34

IT-спец

преди 3 години

в Исландия нещата са близки до нормалното, кръчмите, ресторантите, фитнесите, басейните .. всичко е отворено, единствено нощните клубове още не са им дали зелена светлина за отваряне...

33

Не!

преди 3 години

До АнонименДо IT-спец Я кажи, в коя европейска страна нещата са се "върнали към нормалното" или са близко до това положение? Никъде, защото политическата воля е друга. Това не е медицина. Това е гео-политика.

32

Анонимен

преди 3 години

Вчера ме пратиха за едни рендета в Кауфланд. Да ви кажа като влезнах буквално се хванах за главата. Толкова много хора имаше, че сякаш се раздава всичко без пари. На щандовете за плодове изобщо не се спрях. Там беше митинг. Минах директно навътре при домашнете потреби - там същата работа. Човек върху човека. Ама колички с накачорени деца. Разкарват се като на панаир. Маски уж имат. Ама те са маски от плат като тензух. Вируса си минава с 300 през тях. Проформа маски. Проформа мерки. Проформа Б-я.

31

Тая е тъпа фитка

преди 3 години

В болниците е пълно с фитнес маниаци и шопинг кифли, нали?Браво, Фандък!

30

1

преди 3 години

До Тая е *** фиткаНе знам дали е "*** фитка", но вие определено сте неграмотни. Фитнес маниаците може и да не се разболеят сериозно, но като се приберат у тях, ако са го хванали го лепват баш на възрастните си роднини. Фитнесите са места, където "фитнес маниаците" прекарват много по-дълго, и не само това, ако и има обилна обмяна с останалите - диша се по-инензивно, потят се, пипат общи уреди и така нататък.Аман от форумни "експерти".

29

Тая е тъпа фитка

преди 3 години

До До IT-спецВ Швеция са се върнали към нормалното. Обаче са заобиколени от хипохондрични истерици.

28

Анонимен

преди 3 години

Когато ги отваряхте...не се ли замислихте, че точно това ще се случи след няколко седмици? Или беше много трудно?И защо изобщо ги отворихте заведенията?Еврооа даде пари. Помогнете им финансово да не фалират и ги оставете затворени.Или...мутрата пати не дава? Само се прави на ларж.Пари на друг освен неговите мутри, не дава.

27

Анонимен

преди 3 години

До IT-спецЯ кажи, в коя европейска страна нещата са се "върнали към нормалното" или са близко до това положение?

26

Анонимен

преди 3 години

Никой нищо не спазва. Елате в Пловдив да видите! Претъпкано е на главната улица. Сутринта снимах от високо да пратя на едни роднини, че не са се връщали от 6 год. в България и много им домиляло. Като ви казвам фрашканак един през друг са по обед и след обед на центъра. В автобусите цял ден щъкат хора в ренсионна възраст. Зелените коридори са празни до 10.30ч. Излизат след това възрастните щото им било студено до 10.30. Цял ден се mъпчат по магазините за промоции. Обикалят като за последно. :D

25

IT-спец

преди 3 години

писна ми вече, хората преболедуваха този грип и вече малко или много живота трябва да се връща към нормалното, в БГ не го правят щот цуцат кинти от ЕС и вият колко зле било...

24

Анонимен

преди 3 години

До Зад кметицата"се вижда ,,МОДЕРНИЯ"градски транспорт на Мумбай, пардон София."Това не е "градски транспорт" , неграмотен си.

23

Зад кметицата

преди 3 години

се вижда ,,МОДЕРНИЯ"градски транспорт на Мумбай, пардон София.

22

Аз

преди 3 години

Това нещо има инкубационен период 14 дни (това е последния вариант) обаче нещата почнаха да стават тревожни от първата седмица. Когато лъжите почнат да си противоречат ситуацията изглежда жалка, ей така, като в момента. Не ни било скапано здравеопазването, вируса се разпространявал....

21

Чекмедже

преди 3 години

Ще затворят фитнесите, но островчетата на благоденствие и здраве - казина и игрални зали, трябва да работят! Те са двигателят на българската икономика!

20

Анонимен

преди 3 години

Как не я е срам да се показва на обществено място. Днес място и е в храма, да пали свещи и да се моли заради греховете си които допусна през всичките тези години на кметуване.

19

Православен славянин

преди 3 години

*** е *** до умиране ,контактувам с много хора и ме е яд ,че трябва да търпя тази изперкала маса безмозъчни и нагли прости чалгаджии !

18

Не!

преди 3 години

Никъде локдауните не сработват, пример - Израел, Гърция, Англия... списъкът е голям. Учениците в къщи и това е, другото не е медицина, а политика.

17

Бойко Филията

преди 3 години

Важното е кръчми и бардаци да са отворени, за това се разбрахме с г-н Алибегов! Кръчмите и бардаците са от изключително важно значение за здравето на хората! Виж, фитнесите ше ги махнеме, както махнахме Луковмарш, защото развъждат Ковид-19! Айде сега, на изборите с бюлетина номер 28! За ГЕРБ и Фандъкова, я само я погледнете колко е убава!

16

Малко

преди 3 години

в страни-позфравям всички толупи плащащи по 1.60 за тези 40 годишни мотриси на метрото с надпис :Сделано в СССР. Каква държава с какъв *** изключително *** народ!!! Но пък по самочувствие и разбиране от всичко сме първенци.

15

Твърде търпелив

преди 3 години

Абе болниците не са пълни с клиентите на фитнесите, молове, ресторанти и чалготеки. Не са пълни и с ученици или учители.Пълни са с пенсионери.Те не ходят по изброените по-горе места. Само до магазина. Що не вземете да затворите и магазините, а?