58

Анонимен

преди 3 години

Жената била имала съдова болест, че кой възрастен човек у нас няма?

57

Анонимен

преди 3 години

Има случай на починал в САЩ 15 минути след ваксината и техните аналози на бай Шиле пак се опитват да изкарат, че не е заради ваксината, смятайте какъв им е моралът на това съсловие търговци, те преди ковида бувално избиваха хората из болниците за пари сега се загрижили. Бай Шиле Господ да му отреди полагаемото за гаврата с паметта на горката жена, какот и на целия щаб измамници

56

Анонимен

преди 3 години

Добре, да приемем, че не е от ваксината. А другите зачестили случаи по света от какво са, другарю Кантарджиев?

55

Анонимен

преди 3 години

51 ми аз работя с инсулт но болни, като са с корона вирус да дават на всички бонус де и аз искам.

54

Анонимен

преди 3 години

До Майкъл ЧекмеджиевМи запиши се ти за косвена жертва

53

ДС на БКП

преди 3 години

Абе кой ти вярва на теб беее аланкоулу...едно време и Чернобил нямаше...ама вие сте по нагли ,безочливи и алчни.

52

доктор Даритко Сачев

преди 3 години

Ама фигурантът радев не желае ваксини за народа, тъй като планува пълен геноцид над българското герберско население. Вчера от Ковид са умрЯли 51 души, а утре умрЯлите ще бъдат 987.5 и всичките ще са от Герб, защото фигурантът радев мрази Бойко а българинът се стряска от една вероятно умряла от ваксина.

51

Заповед

преди 3 години

всеки който умира, да е от коронавирус НО ако е ваксиниран той не умира от коронавирус или от ваксината

50

Анонимен

преди 3 години

Ако е имала ковид, щеше да има връзка. Но сега връзка с ваксината няма.Така казват тезисите от конгреса на ГЕРБ, другари! Не можете да се съмнявате в това, което казва партията!!! Тя винаги е права, дори когато греши!! Който не мисли така, веднага в Белене!!!

49

Анонимен

преди 3 години

А, не бе! Няма! Смешникът К се произнесе!То и връзка между смъртта и отчетените като жертви на вируса пак по същата причиня няма. Почти всички са си наистина със сериозни хронични заболявния. Защо да търсим връзка с вируси?

48

гербераска калинка

преди 3 години

абе търтеи-те от администра-цията се ваксинираха и вече забуксуваха нещата.Вече свършиха плоско главите ваксърчета!Ами сега ко прайм ?Бай Шиле мислете нещо там още по -страшно ужасяващ щам с 1000% смъртност например ,трябва да се плашат хората ама много !

47

Анонимен

преди 3 години

Ако същата жена бе починала след положителен тест от коронавирус, веднага щяха да кажат , че е починала от Ковид, независимо, че уж имала запушена артерия на 100%. Сега обаче, след като почина около 6 часа след ваксината - нямало връзка с ваксинацията?! . А прави впечатление, че разни книжни плъхове и политици обявиха, че ваксината нямало връзка още преди изобщо да и направят аутопсията, което е много показателно

46

До Анонимен

преди 3 години

"Всеки ден умират хора от инсулт и инфаркт." - Вече не, умират от Коронавирус с придружаващо заболяване масивен инфаркт.

45

сФинската у рушлям

преди 3 години

Ещо по аз немем па рушлям дамето крипосни сФинската папапа

44

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден умират хора от инсулт и инфаркт. При това и "здрави" хора, на които видимо нищо им няма. Какво ще стане, според вас, ако се ваксинират преди това с безвредна ваксина? Няма да умрат ли? То тогава това няма да е ваксина, а някаква панацея от научната фантастика.

43

Анонимен

преди 3 години

Още много ще теглим с такива некадърници

42

Анонимен

преди 3 години

Още трима с тромбоза след ваксина с Астра зенека в Ирландия.Учител по кларинет е починал в Италия след ваксиниране с Астра.Само у нас нямало връзка на починалите след ваксина с Астра.

41

Анонимен

преди 3 години

Охо ..вируса приключва на 1 май няма починали или заразени ,ура сезона се открива )

40

Майкъл Чекмеджиев

преди 3 години

Който иска да стане англичанин да се ваксинира с Астра Зенека. Как си го представяте почти цяла Великобритания да се ваксинира с тази ваксина, ако е толкова опасна? А че ще има смъртни случаи при такава мащабна ваксинация беше ясно, просто защото смъртността няма как да изчезне във връзка с ваксинационната кампания.На това ние англичаните казваме КОСВЕНИ ЖЕРТВИ.

39

Анонимен

преди 3 години

Няма връзка ...просто е умряла !