178

Слугите

преди 3 години

На евроамериканските мафии.

177

Анонимен

преди 3 години

Гледайте " Историята на прислужницата" и ще видите колко лесно правата на хората могат да бъдат отнети и за един ден да станат роби без собственост, без право на мнение, без семейство.

176

Анонимен

преди 3 години

От която и страна да погледнете на проблема, ГЕРБ са виновни. Иначе, за какво си избираме парламент, а те правителство. Отговорност, включително и затвор. Те са се КЛЕЛИ!!! Ама и тоя *** народ!!!

175

Анонимен

преди 3 години

Човече защо се унижаваш толко, Бойко може би няма да ти даде и трохичка от това което е в чекмеджетата

174

протестъри

преди 3 години

само р. овч. и корнелия нинова ще освободят хората от ковид

173

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, всичко е точно, щом специалистите от Щаба казват. Безопасни са ваксините, боцкайте се. Тази от Пловдив не я слушайте. Хайде в кабинетчето, заголете рамо и турнете един подпис, че вие ще сте си виновни.

172

Щирлиц

преди 3 години

Спокойно Кунчев,пикът наближава със страшна сила,малко остана.

171

Иванов

преди 3 години

До Анонимен175Ти явно си превържаник на забраните, заключванията, отнемането на свободите... Явно си лично облагодетелстван от К19, или си лекар който източва по здравни пътеки купища пари, или си от Фармацефтичната гилдия, която трупа мииарди... но най-вероятно си от страхливците, които от страх за собственото си съществуване, са готови да унищожат работата, препитанието и нормалния живот на всеки Българин, само и само да се спасиш.. Колко жалко и колко нагло!!! Такъв като теб е предал Левски

170

Анонимен

преди 3 години

До Иванов"Оставете всеки сам да реши, дали да работи, да спортува или да се крие в къщи от страх, докато го е страх!!!"Сигурен съм, че когато дойде времето за селективен отказ от медицинска помощ, ще обясниш на хората, че така трябва.

169

Иванов

преди 3 години

Кунчев е единствения от вземащите решения за забрани, но когото му стана ясно, че на хората им е писнало от тези ограничения!!! Отворете всичко и върнете нормалния живот! Не с ме в концлагер да ни забраняват! Оставете всеки сам да реши, дали да работи, да спортува или да се крие в къщи от страх, докато го е страх!!!

168

Боб

преди 3 години

Г-н Кунчо, разбира се, че сме в третата въЛна. А малко преди 4-ти април ще се в пика й. Тогава ще затворите държавата, това е ясно и на малките деца. Не мислите ли, че изглеждате глупаво в очите на хората, които са останали с разума си и не са наплашени от вас?!И "благодаря" ви, че сте толкова загрижени за здравето ми, най-вече министър ИзписаниВежди Ангелов. Много е мило от ваша страна. Но колелото се върти... И не се знае кога човек може да попадне под него.

167

Анонимен

преди 3 години

До гостКолко пъти искаш да ти обясняват къде изчезна грипа, а ти все да не разбираш и пак да питаш?

166

Гост

преди 3 години

Къде изчезна грипа?

165

rrr

преди 3 години

Много е лесно да караш хората да издържат, всички властимащи получиха читави ваксини а за народа, масово такава с компроментирано качество, такава която се произвежда и в САЩ, но там не се прилага, по-добре да бяха дали малко повече пари за повече дози от мРНК ваксините отколкото сега да разкриват нови и ноови отделения...ама човек, трябва да знае колко 2+2 ...***

164

Анонимен

преди 3 години

СЛУГИ ЗАЩО НЕ СИ ПОДАДЕТЕ ОСТАВКА. БОРИСОВ ВИ НАПРАВИ НА ЦИРКАДЖИИ

163

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали ще издържите, кунчев.Пътници сте.

162

Анонимен

преди 3 години

Не знам ние дали ще издържим, но вие няма да издържите. Внимавайте този път за кого гласувате. Толкова ли не разбирате, че именно тези са виновни за цялата бъркотия! На 4ти, за всеки друг, но не и за ГЕРБ, защото иначе ни очакват 4 години затворени в къщи и да се молим за някой лев.

161

.!.

преди 3 години

После ще каже да издържим до май,до юни и т.н.,докато разберат всички ,че свободата ни е отнета окончателно.

160

МАКЕТО

преди 3 години

БОКО КЕ ПАДНЕ

159

Анонимен

преди 3 години

Кунчев и той голям плаз***модий се оказа Всички вкупом се втурнаха да слугуват на Борисов За какво са ни лекари да взимат решения тогаваББ сам решава - кога да има мерки , кога да няма . Коя ваксина да се използва , коя не А той се ръководи само от това да има някой друг глас повече на изборите . Не се различаваме по нищо от африканските и южномерикански диктатури