129

Айнщайн

преди 3 години

Може да бъде спряно т.н. лятно време , може , иска се дупе ......

128

наблюдаващотдалеч

преди 3 години

До ПроСоТоОх Боже. ПроСТоТо сее простотията, като ПроСоТо

127

Идеалист

преди 3 години

Лятното часово време е направено да се работи повече, за по-голяма експлоатация!

126

Анонимен

преди 3 години

"Въртим часовника" какво трябва да значи, едно време в присъственото обучение на друго ни учеха.

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен-130***-тулу5ите

124

Анонимен

преди 3 години

В пандемия времето няма значение.*** ни блокираха по домовете и никой не гледа часовника.

123

ПроСоТо

преди 3 години

и една кротка забележка:-Не знам какво има предвид госин Ангелов с това "Лятното време не може да бъде спряно" ,но мога да кажа:-ВСИЧКО може да бъде СПРЯНО!!!!!!..След като ЧУДОВИЩЕТО на последните няколко века-така наречения "Адолф" и неговата КРЕЙЗИ "СуперВОЕННАмашина" бяха спряни,то ..какво остава за една ..ДИВОТИЯ,като "лятното часово време"?..всичко е въпрос НА ЖЕЛАНИЕ!...Но явно НЯКОИ имат ИНТЕРЕС от тая БЕЗУМИЦА..

122

ПроСоТо

преди 3 години

и за тия,които все пак имат някакъв РАЗСЪДЪК:..-Аз разбирам "часовника да се избутва с един час напред",ако и ДЕНОНОЩИЕТО се ИЗМЕСТВА с един час напред!..Какво имам предвид?..-През лятото слънцето изгрява по-рано,но и залязва по-късно,тоест,светлата част на денонощието се разтяга В ДВЕТЕ ПОСОКИ!!!!!.."гениите" на "лятното време" ИЗДЪРПВАТ часовника САМО НАПРЕД!..Що за дивотия?!..Значи отчитат по-ранния изгрев,но изобщо не им дреме за ПО-КЪСНИЯ залез!..рядко в Историята е имало такова.

121

Анонимен

преди 3 години

В 12 няма значение. В 19-20 има.

120

Анонимен

преди 3 години

Форма час пром предлага въртене на стрелки. Набира сезонно работници . Почасово заплащане.

119

до 111

преди 3 години

Какво значение има в 12 къде е слънцето ? Както свикнеш така е най-добре. За мен най-подходящо е лятното часово време. Пролет, есен като си взема детето от детска градина има още час-два светлина да си играе. Зимата повечето хора след работа се прибират вкъщи и не им дреме много светло ли е или не.

118

ПроСоТо

преди 3 години

НИКОГА НЕ съм "превъртал стрелките на часовника"!!!НИКОГА!!!Това за мен е невероятна ДИВОТИЯ!!! Просто имам предвид,че някои /повечето/ събития започват с един час по-рано!!Но 13 часа СИ Е "13 часа"!!!!! КАКТО И ДА ГО НАРИЧАТ!..И о,чудо:..-До сега съм оцелявал,въпреки .."смяната на времето"....."лятно","зимно" време,"коковид","птичи грип","свински грип","син език","луда крава"...ВСИЧКО се прави с цел Хората да бъдат ОШАШАВЕНИ,а ошашавения човек е по-манипулируем от безумния!!!

117

Timer

преди 3 години

Хааа! Супер! Оставят ли астрономическото (зимното) време, всички ще хукнат да молят шефовете да идват 1 час по-рано на работа. Всеки си иска дългите, летни вечери.

116

шопо

преди 3 години

До Анонименмразим да станувам летоска у 5,00

115

Анонимен

преди 3 години

Астрономическото време е зимното.

114

Факт

преди 3 години

От всякаква гледна точка астрономическото време е по-добрия вариант за пролетта, есента и особено за зимата. Само за лятото лятното часово време е малко по-добър вариант.

113

Анонимен

преди 3 години

От икономическа гледна точка през зимните месеци с лятното часово време ще е много по-добре. Зимите вече са по-топли от преди 10 години да речем и хората масово включват осветлението и отоплението след залез. Ако този залез е с час по-късно спестената енергия ще е в пъти повече

112

Анонимен

преди 3 години

Боли ме нещо под кръста!

111

iIvo I.

преди 3 години

STOP TIME ?!

110

Анонимен

преди 3 години

Няма доказателства, че смяната на времето вреди на здравето.