118

1280

преди 3 години

Сърбия има договор с Китай за над 1 милион дози. Там ваксинират основно с китайската ваксина. Малки количества имат и от Пфайзер и Модерна, а за Спутник не знам, вероятно и от нея имат. Не зависят от разрешенията на ЕС и затова там има ваксини.Но за разлика от българите, сърбите искат да се ваксинират.

117

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологичната обстановка у нас вече е катастрофална. Ние сме единствената от най-тежко засегнатите страни, в която се тества съмнително малко от страна на държавата.

116

Анонимен

преди 3 години

Абе подай оставка като ти е толкова трудно, стига си дрънкал глупости. Хората ви мразят, защото ви виждат че сте някадърници и мошенции, не заради грипа

115

Анонимен

преди 3 години

не бой се Кунчев, ще ви изтърпим още 20 дни, до 4-ти април

114

1280

преди 3 години

Да са живи и здрави Кунчев, Картанджиев и всички, които въпреки тъпотата на масовия *** се опитват да влеят малко разум в чугунената му глава.

113

Анонимен

преди 3 години

Нов шамар от САЩ. Информирали са Фон ***, че няма да доставят ваксини за ЕС докато не се ваксинират американците. Логично е! Така, че не се надайте на американците!Нашите управляващи да не се ослушват като прасета у малини и да внесат руската ваксина докато е време! В Сърбия има ваксини у нас скоро няма да има! Русия не би рискуварла и ваксинира армията си със Спутник, което означава, че е достатъчно надеждна.

112

Анонимен

преди 3 години

Най-разумното в момента е да се разпуснат големите ученици за онлайн обучение до края на Април, а не само за две седмици и да се види това как ще се отрази на заболеваемостта. Не може да се бездейства и само да се отчитат нарастващите бройки болни и да се твърди, че всичко е по план и е нормално...

111

Анонимен

преди 3 години

чудя се...просто се чудя, кога на хората ще им писне от тези глупости и ще изригнат всичко, или ще продължи да се случва точно обратното "агнето в кошарата и да си кротува докато не го заколят"

110

Анонимен

преди 3 години

Кой и защо го допусна този трети пик ? Това е важното за да бъде търсена отговорност

109

кон Стипаций

преди 3 години

Вие ще издържите , другарю Кунчев , на вас за това ви плащат ! Ама нашите парички свършиха , ние няма да издържим !

108

Анонимен

преди 3 години

добутват до изборите, след това не ги интересува

107

Анонимен

преди 3 години

Емо ли си Ема ли си не знам,но по-лошо от сегашното едва ли може да ни се случи.

106

Емо

преди 3 години

ПУСНЕТЕ ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЮ НА КОРНЕЛА ПРЕДИ 2дена ПРИ ЦВЕТАНКА И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО НИ ОЧАКВА....

105

До 107

преди 3 години

Ще ги изберем,за да попречим на ГЕРБ да окрадат и това,което е останало.А ти си гласувай за твоето слънце и въздух,щом пълни и твоето чекмедже.

104

До 104-западняк

преди 3 години

Личи си,че не си ходил на запад,но също си личи,че нито,четеш,нито слушаш,нито гледаш какво е на запад.В много много страни на запад има масови протести против маските и ограниченията.Аз съм за спазване на правилата,но и там на хората им писна от ограниченията ,на които краят не се вижда.

103

Емо

преди 3 години

ИЗБЕРЕТЕ КОРНЕЛИЯ,СЛАВЧО И ИЦЕТО И СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ КОВИД 19 НЯМА ДА ИМА...

102

Анонимен

преди 3 години

Колко ли хора разбраха, че този път на изборите ще гласувате за живот, ако сме без ГЕРБ или за смърт, ако сме с ГЕРБ?

101

Анонимен

преди 3 години

Казваш,да издържим до изборите.пък после каквото сабя покаже или каквото вожда нареди,ако го изберат отново,де.

100

тъй рече

преди 3 години

и Мориарти, още 3 седмици.

99

Анонимен

преди 3 години

Няма да се плашите.На изборите си оставате вкъщи и ГЕРБ с фалшификации и платени гласове от маалите пак остава на власт. Това ни гарантира една безкрайна епидемия и много много починали, но вие не се плашете и не гласувайте, за да ви крадат още повече.