38

Йосарян

преди 3 години

И един да е умрял - за какво да си слагаш "ваксина" за болест, която може и изобщо да не хванеш; която повечето хора карат с много леки симптоми ( същите, каквито мнозина получават от самото ваксиниране); "ваксината" признато не те предпазва от разболяване и разпространяване; признато не действа срещу разпространяващи се вече вирусни варианти; признато има кратък периотд на действие? Единствено по принуда, или поради изключително слаба мисловна дейност може да се прилъже някой.

37

Ужас

преди 3 години

Вчера от Ковид са умряли 251 души, българинът се стряска от една вероятно умряла от ваксина. Голема работа.

36

шАфьорче

преди 3 години

Карай ка Фончо, по средата, даавай!

35

Анонимен

преди 3 години

Как си го представяте почти цяла Великобритания да се ваксинира с тази ваксина, ако е толкова опасна? А че ще има смъртни случаи при такава мащабна ваксинация беше ясно, просто защото смъртността няма как да изчезне във връзка с ваксинационната кампания.

34

Абе как така

преди 3 години

няма да вярвате на Партията? Срамота, това е западна пропаганда на загниващия капитализъм! Квот каже Партията-вярно е, тя знае! "Партия велика води нашия победен строй"!

33

гербоват ентилигент

преди 3 години

Ама нали фигурантът радев не желае ваксини за народа, тъй като планува пълен геноцид над българското население. Вчера от Ковид са умрЯли 51 души, българинът се стряска от една вероятно умряла от ваксина.

32

Тато из Правец

преди 3 години

Бог ще им плати на ЩАБаджиите

31

Всъщност....

преди 3 години

До Ужасняма как да умреш ОТ Ковид.От Пневмония и С положителен тест за Ковид, виж така по-може.

30

Ужас

преди 3 години

Вчера от Ковид са умряли 51 души, българинът се стряска от една вероятно умряла от ваксина.Умен народ - силна държава.

29

Бай Пешо

преди 3 години

Вече е работен ден, и про ваксърите излезнаха да дават платено менние, белким успеят да загасят ваксинационния пожар на онези безмозъчни ***, които за някое и друго евро са готови да убият всички.

28

Хичкок

преди 3 години

ментето зенека англичаните да запазят за себе си..напускат ЕС а ментето им навсякъде..

27

Анонимен

преди 3 години

Който иска даму остане коментара,да плюе Фигуранта.Всичко друго се трие.Ба си "медиите"....

26

Анонимен

преди 3 години

След изборите да ви няма клоуни и тв звезди

25

Зaпознат

преди 3 години

Допреди дни тези, които умираха от инфаркт и инсулт, ги пишеха, че умират от Ковид. Днес тези, които умират от ваксини, ги пишат, че умират от инфаркт и инсулт.Това са шайката измамници, отличници на Института за ***.

24

Анонимен

преди 3 години

Има ли връзка между доходите на Кантарджиев и мнението му по тези въпроси? Според мен да..

23

Тонката Хекимян

преди 3 години

Колеги, нека да проверим колко дълга е станала опашката за ваксинации?

22

Тома Бикова

преди 3 години

Ваксината е напълно безвредна. На мен ми се отрази само като сърбеж под опашката.

21

47450

преди 3 години

Ето как вариклачковци с кариерни амбиции взривяват доверието на обществото в институциите. "Ако искате масите да ви следват, казвайте истината, истината, истината" написал Ленин в деня след залпа на Аврора до войнишките комисари. Всеки ръководител трябва да спазва това правило, иначе е обречен. А тези, които жонглират сживота и смъртта на гражданите, очевидно са обезчовечени - за забравлитие българския превеждам - дехуманизирани.

20

Ковидко

преди 3 години

Нормално ваксина която не е тествана обстойно, не се знае напълно колко е ефективна, какви странични ефекти или за кого е приложима да създава проблеми.Още като се почне с това, че ви задължават да поемете отговорността, че сте вкарали препарат в системата си с неясен произход трябва да ви стане ясно.

19

От Берлин

преди 3 години

Абсолютна лъжа-Точно ваксината причинява тронбозите... Особено хи хора с подобни заболявания, като жената, са най-застрашени....!