79

ШибиРиби

преди 3 години

Един дол дренки Меган и Тръмпите. Фани единия Одари другия

78

Анонимен

преди 3 години

До анонименДаяна е кралица по рождение. Тя е дъщеря на лорд и точно за това я наричат лейдиДаяна. Никой не наричатака Камила, Катрин или Меган, защото те нямат благородно потекло. Жалко за Хари. Не ми изглежда щастлив.

77

Анонимен

преди 3 години

До Учуден Боже не се учудвам че харесваш Тръмп. Че ти имаш по- голямо самочувствие и от него, бе? Ама на какво отгоре?Оня поне има милиони. Все още. А ти какво имаш? Правиш някакви *** предположения за някаква си *** с която нямам нищо общо. И продължаваш да твърдиш че си много интелигентен. така ли? Ха - ха!Истината е че не словоблудствам аз а ти и още няколко такива като тебе и даже акъл дават че кралете трябвало да си хойкат тайно. Иначе да са стожери на институцията. Ха! Нима

76

Анонимен

преди 3 години

И аз не и в вярвам но не от сега а отдавна. Тя защо низвергнало своя баща и сестра това ме е отблъснало завинаги. Принц Чарлз водеше майка и под ръка на сватбата и това целия свят го видя но получи не благодарността на тази странна жена и на общността на либерализма което ме възмущава. Общество без ценностна система.

75

!!!

преди 3 години

Да живее Кралицата! Само тя каза, че обича Меган. Хаха

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 76Хайде да не говорим за златотърсачки. Даяна като не беше златотърсачка какво спечели - един ритник. На някой пука ли му? Не. Защо на Меган Маркъл да й пука? Всички превъзнасят Уилям и Кейт но тя има късмет че мъжлето й още не й е изневерило. Ако това се случи тогава ще стане интересно. Прекрасна питателна храна за жълти медии и гадняри. Не им го пожелавам. И нека всички оставят Меган и Хари на мира. Тогава мисля че и скандали няма да има.

73

До 77

преди 3 години

Не ти ли писна да словоблудстваш, толкова пламенно и изчерпателно. Лошото е, че няма нищо смислено, което да защитиш. Как се коментира отцепродавство... Чакаме есе, прочувствено по темата.

72

Учуден

преди 3 години

До Анонимен 74-Бих искала да знам защо винаги такива като тебе стават по - големи аристократи от самите аристократи-Нито съм аристократ, нито се правя на такъв. Това което казвам се нарича обща култура и малко поне разсъдък, които явно нито Меган - нито ти имате.Сега видях и от къде е прелисана статията и заглавието. От Миррър. хахаха

71

Анонимен

преди 3 години

До ТцтцтцтцтцтцМи защото не са те питали тебе. А пък те напротив, може би дори ще продължат да го издържат защото каквото и да правят той е кралско отроче и то родено напълно законно. Кой е виновен? Чарлз ,кой! На практика и той може да се каже че не е много кралска особа. И той направи това което иска,събра се с Камилчето. И затова ще подкрепя и издържа сина си. Логично нали?

70

Анонимен

преди 3 години

До Taя , оная.Как ще живее тая оная не ме вълнува. Просто тая златотърсачка се набута там където не и е мястото нито има интелекта за да живее в кралско семейство. И ако си мислиш че там мъжете лежат пред телевизора с бирчка в ръка, а жените им готваят, чистят и мият съдове- жестоко се лъжеш. Когато си в монархическо семейство, забравяш за личния си живот. Служиш на институцията и толкоз. А кой какво прави в личния си живот трябва да е тайна и само в семейството - дори жени да хойкат

69

Много

преди 3 години

Значение се придава на едно евтино оплюване и изнудване. Жалка картинка са тия двамата. Големият печеливш е Опра.

68

До 72

преди 3 години

Не адмирирам тарикати, непоемащи отговорност, хленчещи и вечно обвиняващи.

67

Анонимен

преди 3 години

До Таятая,оная ще живее сто пъти по - добре от теб, който не си борец за справедливост, въобще никакъв не си. В кралския двор остават само жените които дори и да ги правят смешни собствените им мъже мълчат и търпят. Типично. Е, тая няма намерение да го направи вдигна шум което никой не очакваше от нея, а трябваше. Подцениха я и точно затова злобата срещу нея е толкова огромна. Тя може би няма да успее но все пак се осмели да опита. Дори само за това ще я адмирирам.

66

Учуден

преди 3 години

До Анонимен 67-Защо ли Тръмп внимава какво говори този път?=---------------------И кой ти го каза това? *** Христова ли? Ха!С

65

Тцтцтцтцтцтц

преди 3 години

Що не го дадоха рижото за осиновяване в някоя махала. Що проблеми щяха да си спестят. И нямаше да се ожени за Меган със сигурност. Ама кой да знае...

64

Тая

преди 3 години

Меганката като е такъв борец за справедливост що не остана в кралския двор да се бори за расата си, ами бега да върти / номера щото само това си може.

63

Учуден

преди 3 години

До Анонимен 63Ако има дупе, да ползва за друго. А не да се тика където не и е мястото. И тя и Даяна си мислиха че да си принцеса в нонархия е само вечен купон, както са чели в приказките. И че могат да не се подчиняват на протокол и закони.Какво си въобразява тая кифла? Тя много добре знае закона, че сина и не заради цвета на кожата му, не му се полага титла, но с расиската карта може да припечели нещо.

62

Анонимен

преди 3 години

До УчуденЗащо ли Тръмп внимава какво говори този път? Защото както са му се разклатили краката дори и в реалити шоу няма да го вземат вече. За човек толкова нагъл и безцеремонен това е направо безпрецедентно но явно много му треперят тоя път мартинките. и дано да са останали достатъчно милиончета че трудно ще ги печели вече. Фениксът накрая може да вземе да изгори и да не се възроди от пепелта. Накрая все така става.

61

Учуден

преди 3 години

До Анонимен 62И какво му е расисткото бе? Че случайно кифлата е с по-тъма кожа ли? Ами и като казава същите неща и с право, на Хиларито и Пелосито и Шиф и Шумър и Байдън- пак ли е от расистки подбуди?

60

Тия двете

преди 3 години

Монголки изцедиха максимума от Рижия , срамното в случая е не какво плещи водевилна артистка с пребогато минало, а че тоя те израстнал в кралския двор и няма грам достойнство.