85

Д-р Тернометров

преди 3 години

Може да се ваксинирате безброй пъти, ако организма ви може да понесе всичката отрова. Нормално обаче няма да видите отново. Паспортите, които ви готвят няма да ви направят по-свободни, а ще ви заробят и задължат да сте редовни в отделенията. Ако не сте редовни там, ще ви потърсят. Бизнес за трилиони и пълен контрол над масите. Вие си вярвайте на пропагандата.ЕС вече е в миналото и съществува фиктивно. Свободното движение приключи и няма да бъде върнато с паспорти, които повечето няма да искат.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86 "Русия разработи имунитет на населението с нисък процент на заболеваемост в сравнение с други страни."------извинявай ,но просто това няма как да стане Няма как да се изгради естествен имунитет сред една общност , без хората да се разболяват . Дали 60 ,70 или 80 процента от населението, ама трябва да се разболеят По официални данни са 3-4 % от населението . Ако се спазва правилото " 1 заразен засичаме , 8 ги пропускаме " , пак ще имаме само 30 % заразени

83

Анонимен

преди 3 години

То целата работа им е такава, 500 млн дадоха за ваксини, ама ваксини ЙОК, 3 млрд за самолети, ама самолети ЙОК, 3 млрд за руския паток, ама газ по него ЙОК, 2 млрд за атомни реактори, ама АЕЦ ЙОК...ЦИРКАДЖИИ

82

Анонимен

преди 3 години

До 98Дреме за файзер и модерна, и те като астра шитнека са за сeптичнaтa яма.

81

Анонимен

преди 3 години

До 96Има, 42 на брой.

80

Анонимен

преди 3 години

Никъде в европа васкината на астразенека не се ползва при възрастни хора, нещо повече в някой страни направо я спират за употреба, а Коцето умния боцка с нея най-рисковите групи и седна да ни вика "немало данни" Циркаджия, искам да знам къде се разпределят дозите на Файзер и Модерна

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"тоя *** няма право да ни отнема констуционните права..."Тоя пък имал конституционни права. Шемет...

78

Пловдив

преди 3 години

До додо:пише се Официално,с А.***.

77

Анонимен

преди 3 години

Аз само да питам - след като прекратиха плановите операции, щото има ковид, хората с всички други болести да *** вкъщи или да се пишат ковидясали, за да им обърнат внимание? Или то други болести май няма напоследък?

76

Анонимен

преди 3 години

тоя *** няма право да ни отнема констуционните права заради един грип.трябва да бъде пребит с тояги и камъни !!няма разбиране, няма милост. бой !

75

Анонимен

преди 3 години

До до 82"Да бе. Най-забавно ми е някой да ми обяснява какво е имало и какво е нямало,..."Абе човека е ИНЕТ-експерт и всичко знае, особено на две бири, че повече не може да носи и малко секс - сайтове...Що спориш с разбирачи?

74

Додо

преди 3 години

"Играещите по масите" са спазващи закона граждани - Бойко Методиев Борисов не само им разреши, но и ги окуражи да го правят, след като ОФИЦИЯЛНО отвори кръчмите от 1-ви март, въпреки отчаяните вопли на специалисти и загрижени граждани да не го прави! Със едничката самоцел да вземе повече гласове, Бойко Методиев Борисов подпали България с английския щам! А ти, пиле бройлерно, няма какво да кажеш, освен някоя глупоост, защото те е страх да говориш истината!

73

до 82

преди 3 години

Тъжно е, че си вярваш как в Русия има работеща здравна система. Имаше петиция с 2 милиона подписа, в която се настояваше Кремъл да каже истината, защо смъртността скочи неконтролируемо изведнъж. Кремъл отричаше вируса, но в същия момент работеше по ваксина. Умряха стотици хиляди. Вярвай си колко е добре в Русия.

72

до 82

преди 3 години

Да бе. Най-забавно ми е някой да ми обяснява какво е имало и какво е нямало, при условие, че аз там живея. Много моля, скрий се! Имаше не пълен, ами тотален локдаун!

71

До 79

преди 3 години

В Русия локдаунът беше пълен. Празни приказки не ми се слушат. Изкарах го във Владивосток. Нямахме право да излизаме почти по никакъв повод.

70

Анонимен

преди 3 години

"Харесвам" хора, които знаят какво искат хората.

69

До 75

преди 3 години

Защото имаха 2 месеца ПЪЛЕН локдаун, умнико, затова.

68

Г.Т.

преди 3 години

Ту Българин Нъмбър Ту (Да се чете До коментар 2)Цитат:"Да пусне хората по заведения и барове, да се изпозаразят масово и да измрат. Това е геноцид срещу българския народ. След като народа не може да се пази - строги мерки и строг контрол. По-добре един нарушител да е 24 часа в ареста, вместо след това да зарази 10 свои познати."Край на цитата._____________________Действието се нарича САМОСЪЗНАНИЕ .... Който го няма ... Всички лица и събития са Измислени ....

67

Анонимен

преди 3 години

Много е тъжно и жалко като виждам, че все още има хора, които сляпо вярват и се плашат от статистики и бройки за болни и умрели, който не са проверени и доказани от НИКОЙ досега. Е, освен от гуглето.

66

До 72

преди 3 години

Айде без глупости. На зелен коридор се ваксинирах с Пфайзер!