125

Анонимен

преди 3 години

Е браво пак хората са виновни. Като се налага се налага. Затваряите че е страшно но да е както трябва а не само уж затворено но не съвсем.

124

..

преди 3 години

Затваряй!

123

Анонимен

преди 3 години

"На тези хора, които играят на масата, как да им обясним, че е опасно"Нали сте управляващи, бе, ефенди. Нас ли питаш как? Много лесно - има си РЗИ, има полиция, тия безделници ги впрягате и отиват да налагат яко глоби, ако има основание за това. Един пиян като се качи зад волана и убие 5 човека вие защо не питате "ми аз кък да му обясня, че е опасно". С тия политикански популистки оправданийца просто се опитвате да си измиете ръцете, за дето бездействате. А преди година къртихте пейки...

122

Анонимен

преди 3 години

Е как минава , откаде са -11 000 починали приблизително за една година като е леко грипчеАман от мьнгьровци - специалисти по всичко

121

Дрън дрън

преди 3 години

Безмислени и изключително вредни са тези локдауни. Съсипахте психиката на хората, а също и икономиката. Стига! Какъв е смисъла да се ограничава разпространението, като така или иначе всеки го е преболедувал или ще го преболедува. И в повечето случаи минава само с домашно лечение. Освен това вече има и ваксини. Престанете да всявате паника!

120

Не!

преди 3 години

До ДемократПрепълнена ти е главата. Не работят тъпите затваряния, проумейте!

119

Демократ

преди 3 години

Ангелов се прави на ущипана мома докато хората умиратЗатваряне докато нивата спаднат , заведенията и моловете са препьлнени как ще намали случаите на заразяване

118

Анонимен

преди 3 години

До КойчоКойчо от Боровци, капата му от 3 овци, та кой си седи вкъщи и държавата му плаща? Дай инфо да одим там. Ако некой държавата му е прибирала повече от 50 % от доходите си и не е работил" на черно" може. Но, ако си криеш доходите и лъжеш държавата с какво основание очакваш да ти помогне? Живей с това което си спестил от данъци и осигуровки.

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Някой да е цъфнал в Европа с ваксините? Унгария с ваксината Спутник Ви, любима на Курделия е с рекорд по смъртност и затваря всичко. Сърбия с рекордни ваксинации и китайската ваксина затвориха миналата събота и неделя държавата. България е под показателите и на двете държави. Словакия свършиха леглата за тежки случаи!! Но"радефчетата"независимо фактите си мрънкат за "забранен 3март", за "диктатура", за "провал". "Само в бойколандия"е така.

116

Не!

преди 3 години

Да правиш едно и също нещо и да очаккваш различен резултат е абсурдно. Да, не сме готови за пореден път на нещо, което просто не работи. Оствка!

115

Анонимен

преди 3 години

Абе, вас защо някой трябва да ви казва да си седите вкъщи и да си носите маските. Нали сте умни хора? С мерки, без мерки вие знаете какво да правите. Или по-скоро ви е яд малко, че някои хора си живеят живота докато вие се панирате по цял ден?

114

Анонимен

преди 3 години

Объркали сте се хората са готови Вие не сте щот се ос-рахте до ушите и с ваксинирането и с мерките. Търг-аши на здраве

113

Анонимен

преди 3 години

Всички сте за затвор!!!

112

Анонимен

преди 3 години

Побъркахте хората.

111

Койчо

преди 3 години

Кой каза че не сме готови за логдаун да не е чекмеджан.В цял свят където хората са затворени държавата плаща на всеки а при нас само се пълнят чекмеджета.Стига сте мислили народа за ***

110

Чоко

преди 3 години

Хората разбраха, че този Вирус не е нещо особено. Този вирус е преекспониран с други цели. Ето защо хората не намират смисъл в спазването на ****ските мерси.При около 1-1,5 млн заболели , смъртност ог 10000 хил. не е особено голява., нали.

109

Д е б и л и

преди 3 години

Оставка и Затвор!

108

Оня

преди 3 години

Тактиката сега е,не че материала е лош,а че хората не издържат.Ех избори!

107

Анонимен

преди 3 години

Всъщност тия танцуващите на масата ако са били до 6 човека на маса, значи не са нарушили противоепидемичните мерки.

106

Питайте Китай

преди 3 години

ако имате Въпроси!