69

Анонимен

преди 3 години

Ако останем на зимно .. лятото ще е светло около 4 сутринта. Вечер ще е тъмно в 20.Ако минем на лятно зимата сут8рнта ще е тъмно до 8-9. Вечер ще е светло до 17.30-18Говоря за най късите дни. Ако погледна така май предпочитам Лятното- понеже сутринта не ме вълнува ,че ще е по тъмно през зимата.

68

селянин

преди 3 години

кой има часовник да му мисли моя е слънчев и не бръзам за никъдега изгрее слънчо си сипвам ракийка га залезе па

67

Юнкер

преди 3 години

До 69Че кога ЕС е питал за нещо отделните държави?

66

Анонимен

преди 3 години

ЕС е най тромавото нещо. Какво толкова има да мислят . Като има вот в дадена държава слагат точка да питат населението. Отчита св резултата и всяка държава ,ще се е произнесла. Това което е събрало повече гласове се приема и точка. То големи комисии, голямо чудо.

65

Фин

преди 3 години

Има астрономическо време, а не лятно или зимно. Както е било преди 50 годиин така се оставя и всичко ще е наред, както е било и преди. Работното време всеки си го определя, обедни почивки, сиести и т.н.

64

Кирчо Маричков

преди 3 години

Вре-ме-то е наше, наше!

63

Анонимен

преди 3 години

Айде най после. Идва топлото време, пролет, настроение. Да се разпищори народа и да видят ония плашила едни мерки. Балканци ще вкараш в клетки и ще ги разигравате като лабораторни мишки, ама друг път. Ще се събираме, ще се радваме на живота, а вие си складирайте ваксини. Да има:)

62

Анонимен

преди 3 години

Няма по-хубаво от повече светлина в късните летни часове. Лятото се разведлява много рано - в 4:00 сутринта. За какво ви е светлина толкова рано? Да не може да спите ли?Много хубаво е измислено лятното време - дълъг ден, можеш да си свършиш работа, да шофираш в светлото. Не съм бухал, че да се кьоря в тъмнината.

61

Анонимен

преди 3 години

Искащите лятното време искат да се съмва в 9 часа сутринта през част от декември, целия януари и февруари. Тиквонистите искат да направят детската градина задължителна и аз през зимата трябва да си будя невръстните деца посред нощ и да ги водя на градина по тъмно. Що не се скриете, тикварници?

60

Анонимен

преди 3 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!Не местете повече времето!!!!!!!!!Писна ми!!!!!!

59

Анонимен

преди 3 години

Защо да го спираме, като пролетта и лятото е супер да се стъмва късно. Да не говорим, че едва ли някой среща трудности да си премести часовника, а всички електронни устройства се сменят автоматично. То не стига, че чакаме пролетта да живнем и да поизлезем след работа, ами да предпочетем ранното стъмване, що за глупост.

58

Анонимен

преди 3 години

Явно тук няма интереси да променят времето ,не е свързано с пачки ,за това се оправдават с еврогейския съюз,кой ще забранява на държави как да живеят )*** са сегашната власт

57

Анонимен

преди 3 години

Лятото в Западна България се стъмва чак в 10 вечерта. Супер кеф. Лепетата играят до късно, ние с брадчеда ловим риба на язовира.

56

Анонимен

преди 3 години

Лятно време!

55

манолов

преди 3 години

за България е най-добре ЛЯТНОТО ВРЕМЕ това като разберете ще почнем да се оправяме

54

гост

преди 3 години

А бе европейски чиновници си търсят проблеми, за които да имитират голяма загриженост. Спрете да се праввите на мислещи и загрижени за хората. Оставете нормалното астрономическо време и престанете да се мъчите да мислите. Омръзнахте на всички с лицемерната защита правата на човека.

53

звер

преди 3 години

До зерА ти искаш по лятното време да се съмва в 9 часа сутринта през част от декември, целия януари и февруари, така ли?!

52

Анонимен

преди 3 години

Не споря за интелекта си, може да си прав, въпроса е че с измервателни те единици трябва да се правят така, че дори простите хора като мен да могат да работят и да са ясни, не можеш да казваш, това е шаблон за метър на тази база ще измерва е разстояние, но простите хора не трябва да го разбират как се измерва.

51

КЕШ

преди 3 години

ама и за такива постове ли ви плащат?

50

ДДРОнег

преди 3 години

Човек следва ритъма на Слънцето !Когато Слънцето изгрява по-рано, и той се събужда по-рано !Но промяната на Слънцето е бавна и постепенна и се свиква неусетно !Ако и промяната на час не бъде така рязка, също няма да има особени проблеми !Не може ли промяната да е на два пъти по половин час корекция ?!