54

пери

преди 3 години

Дойдохме си на приказката... Значи наистина е заради парите. И ваксини за бедните и богатите държави, което се прокрадна наскоро из нета. Или комисионната за астра зенека е била по-голяма, или тая ваксина е най-евтината. И в двата случая, губещите са обикновените хора, които продължават да са принудени да слушат глупостите на главния т.у.л.у.п. А сега са и изплашени.

53

Анонимен

преди 3 години

Имай малко срама ве мутра, жената вчера се спомина , мисли какво говориш ве

52

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ваксината се произвежда в държавни институции, в западните страни тя се произвежда от частни фармацевтични компании. Тези корпорации неведнъж са били замесвани в различни скандали. Не трябва да се пропускат и опасните странични ефекти от лекарствата и печеленето на пари от фалшиви вируси като птичия грип.

51

Анонимен

преди 3 години

Много сте наивни. Нищо случайно не казва Борисов. Нарочно даде примера за 4 лв и 15 лв и сега това сравнение отклонява мислите на хората от същественето.Не подценявайте Борисов! Това е най- дълго задължал се политик в новата история на България. Това е най- одобряван политик от България в Европа. Не го подценявайте! Той го играе мимикрия, но мозъка му работи на пълни обороти.. и така ще спечели Борисов 4. А вие си пишете - това ще ви остане... друго в живота си едва ли ще постигнете! :D

50

Анонимен

преди 3 години

Поръчахте от Астра Зенека, защото представителката за България е от ГЕРБ!И какво всичко, което правите по този начин, много скоро се разбира, че е негодно и не става!

49

Анонимен

преди 3 години

Ей тУУУлуп, още преди 2 месеца от ЕАЛ казаха, ваксината да се използва за хора между 18 и 55 години, те препоръчаха да не се използва при възрастни хора и такива с хронични заболявания, никоя страна в ЕС освен България не боцкаше с нея възрстните хора, а ти и Коцето "умното" ни обяснявахте как всичко било ОК, и нямало доказателства че тя е противопоказна за възрастни хора, и сега с цялата си наглост излизаш и ми плескаш глупости, КАК НЕ ТЕ Е СРАМ БЕ ?500 млн опукахте за ваксини, а ваксини ЙОК

48

Анонимен

преди 3 години

До 45: Не кара Дачия дъстър щото не може да влезе в нея. А ако случайно, може и да се заклещи вътре. Не бъди нелюбезен :)

47

Феникс

преди 3 години

Аз пия двойно кафе .Искам двойна доза ваксина . И ако може всеки ден .

46

Анонимен

преди 3 години

ХмммКафе латв от италианско кафене ресторант, правено от зърна от Ямайка, брани в много малък ареал, на специфични места в Синята планина или ...Нова Зразилия, бъкано с Гана химийка, вероятно трета цедка ....Еми мисля, че ще взема хубавото.А представяш ли си, да взема и скапан!та ваксина?

45

Анонимен

преди 3 години

Ясно, значи живота на хората тук не струва 15 лева - максимум 4-5 и то ако може да има отстъпка от цената.

44

Не го слушайте

преди 3 години

Всеки, който пожелае прави екскурзия и се ваксинира. Ако някой доставя ваксини внос това са една две за лични цели.Това, което казвам е, че Европа не може да ви спре от избор.Може да го затрудни или оскъпи, но тази ваксина също е минала изпитания и се използва, никой няма да си затрие народа, просто ей така.

43

аа1830

преди 3 години

И за 1500лв бих изпил кафе ако след другите може и да не се събудя. Куха тиква!

42

гост

преди 3 години

До минувачТе веднъж да дойдат самолетите и ще видите воеводата как ще ги изпрати да тръшкат Ковируса . Е , само ако го преизберат пак за воевода де.......

41

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо не кара Дачия Дъстър, а Тойота Секвоя по тази логика...

40

Анонимен

преди 3 години

Данооо! Дано одобрят руската ваксина, наистина го искам, и всички желаещи да се ваксинират! Това само ще е от полза! Но дали ще го направят, или само си пискат, колкото да създават скандали?

39

АнонимеН

преди 3 години

Аз ако съм с неговото чекмедженце, какво мислите от 4лв. ли ще пия кафе или от 15лв.?

38

аа1830

преди 3 години

Този човек не е с всичкия си. Не става въпрос за кафе тикво куха, а за живот и второ ако те питат с какво искаш да надупчиме внуците ти - със спринцовка за 5, 50 или 1500 лв. кое би избрал? Отвращаваме ме този човек. Как се оказахме единствените дето удрят гредата постоянно?!? Трябваше да поръчате от всички възможни ваксини максималното, което се полага и да дадете информиран избор на хората! Какво значение имат парите бе тиквун захлупен, когато е въпрос на оцеляване!

37

Еесовския съюз

преди 3 години

"Ние винаги сме били дисциплинирани членове на ЕС и спазваме правилата", допълни той.Заради еесовския съюз спряхме АЕЦ Козлодуй, заради еесовците спряхме Южен поток, заради еесовците си съсипахме икономиата за да внасяме еесовски стоки, заради еесовския съюз днес хора умират от неизпитани ваксини, и ще продължаваме да сме дисциплинирани.

36

Бау

преди 3 години

няма да се оправим докато няма наказания за тези разпространяващи фалшиви новини. Народа е ужасно доверчив... Всички го нападат, разболяват искат да му вземат парите. Ужас...

35

Анонимен

преди 3 години

Ако едното работи за 4 лева, а другото за 15 при същите условия, къде ще си изпиеш кафето", запита Борисов.Значи дори в избора на ваксините Генералът си е намесил мазните мръсни пръсти!