14

Банкер

преди 3 години

Олекна ми, че вируса се разпространява само в училища, ресторанти, фитнеси и молове, но не и в банките, нап, кат.

13

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Още преди 2 седмици ви писах тук, че отварянето няма да издържи до 4 април и бате Бойко жестоко се прецака с този силно популистки, но слабо обмислен жест.Трябваше да отвори всичко на 1 април и като минат изборите на 4, да затваря пак на 5 април.

12

Анонимен

преди 3 години

Нищо не се разпространява, освен лъжите на Фандъкова и компания.

11

Бау

преди 3 години

важното е да опазим болниците. Ако се препълнят ще е страшно. Пак ...

10

Анонимен

преди 3 години

Училища,кръчми и чалготеки,това са местата където тая гад се разпространява с пълна сила!

9

Анонимен

преди 3 години

Като казваш "затваряне на големи търговски вериги" имаш предвид разни като Кауфланд, Лидъл, Била, Джъмбо и т.н. нали?

8

Българин

преди 3 години

"Е па такоа нещо корона нема", каза шопа и продължи по своему

7

Не!

преди 3 години

Знам, че ще прозвучи жестоко, но единствената мярка, която дава някакъв резултат е дистанционното обучение. Всичко друго просто НЕ работи. Прибирайте учениците за месец и животът да продължава.

6

Анонимен

преди 3 години

Баш фитнесите като затворят и ще се оправим. Училищата и кръчмите няма да ги пипаме - поне до изборите, хахха.

5

Анонимен

преди 3 години

Даскалицата нЕма ли да поиска прошка? Голяма грешница излезе, то не бяха наводнени улици, подлези, метро, тротоари, шахти с ток?

4

Анонимен

преди 3 години

И тая инспектира.Ха,ха,ха!Избрали сме си не политици,а инспектори.И щяла да следи ситуацията,ако продължавало така,щяла да затваря.Като че ли от нея нещо зависи.Като че ли може да даде компетентно мнение.

3

Щирлиц

преди 3 години

Да не пропуснете изборните секции,да ви подсетя докато е време.

2

Анонимен

преди 3 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

1

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.