636

Диана

преди 6 месеца

До Анонимен 642Явно държавата плаща за наша сметка и ако се задълбаем в барманската психика, разбира се, че това което предложи, ще зависи от гостите, които ще почерпи...Не е прав Бойко да прави такива паралели - българинът не заслужава по-ефтиното, особено когато нещата опират до здравето! Въпросът е, че не знаеш кое е по-доброто и не можеш да съдиш по цената за стойността в подобни случаи - тук цената не съответства на стойността, а на политиката на производителя, неговия имидж, самочувствие

635

Анонимен

преди 6 месеца

Ако и двете ги дават за без пари естествено е всеки да избере скъпото

634

Шафиора на жипката

преди 6 месеца

Ще поръча ваксина от която има най много за гепачки ?Какво му пука на ЧОБАНИНА за Българите.Премиер с такъв IQ-7 тест за интелигентност с 8 клас и примитивно поведение и речник на бавно развиващ не може да се очаква повече от това природно недоразумение.

633

един съвет към млади

преди 6 месеца

Млади българи. Просто влезте в нета И ЧЕТЕТЕ,ЧЕТЕТЕ И ПАК ЧЕТЕТЕ за този другар след 1989 г! ТАМ ВСИЧКО ПИШЕ ЗА НЕГО! И Не аз съм го писал! Съчувствам ви,че не помните "неговото " и наше време! Това е човек страдащ от мания за величие! Живков беше тарикат ! Но родолюбец! А тоя се радва на всеки ден "още" власт! Четете и решете дали да гласувате за "някого" просто защото НЕГО ПОМНИТЕ САМО! ГЕРБ "печелеша" до сега,просто защото хората НЕ ГЛАСУВАХА! Гласуваше само администрация,полиция и пожарна!

632

Анонимен

преди 6 месеца

До ХариТи или си участник в неумелата постановка с чекмеджета, или си кръгъл ***! Но мнозинството не сме и знаем как да си ползваме сивото вещество. Зорът е за пустите милиарди, които се очакват и то как да наюпълните пресъхналите си гърла. Защото ако пак е ГЕРБ с тези пари ще се строят магистрали, болници, училища и градини. Там ви стяга чепика! А, който знае как и колко е откраднал Борисов - вот тебя, излез по БНТ и публично го обвини. А, така и баба знае да бае! Става прокурорско нали! Ех

631

гладни и кръвожадни

преди 6 месеца

До Анонимен 637Хора, отваряйте си очите, опитват се да набутат в парламента мутресата Мая Костинбродска, мутрата Череп и още колко, които Борисов прегази като валяк. Затова не могат да му простят и дават мило и драго да издрапат някое и друго местенце за имунитет от Гешев. Качват се на плещите на Йоло Денев и другите пародии. Боже, пази България от тези недоразумения! Те мечтаят да убиват, пазете се от тази ***! Хора, бдете! Решението е Герб и ВМРО! Всичко останало е борба за кокала.

630

Анонимен

преди 6 месеца

Борисов, черпя те едно кафе от 15 лв., ларж съм, може и за 150 лв. кафе да те почерпя. Нямаш яд, каквото кажеш и където кажеш. Към кафето ми се иска да добавя малко цианкалий, не ми благодари предварително, това ще го направи българският народ след това. Хора, идат избори, отваряйте си очите, че пак ще ни дават като досега, да пием само утайката от кафето.

629

Само отбелязвам

преди 6 месеца

Кафе не пия. За 15 лева избирам пържола с картофи и салата. Откъде да знам може да умра като се задавя с десерт дето нямам пари да си купя. Неведими са пътищата божи.

628

Анонимен

преди 6 месеца

Абе дежурни психиятри има ли ? ГЕРБ вкарвайте го по спещност

627

Анонимен

преди 6 месеца

Когато си първосигнален - всичко ти е първосигнално ! За мисъл (освен за крадене ) и дума да не става !

626

Анонимен

преди 6 месеца

Дааа, така ще избираш колко да лежиш.Но не 4г. а най вероятно 14г.

625

Тю флек смачкан

преди 6 месеца

Я шопара да каже ако има лекарство едното за 4 другото за 15, ама туй от 15 е с доказана ефективност кое ще избере? И как изобщо сравнява лекарства с кафета. Проз си като гаражна мутра ве.

624

БОКОЛЪЖЕЦ И НЕГОДНИК

преди 6 месеца

ПАК ЛЪЖЕ! НА Е В А МАЙДЕЛ, ДЕПУТАТ НА ГЕРБ В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА, МАЙКА И ПЕЧЕЛИ МИЛИОНИ ОТ АСТРА ЗЕНЕКА И ДЕБЕЛО СЕ ОТЧИТА ЛИЧНО НА МУТРАТА. ТАКА ЧЕ, ЗАТОВА Е ИЗБРАЛ АСТРА!!! А БОКО СЕ РАЗПЛАЩА С АСТРА ЗЕНЕКА С НАШИТЕ ПАРИ И ГРАБИ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО! ОТВСЯКЪДЕ!!!

623

голяма стратегия

преди 6 месеца

стратегията е да изпращате хора на севрния полюс

622

Хари

преди 6 месеца

Борисов:"Ако едното работи за 4 лева, а другото за 15 при същите условия, къде ще си изпиеш кафето?"Г-н Борисов нямам Вашите ПАЧКИ и затова не ми достигат 14,50 лв за кафе. Колко кафета пиете на ден?Борисов:"Това е много регулиран пазар на лекарсвата."Наистина е така пази интересите на собствените фирми производителки. Въпреки,че одобрението е дадено като резултат от ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ, а не основаващо се на строга процедура, която вероятно отнема около 5 години, ще чакаме ЕАЛ да одобри.

621

Чичо

преди 6 месеца

Е в а Майдел-майката на Е в а-Астра Зенека-ще ни ваксинират само с тая ваксина докрай-кой оцелял ,оцелял,кой не-това е положението.

620

Solar Power

преди 6 месеца

Моят избор е лесен. Аз плащам макс здравни осигуровки и избирам кафето от 15 кинта. Твоите служители (бюджетари,лекари,полицаи,учители и т.н.) на които внасяш НУЛА лева в НЗОК да пият евтиното кафенце. Нали не плащате и без това осигуровки ?

619

стига бакалия

преди 6 месеца

Борисов, стига бакалски сметки.Не смееш да кажеш че ваксината на Астра Зенека е по опасна от РНК ваксиините.Това е.Така е защото сме купили наймного от нея.

618

Анонимен

преди 6 месеца

Господин Борисов,примера с кафето е неудачен!За здравето и живота се избира не най-евтиното,а най-качественото.Дори хора без здравна култура знаят това.Ако българинът купува евтино е защото е докаран до мизерия.

617

Do658

преди 6 месеца

И Спутник 5 и Астра Зенека са векторни ваксини,но имат различни по вид добавки.Пример едно и също лекарство от различни фирми с различни добавки .Едното го понасяш,другото ти прави алергична реакцияНие също знаем чужди езици,гледаме чужди телевизии.АСТРАТА НЕ Е ДОБРА ВАКСИНА ОСОБЕНО ЗА ХОРА С ТАЗШИРЕНИ ВЕНИ.