225

До 261

преди 3 години

То си в грешка.В България до вчера има 11472 починали и 227059 "излекувани". Смятай процента - 4,81%. Останалите още чакат своя изход - "излекуван" или починал. После този процент 4,81% го коригирай заради закъснението от средно 17 дни между заразяването и смъртта на починалите и ще получиш около 5%. Казано по друг начин, ако няма повече заразили се и изчакаме всички активни случаи да се излекуват или починат, ще се получи около 5% или повече.

224

Анонимен

преди 3 години

До 245Ти природно ли си т ъ п или ходиш на курсове.Като си остане родителят в къщи,дори и да му плащат кои ще работи бе к а у н,кой ще произвежда?Много сте отворени с този хоум офис,ама не може да си издялкате клечка да си изчистите зъбите.Ако не са хората в производството ще ми ядеш дядовият.Да не мислиш,че всички имат баби които да им гледат децата.

223

Ричард Али Бей

преди 3 години

Хайде стига мрънкали, ковида е кашлица, за поминалите се - нямате аутопсия - значи не знаете дали наистина са поли слонот Коеид или от естествена смърт. Най-важното е, че заведенията са отворени и пълни! Затова аз ще гласувам за ГЕРБ и Бойко!

222

т

преди 3 години

Резултат от безотговрона и неадекватна политика.

221

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията трябва да продължи с пълна сила, включително с Астра-Зенека.

220

Анонимен

преди 3 години

Споко беее! Вчера нали имаше статия, че сме нумеро уно и борим най-добре вирусъ в целио свет? Фандъкова обяви и тя, че няма да има затягане на никакви мерки в София. Имаше новини, че и цирковете ще отварят.Днес какво толкова? Ще обсъждат затягане на мерките в София, че минала 600/100000, хората в болница били над пика от 11-12.2020 и подобни. Браво на ГЕРБ за великото управление на кризи.

219

Някой

преди 3 години

Защо не застане някой в медиите и да каже истината. Управлението с пандемията пълен провал. Дойде време за това, което уж щеше да реши проблема, а именно ваксините. Но и там ужас. Хора, които не спазват мерките или хора уморени от мерки, които са, хем ги има, но и не толкова. Имам мнение , но не е моя работа да давам акъл на щаба. Резултатът е много заразени и много хора с тревожност, което не е по-малко опасно от ковид. Не зная какво се случва, но не само хората имат вина за този резултат.

218

Анонимен

преди 3 години

НКК очевидно нямаш деца!Ако имаше щеше да знаеш, че от 3.04 са ваканция! Ще помоля хората без деца да не дават акъл как да гледаме децата си! Направете си по едно или ако сте стари, идете погледайте внучето и тогава ни учете как да гледаме децата си!

217

rr

преди 3 години

ДЕТСКА ГРАДИНА СЪС 30 сополиви деца в 30 квадрата.УЧИЛИЩЕ 25 деца в 30 квадрата. Ти на зрял Българин неможеш обясниш защо трябва да носи маска, представете си на *** му как ще стане това........

216

Зоро

преди 3 години

Кой смята да гласува +който не -.

215

Додо

преди 3 години

Всичките тези болни и починали тежат на съвестта на Бойко Борисов, разбира се, ако има такава! При пожара който идваше, въпреки всички предупреждения, той отвори кръчми и бардаци с цел предизборен пиар на ГЕРБ и калинките му. Катастрофа и позор! Бог да ни е на помощ!

214

Demonaz

преди 3 години

До Писмо до КоронаРедно е да се лекуваш. Какви щуротии бълнуваш от сутринта. Какви маски, какви дистанции. Още миналата година се коментираше,че пландемията ще се задържи до изборите.

213

До 251 Чоко

преди 3 години

Базови понятия Цифри, които служат да записваме числа и за нищо друго.Числа, които случжат да записваме или казваме някакви измерими величини.Примерно числото дванадесет може да го кажем като дванадесет, но може и да го запишем като "дванадест" или като "12" с цифрите "1" и "2".По това дали човек разбира какво е цифра и какво е число може да се съди за грамотността му, а нас ни управляват неграмотници, които масово използват цифра или цифри вместо нещо друго, което те не знаят какво е.

212

Набожен

преди 3 години

КОЯ държава ЗАТВАРЯ отделения и планови животоспасяващи операции за да ОТВОРИ КРЪЧМИТЕ.... трагедията е пълна. Пред ОНЯ горе ще бъдат съдени......

211

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 242В грешка си.Смъртността в България е 4%/което е много странно при положение,че в цял свят е 2%/.На 4600 човека това са 180 човека.Не,че е малко,но разликата е голяма.Практиката да се пишат починали от ковид без да е така продължава.На мой приятел майка му почина на другият ден след операция от рак.Писали ковид,защото имала температура...

210

Анонимен

преди 3 години

Много хора няма да доживеят края на пандемията.

209

Писмо до Корона

преди 3 години

Мачкай, Корона! Чисти лошия матеериал, убивай дебиилите! Туй племе трябва да бъде изчистено, изморено до край.Корона, виж коментарите по-надолу! Не са ли коментарите на креетени? Пра-Бабите и пра-дядовците им войни изкараха, бомби им падаха на главите и пак оцеляха. Тия оллигофрени една скаапана маска им е проблем да сложат. И една скаапана дистанция да спазват. И мрънкат защо ги затваряли.Умори ги, Корона! Моля те, няма да липсват на никого!

208

Това е

преди 3 години

подарък от вожда-спасител. Той е наредил......, сега той ще ви спасява. Талантлив по рождение политик управлява най-умната и надарена нация и му трябва още малко за да загаси осветлението.

207

Анонимен

преди 3 години

Прекалено много хора умират от този вирус в България - проблизително 5% от заразилите се.

206

НКК

преди 3 години

Разбра се, увеличаването на заразените дойде от учениците видя се и декември. Сега управляващите пишат от 01.04. да ги пускат пак, това да си захапал кокала на власта и да не го изпуснеш без да мислиш за нищо друго е престъпление. Както вървим ще отвеем даваните за сръвнение с нас страни, ще ни дишат праха.