237

MGS

преди 3 години

До Анонимен 279Не искам да защитавам властта, но живея близо до центъра на София и гледам. Такова стълпотворение и блъсканица не е имало никога, като за последно щъкат. Вирусът няма цвят и партия, има си механизми за предаване, процентите за разболяване и умиране се потвърждават. Всеки да си прави сметката и да си поеме рисковете.Прав е Мутафчийски.

236

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски излезе як, ама як пророк. Мангъров още ли не си е скъсал дипломата?

235

До Анонимен

преди 3 години

"Докато не се каже, аз приемам че нямат алтернатива и всяко действие ще бъде по-лошо от сега!"Ние сме последни по брой ваксинирани на глава от населението в Европа и уверено сме се запътили към първото място по смъртност. Викаш всяко действие ще бъде по-лошо от сега?

234

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 285То ако бъдем честни, толкова загинали е нямало и в много от военните месеци ...

233

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 283Предполагам на 04.04 :)

232

Анонимен

преди 3 години

Лошият сценарий е 25 000 починали до месец юли! Такава трагедия е нямало в България извън военните периоди. Кой ще поеме отговорност, но не само политическа, но и съдебна? Зависи само от вас, от хората!!!

231

Анонимен

преди 3 години

"Много сте отворени с този хоум офис,ама не може да си издялкате клечка да си изчистите зъбите."Мога, но предпочитам да го прави машината, която се пази от 2ма като теб.

230

Анонимен

преди 3 години

Стигнахме нивото от 30-октомври-5 ноември 2020 по брой на новозаразените. Тогава пикът беше 15-21 ноември 2021, сега кога ли ще бъде?

229

Бойко Борисов

преди 3 години

Стига сте говорили глупости! ГЕРБ се справи отлично и победи КОВИД вируса! Целият свят говори за българския модел! Лично Меркел ми го каза и ме погали по тиквaтa. Сега всички вкупом да гласуват за ГЕРБ! До един! А Зоя Паунова е обещала ваксина за всеки гласувал! От най-хубавите - на АстраЗенека!

228

Анонимен

преди 3 години

Ще ми отговори ле някой най-накрая какво ще направи Корнелия, ако от нея зависят мерките? Защо никой не излиза и не казва -аз ще направя това и това, защото... Всички плюят и търсят кусури! ОК! Кажете каква алтернатива предлате? Докато не се каже, аз приемам че нямат алтернатива и всяко действие ще бъде по-лошо от сега!

227

Анонимен

преди 3 години

Влизаме ли в тъмните класации?

226

Анонимен

преди 3 години

Видя се че българина не иска да се ваксинира и затова ББ реши народа да придобие стаден имунитет