285

ДДРОнег

преди 3 години

До Добър докторТой главният комунист е тиквун, ама не ще да ни отърве от себе си !!!

284

2Loop

преди 3 години

И въпреки това - вече са направили разписание за учениците за поетапно връщане в училищата. Няма такова малоумие.

283

Добър доктор

преди 3 години

Добра е новината ! Колкото повече комунисти умират, толкова по-близо сме до напредъка на държавата !

282

Лекар

преди 3 години

Браво на българите ! Няма ли днес да има протестче,нещо ? Или някой *** да хвърля яйца ? Хайде всички на купон по ресторанти и барове ! Няма време ! По-калпав народ от нашия надали има някъде по света - вече е на ръба на гроба , но иска в ресторанта, в бара , фитнеса ,мола..........!!!!!

281

Анонимен

преди 3 години

По хубава новина от това няма а дано до петък 8000

280

Избирател

преди 3 години

Да се ваксинираме от некадърното управление на тиквата с единствената налична ваксина - български масов шут на герберите на 04.04.2021

279

Анонимен

преди 3 години

еш па тоъ

278

Анонимен

преди 3 години

Както вървят нещата ще надминем постиженията ни от ноември и декември 2020, когато в България умираха два и половина пъти повече хора отколкото през предишната година.

277

Анонимен

преди 3 години

На 4 април избирайте сами - ГЕРБ или живот.

276

Факт

преди 3 години

Покоряваме нови върхове - за вчерашния ден имаме най-много починали в света на човек от населението и то далеч пред следващите държаи и сме на осмо място в света по брой на новозаразените на човек от населението, като пред нас само три държави са с над 630 хиляди население - Естония, Йордания и Унгария.

275

Мангъровист!

преди 3 години

Боко е виновен, че не зима мерки да бъде спрен вирусо!ОСТАВКА!ИСКАМЕ СВОБОДА!Да живее БСП!Манолова премиер!

274

ПАНДЕМИЯТА

преди 3 години

се управлява от ГЕРБ така, че на изборите да е във върха си.

273

Анонимен

преди 3 години

Спирайте учениците и детските градини, какво чакате?

272

Вики

преди 3 години

Отново сме на път да стигнем първото място в света по смъртност! И така ще, докато така "перфектно" управляваме пандемията!

271

Анонимен

преди 3 години

Това ще е май най-тежката вълна и то защото всичко работи и не се взимат никакви мерки. Хората се умориха от мерки и на много не им пука за никого. Този път какво ли ще стане?

270

kris

преди 3 години

От една година светът е от локдаун в локдаун, половината бизнеси умряха, туризмът е замразен на много места, дезинфекцираме се по 25 пъти на ден, носим маски, спазваме дистанции, ровят ни с клечки от носа до ..., карантинираме се, вече милиони се ваксинираха, а вирусът не само не изчезва, но дори 3-тата вълна е факт! Или поне така ни убеждават... Не ви ли е странно?!

269

айде стига вече

преди 3 години

Пълни глупости - това си е обикновен грип само дето се умира много повече от него.Нищо страшно!

268

Наблюдател

преди 3 години

Не може в в понеделник да отчитат за неделя 600 новозаразени, а във вторник 4600 за "последното денонощие". Така в всеки вторник, ако сте забелязали, във вторник се сумират всички останали случаи (а те са мнозинството) от събота и неделя.

267

Анонимен

преди 3 години

Васко ,колко бе струва Тиквата ,ама точно ?

266

Петър

преди 3 години

До Боряна Веднага си давам мнението. Защо очакваш различни методи на лечение, след като тези, които в момента ръководят пандемията са завършили едни и същи университети и са работили цял живот зад бюро по познати методи. Години, години ще минат и тогава може би ще има доста по-научно образовани хора или пък не? Само времето ще покаже. Засега с това разполагаме, малко са противоречат сами на себе си, всеки ден. Един ден ни обвиняват, че сме прости и се лекуваме сами, а на следващия ден пий сода!