105

Конспирация Световна

преди 3 години

ДеПопулация!

104

Анонимен

преди 3 години

Оставка веднага!

103

Анонимен

преди 3 години

Изреал е 9-10 млн, ваксинираните са над 5,5 млн, към 1 млн прекарали вируса, още 2-3 млн в западнния бряг и Газа, ако тия ваксини са ефективни вече требваше да имат под 100 случая на ден, а това не е така имат между 3-4 хиляди ежедневно

102

Анонимен

преди 3 години

ваксинацията по време на епидемия е безсмислена и не само че е безсмислена но и опасна, и това се вижда по данните на страните, които са водещи при ваксинирането

101

Мяу

преди 3 години

Държавните болници и при Живков бяха мизерни. Затова и ЦК на БКП/ припомням за к,ал,ин,к,и,т,е, че генерал_пожарникаря т е член на БКП/ се лекуваха в Австрия и въобще в болниците на гнилия капитализъм

100

Анонимен

преди 3 години

Ангелов обаче заяви, че хората не са готови за пълен локдаун - "ако бъде направено изведнъж, нито ще бъдем разбрани, нито ще получим съдействие".______Кажи истината поне веднж мис ботокс... ИДВАТ ИЗБОРИ И НИ ИНТЕРЕСУВА ЕДИНСТВЕНО ПОБЕДАТА без значение на цената / смъртни случай вследствие на страх от загуба на електорат / ШОФЕРА така е наредил !!!

99

Анонимен

преди 3 години

Ботокс, африканците ви сложиха в малкия си джоб, с 8м ешници.

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ся гледам данните за Израел, ужким 60 % ваксинирали вече"Значи тези 60% не са достатъчни. Това е лошо, защото означава, че и при нас тази вълна няма да е последната. Но на твое място, бих погледнал данните за Израел след 1-2 седмици - те провеждаха ударната ваксинация по време на техния си пик. Трябва време, за да се нормализират нещата. А освен това, се ваксинира само възрастното население. Нищо не пречи на вируса да продължава да циркулира.

97

Тариката

преди 3 години

Зенека се поритежава от същите "хора" които притежават Pfizer и Moderna. Първо си направиха селфкомпетишън, след това оставиха зенека да обере негативите, но забележете, само с по един смъртен случай на някои места. Скоро изненадващо ще се получат пратки от "спасителните" и много "готини" Pfizer и Moderna и ще стискат палци за още няколко тъпaнaри които са се закачили на въдицата.

96

Анонимен

преди 3 години

въобще не зная к'во правят тия, е така си правят експерименти с нас и това е

95

Анонимен

преди 3 години

До 110Ти си никъде, не съществуваш, освен в медиите и в тиквата на Бил Ваксината

94

Мяу

преди 3 години

Гледай Израел и не питай за БГ с тези управляващи. Честито на печелившите!!

93

до 109

преди 3 години

е ти ако на Юдеи-Семите верваш...

92

Анонимен

преди 3 години

До ГМОаутЕла се зарази. Навсякъде съм

91

Анонимен

преди 3 години

ся гледам данните за Израел, ужким 60 % ваксинирали вече, още 10 % преболедували и пак между 3-4 хиляди на ден

90

Колкото Повече Умрат

преди 3 години

от Плебса, толкова повече Елита ще е доволен! все пак Глобалистите-Сатанисти искат не повече от 500 000 000 души на Земята!!

89

ГМОаут

преди 3 години

До КОВИДЕла, аз само веднъж бия със силните си гени.

88

Бойха Хрес Спасител

преди 3 години

Електорат, кааал съм на Деволов: "Прай са на гламав, мрънкай колко е лош мат'рялът и му дай свобода до 4 април, за да не вземе да изглупее и да гласува за Корнела. На 4-ти, по-големата част ш аотиде за гъби, другата ша захапе кукучката Слави, ние ша мобилизираме пенсионерите и Маалите и пак ша смачкаме проклетата Корнела. След 4-ти, ша ти дам нови заповеди и глей какво ша я напра аз, тази разюздана п.аплач. Но, дотогава, болни, умрели, без значение!"

87

КОВИД

преди 3 години

Няма по-добра ваксина от Мене. Като те повторя и потретя и повече няма да боледуваш от нищо!

86

Познавача

преди 3 години

Някой ден, може би, ще познавам някой който познава някой, който познава някой болен или урял от това.