99

Анонимен

преди 3 години

118 Отказала да бъде принцеса, но запази марката Съсек, иска Арчи да е принц, да бъдат с Хари суверени на британските протесторати...това отказ ли е? Че и плюе по монархическата семейство, което я прие за снаха. Иска милиони от Чарлз.

98

Учуден

преди 3 години

Ако зависи от мен, свободен си да пишеш каквито си искаш глупости. Та плюеш най-успешния президент на САЩ. Да канонизираш Джордж Флойд и БЛМ. Свободен си да пишеш че не си руски ***. Че си патриот. Че не си бивш комунист или агент на ДС или военен или синче на такива.Но пък и ние сме свободни да се майтапим с теб. Нали?

97

Анонимен

преди 3 години

Тръмп си е взел поука, но Меган не, само че това е по добре.

96

Анонимен

преди 3 години

Сама си сложих минуса, но не мога да го поправя ако ме разбирате

95

Анонимен

преди 3 години

Тръмп си е взел поука и Мелания тоже, но меганката не сори за Харито и харизановците изобще много са зле и не е добре.

94

До 89

преди 3 години

Даяна беше и благородна душа, за разлика от тая егоистична *** !

93

А Хари?

преди 3 години

Няма да я коментирам, но Хари е ***. Затова тя си позволява да вилнее.Както и да е, света вижда че оцветените се налагат брутално навсякъде. Затварят акаунти, уволняват хората които си позволяват да казват каквото мислят.А Хари е един комплексар който я вкара в семейството.

92

Анонимен

преди 3 години

След смърта на Даяна, принц Чарлз отгледа изучи и задоми синовете си. Заслужава почит и уважение но не получава това напротив, но всеки е длъжен да уважава своя баща но не виждаме това напротив имаме връх на Горделивоста не гордост а горделивост и самочувствие но без покритие. Горделивоста е грях между впрочем.

91

Анонимен

преди 3 години

До дончУ белинатаДа! Цял свет го видя....най-добрия президент на САЩ от Рейгън насам!Дори сегс месеци след монтирането на Байдън, се вижда че истинския Президент на САЩ е Тръмп.

90

Анонимен

преди 3 години

Tръмп е най-големия.МАГА 2024

89

дончУ белината

преди 3 години

цял свят го видя......абсолютно недоразумение!!!

88

Анонимен

преди 3 години

Не говорим за крале и кралици. То няма уважение към свекър и свекърва, нито към девер нито към етърва. Няма елементарно домашно възпитание.

87

Анонимен

преди 3 години

Дърво без корен без уважение и почитание към своя баща нито към свекър нито към девет нито към етърва. Днеска е прошка, но то няма идея за това ми дърво без корен много лош избор го съжалявам Харито...

86

Анонимен

преди 3 години

До Що Мелания да не еСигурно е! Но поне за сега знае че да си първа Дама трябва да спазва протокол и задължения ....а не както в приказките.

85

Анонимен

преди 3 години

Дърво без корен меганката. Това се видя още на сватбата и преди това. Низвергнала родния си баща що за човек е това. Без уважение без възпитание без потекло дърво без корен. В Америка как да е но в Европа поне ни се иска да има ценностна система.

84

Учуден

преди 3 години

до 83-такива като тебе и даже акъл дават че кралете трябвало да си хойкат тайно.------------------------------------------Къде съм казвал че...трябвало!??? Казал съм че такива като Мегън, не трябва да създават скандали с лъжи, за пари за внимание. Като лъжата че на сина и не му дали титла заради расизъм.

83

Анонимен

преди 3 години

хората затова харесват тръмп, защото казва каквото виждаме всички. губещия е рижия глупчо, скоро ще бъде изритан от меган

82

Учуден

преди 3 години

До Анонимен 80И кой ти каза че Даяна не била златотърсачка? Викаш не е издържала на чара на Чарлз ли? И кого не оставил на мира? Кралското семейство ги остави на мира. Но кифлата не бе доволна. Трябваше и скандал добре обезпечен финансово. И реши да разиграе расистката карта с онеправданата Опра. А на Меган сина и(или какъвто там ***) по закон няма право на титла. Без значение от цвета на кожата му.

81

Анонимен

преди 3 години

До анонименДаяна е кралица по рождение. Тя е дъщеря на лорд и точно за това я наричат лейди Даяна. Никой не нарича така Камила, Катрин или Меган, защото те нямат благородно потекло. Жалко за Хари. Не ми изглежда щастлив.

80

Анонимен

преди 3 години

До УчуденКой бе ти ли имаш обща култура:? Ха - Ха - ха! На това да изливаш кофи помия по някого обща култура ли му казват вече? Виж ти как са се променили времената. И ако е така плюя аз на тия нови времена. и не ми пука за такива като тебе, роден си за слуга както казах. Може някъде и да ти се отвори парашута днес подобно поведение се цени. Нови времена, нови нрави. А това за културата го забрави, човек който си позволява подобни неща е твърде далече от нея. Запомни го.