174

червен0 $енерче

преди 3 години

таа държава започва да прилича на п0рн***филм в стил дъл2око гърл0 въпроса е докъде ще стигне всичко това и какво правят хората които са извън сигурната държавна администрация милиция и уж топ работодателите глидъл пазарланд и тн

173

ХоФра 19

преди 3 години

браво точно така затваряйте най вече фитнесите че там най вече се тренира за здраве...а както знаем вие "мислите"за нашето здраве!!!...оставете най вече отворени китайските магазини за сувенири от които никой няма нужда те са много важни за здравето на хората!!!...страхотни сте продължавайте в същия дух от поръчковите медии да ни внушавате че мислите за нашето здраве!!!...ние на 04.04 ще гласуваме за вас то и да не гласуваме РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ФАЛШИФИЦИРАНЕТО СА ЯСНИ!!!...:)))))))

172

пияница мистик

преди 3 години

Другари! Аз викам да продължавате да пишете, че вирус няма, да вярвате на Мангърчик и че Бойко лъже за тази пандемия, защото от ЕС му дават пари за измисления Ковид, по-точно кюлчета със злато и той не ги дава на държавата, а си ги слага в незаключеното чекмедже, където човек си пуска телефона да снима клип и опаааааа, баш до него отива и го отваря :))))

171

Анонимен

преди 3 години

Защо не носи маска, когато е под закрито небе?Хора, лъжат ви и вие кимате с главата!Сега ще водите как отново ще изпържат народа на 4. Април!

170

Анонимен

преди 3 години

Как не ви е срам бе коментиращите, един загубен Мол да не е по-важен от училищата или вие сте безработни кифли тук събрани от кол и въже, аре бегайте от тука.

169

Чичо

преди 3 години

Щом стигнахме до леля Данче да решава !

168

Тялото

преди 3 години

Защо да затваряш места, които нямат отношение към разпространението?Ресторантите и залите отвориха преди 2 седмици, а случаите вече бяха почналид да се увеличават. Сега не скачат повече заради тях. Фитнесите са ПРАЗНИ. Не съм виждал по-малко хора дори средата на лятото.Но скока пряко може да се свърже с училищата и градините.

167

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тия глупости, стига!На хората им омръзна да ги лъжете. Ама докажете, че в моловете се разболяват хората, докажете де. Всеки разумен човек и преди вашата измислена пандемия си е поддържал лична хигиена. А другите болести къде отидоха господа управляващите? На почивка? Още пари имате да взимате, бреййй

166

Анонимен

преди 3 години

защо тая ще затваря моловете а не ресторантите.В моловете имам много малко хора и разстоянието между хората е голямо и ходят с маски.В заведенията хората са с пъти по на гъсто и са без маски.Трябва да се започне от ресторантите.На тая пуйка нищо ли няма в главата???

165

прекалил с алкохола

преди 3 години

Шофьор кара точно ,като тези управленци , а на ляво ,а на дясно ,газ , спирачка , а в дерето ,никой не знае какво им е в главите ,въртележка,,,Паднаха от Марс от села и паланки яхнаха народа и настана пълна какафония--трагедия ли е комедия ли е ,ама на хората свят им се зави....

164

Анонимен

преди 3 години

Кметицата като работодател кога ще спази мерките и ще направи графиците за работа от дистанция на общинските служители? Другите да спазват, а тя кога?

163

ПроСоТо

преди 3 години

насладете се на Прекрасната!..Нефер-Неферу Атон,Нефертити..

162

Анонимен

преди 3 години

тая е егати пародията.Това кмет ли е или бостанско плашило???

161

Анонимен

преди 3 години

и Фъндата ли започна да си държи пръста като дядо Ленин.Тя на инспекции ли ходи???Дали и разбира тик-вата от вагони но нали трябва и тя да покаже че две гънки пресичат главата и!!!

160

ПроСоТо

преди 3 години

кви релси бе?..Не виждате ли,че са й постлали зелен килим?..Да мине "Прекрасната"....почти като в Холивуд,само дето там е червен килима..

159

Анонимен

преди 3 години

До Туф Ту-туфТуф-туф. Неграмотен си, а си тръгнал да даваш акъл как да са нещата.

158

Туф Ту-туф

преди 3 години

Слизането на релсите е строго забранено, но за ГЕРБ, правилата са само за окраса.

157

Не-ваксиниран

преди 3 години

ФАНДЪК, МАНИ СА ОТ РЕЛСИТЕ, ЧЕ ДА ТЕ НЕ БУТНЕ РУСКИЯ ВЛАК?

156

Истерия

преди 3 години

Света е обхванат в тежката хватка на истерясалите хипохондрици.

155

Анонимен

преди 3 години

До _,..няМА ВИрос..,_Във Фейсбук се вихрят троловете. Сериозните лекари и вироусолози не "обясняват" там.