474

До 495

преди 3 години

Не е съвсем така.Ваксината не те предпазва от евентуална зараза,а ти помага по-лесно да се справиш с нея.Въпреки,че вече има случаи на починали след ваксинация.

473

Анонимен

преди 3 години

Няма да е зле боковите кафета да не ни убиват.Цената няма значение за умрелия.

472

САЩ над всичко

преди 3 години

*** е лицемер - радва се на рашка пък живее и работи в ес , САЩ и Канада , ми отивайте в раша за рубли ве отре.пки

471

да му се не види

преди 3 години

Не разбирам къв е тоя бяс за ваксиниране!?Който е ваксиниран няма да се разболее,нали така!?А който не е е на свой риск!И двамата нямат нищо общо по между си!И куцо,кьораво и сакато ще се разчекне да агитира!И на всичкото отгоре сайтовете си смениха фейса заради тези *** избори!Като че ли на някой му пука кой едеот ще ги спечели!

470

Анонимен

преди 3 години

и накрая турското кафе е виетнамско...

469

Анонимен

преди 3 години

Борисов,в бара или ресторанта не ме карат да подписвам информирано съгласие за кафето,което ми предлагат.Така че,стига глупости си говорил.

468

Анонимен

преди 3 години

Е какво се чудите,бе?Нали същия преди едни други избори ви нарече лош материал.Според него лошия материал заслужава лошо качество ваксини.

467

Анонимен

преди 3 години

Борисов, чак сега ли ни питаш кое кафе избираме? А преди половин година при договаряне на ваксините пита ли ни в кой ресторант искаме да ходим? Пита ни друг път, реши еднолично вместо нас. А тук не става въпрос и за кафе, Борисов, барът или ресторантът може да бъде даден под съд, ако хората се натровят от храната и питиетата му, докато фирмите производители на ваксините - не.

466

Анонимен

преди 3 години

Тоя в едно изречение два пъти си противоречи и дори не се усеща.Хем казва,че е избрал Астра зенека,защото е по-евтина,а после пък защото първи са започнали изпитанията.Е,какво като са ги започнали първи.Важни са резултатите,а не кой първи е започнал изпитанията.Ама тиква,какво да го правиш.

465

Анонимен

преди 3 години

Защо не вози в каруца, а кара джип?

464

,|,

преди 3 години

Всичко е Астра, всичко е Майдел !!!! Няма право на избор с каква ваксина да се инжектираме, става ясно от съобщение на сайта на Столичната регионална здравна инспекция... , а сега диктатора и нея забрани.

463

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам,че дори и той може да направи такова изказване.

462

Анонимен

преди 3 години

До 476.Който плаща кафето, той го избира.Да, правилно, но когато го плаща със свои пари, а не с обществени. И още нещо, нека този, който го плаща да го избира, но аз пък да имам право да му откажа, без да се страхувам, че липсата на зелен сертификат ще ми донесе най-елементарни човешки ограничения.

461

ДА

преди 3 години

Ами кафе от 4 лв за нас и от 15 лв за вас!Нали така!?

460

Анонимен

преди 3 години

Една от специалните ,, Мата Хари" ни струва 20 000 на нощ , нали

459

Анонимен

преди 3 години

Ми много просто - нормалните хора няма да се ваксинираме. Не избирам нито една от двете отрови. Мерси лек ден чао чао

458

A3

преди 3 години

be to dali ke se nadrusash s kafe ili neshto neziwestno e edno i sashto?

457

БАНко

преди 3 години

ПРОСТОООТИЯТА ОТ БАНКЯ ЯХНА КОНЯ И РЪСИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА !!!

456

стоян

преди 3 години

Тоя банкянски толуп цяла година не смее да стъпи в центъра на София.Сега пак изкочи от коневръза.Време е Тиквата да се ориентира към централният затвор.Там ще пие кафе лично с бай Ставри.

455

Анонимен

преди 3 години

Борисов, каза, че изборът на Астра Зенека е бил, защото те първи са почнали изпитанията. Но лекарите "пиха" не от това кафе, а от скъпото. А за лекарите какви са ти аргументите, може би, че са на първа линия. Това е аргумент, но същото условие важи и за това момиче на касата в супера: покрай него минават много повече хора на ден, отколкото през личния лекар, непрекъснато се пипат пари от всеки. А това момиче защо не може да "пие" от скъпото кафе?