39

Анонимен

преди 3 години

Това ли е дефиницията за тих и семеен живот на Хари и Меган? Да взима пример от пра чичо си крал Едуард осми и да се държи по-дискретно.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Абсолютни тъпизми. Къде ще ходи Меган далеч не е твоя работа. И на Тръмпера също. Той да си гледа осрания имидж и да ходи да си го оправя другаде. в някое риалити където на воля ще го оставят да обижда участниците и те няма да кажат нищо защото са им платили да го търпят.Е ама аз не участвам в тъпо риалити на Тръмп и нямам намерение да го търпя. Нека поне веднъж си затвори устата,защото май Меган казва неща които той не иска да чува за себе си. Ама то такъв да мълчи? Ами!

37

Анонимен

преди 3 години

Не плюй в чинията от която си се хранил.

36

Анонимен

преди 3 години

Три милиарда души с гледали сватбата на Мегън, тя така се отплаща за рекламата.

35

Анонимен

преди 3 години

Меган е много готина мацка................и Хари е симпатяга........................да бягат далече от дъртата кралица-рептилка Елизабета Вторая....................тая прати службите да убият лейди Даяна!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Боже, боже Петя от село Дикова ли ще коментира кралското семейство?

33

Анонимен

преди 3 години

Мила и добра женичка няма. Жените искат мъни и ако не им се дадат веднага, тогава имаме голям проблем! Такъв е случаят и с Мъркъла.

32

е браво

преди 3 години

Благодаря за отговора. Да се уточни че аз не псувам, псува Меган или майка й, не разбрах коя точно се засегна и се захвана с майка ми. От друга страна те също имат роднини, които ги описват по нелицеприятен начин. Запомнете - аз като жена не харесвам хора, които псуват и обиждат майка ми!

31

По принцип

преди 3 години

Не е важен цветът на кожата, а на душата ! При Мег Ан той е доста противен !

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен29Тука сте се събрали отбор мразилници на Меган и глупостите които говорите по неин адрес ме навежда на мисълта че не сте нещо по - различно от тоя загубеняк Тръмп - най - жалкото подобие на мъж което може да съществува.Това го разказа и племенницата му в биографична книга и която той също нарече психично нестабилна или нещо подобно. Сякаш той е психически наред. Той далеч не е женомразец стига жените да са със затворени усти и с големи цици. Това какво ви говори?

29

бмх

преди 3 години

Да де, ама се зачудих и погледнах в Уикипедията и се оказва, че бай Дончо и той ще взема пожизнена пенсия като нашите(не са малко, към 180хил $/год). Защо тогава трябва да са богати преди изборната кампания? И в Щатите същата работа, дерат данъци и администрацията раздута до Космоса.

28

Анонимен

преди 3 години

Защо се допускат расистки коментири тук?!?

27

Анонимен

преди 3 години

е защо чак пък женомразец, да не би и на него да му се е пробутвала.

26

Анонимен

преди 3 години

Всеки човек с действащ мозък го вижда и го знае това.Само простаците и лицемерите харесват това жалко подобие на жена.Тръмп определено е пичага.

25

До 26

преди 3 години

Тоа па.

24

Whitestar

преди 3 години

Нищо повече от демонстрация на кралски глезотии, които да плаща народът на цяла Европа! С бидета и коли от злато да им напълнят именията, струващи милиони, няма да подобрят нито демографията на Стария континент, нито демокрацията, нито дори икономическите проблеми!

23

Анонимен

преди 3 години

Тука някакът бот на сорос се опитва да изкара нормалните расисти, като пише обидни коментари спрямо черните от тяхно име.

22

Ами да

преди 3 години

Пак каза истината, и пак ще го оплюят за това разните псевдо-демократи !

21

Анонимен

преди 3 години

Бай Дончо е от стара коза яре и негодна жена не можеш му пробута.

20

Анонимен

преди 3 години

МегДан типичната американска драма куин, която печели слава и пари на гърба на жалкия Хари, които явно не е успял да преживее мама и има нужда да бъде манипулиран и воден за носа, от така наречената "силна жена". Манипулаторката МегДан и баща и са много добри играчи, очаквам да са едни от най-добрите con артисти! Ще гледаме цирка и ще се смеем! Браво на Тръмп! МегДан-а на село при брат и!