232

Анонимен

преди 3 години

Кой иска да се разбира с титодонците?! Аз не! Там промивката е толкова голяма, че дори и след 30 години ще има още отзвук! Всичко, което ще направят ще бъде театър, за да ги приемат в ЕС. Злобни комплексари. Да се прекрати договора за добросъседство и да се обявят за враг на странаата ни. Също да се внимава със Сърбия и да си пазим границата с тях! В момента са по-добре въоръжени от нас!

231

Анонимен

преди 3 години

261 Плевнелиев е успешен президент, уважаван в развитите страни, демократ. Винаги прави точни анализи.

230

Анонимен

преди 3 години

251 Както е отдавна известно, най-простиге и вулгарни форума, са комунистите от БСП и компания. Когато нямат аргументи обиждат просташки опонентите си.

229

Анонимен

преди 3 години

248 Няма чисти нации, само фашистите искат такива. Днешните гърци са слабо подобие на древните такива, те са смесица от араби, българи, албанци, турци, роми...

228

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам. Този каква роля играе? На шута в кралския двор или на чистача на нужника?

227

Ле-ле-е-е

преди 3 години

Всички комунистически и фашистки *** се нахвърлиха срещу най-успешнияПрезидент досега - Плевнелиев.

226

Анонимен

преди 3 години

ай ай

225

Стелианос Петрос

преди 3 години

В ГЪРЦИЯ ИМА САМО ГЪРЦИ.....НЯМА ТУРЦИ, ТАТАРИ, ВУГГАРИ , И ДРУГИ ПЛЕМЕНА ОТ СРЕДНА АЗИЯ, МОНГОЛЯИ И ПАМИР .

224

Стелианос Петрос

преди 3 години

ПЛЕВНЕЛИС -- Е ГРЪЦКИ ПОМАКС ОТ НЕВРОКОПИС .ОЩЕ МУ ПАЗИМ ГРЪЦКИЯ ПАССПОРТ НА ДЯДО МУ...ПЛЕВНИС МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ ГРЪЦКО ГРАЖДАНСКТВО---СТИГА ДА СЛУЖИ 6 МЕСЕЦА В КАЗАРМА, ДА ИЗПЕЕ ГРЪЦКИЯ ХИМН, И ДА СЕ ЗАКЪЛНЕ В ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА И НАРОД .

223

Azzz

преди 3 години

Пълен ***!

222

Жоро

преди 3 години

А ве, що не се сърдите на ингилизите, дето щом видяха, че Турция подписва СанСтефанския договор /който ни даваше цяла Македония/, веднага изпратиха кораби в защита на Турция? Що не се сърдите на западните държави, които през 1919 г. не допуснаха българската делегация при преговорите за Ньойския договор, който узакони Вардарска Македония като част от Кралство Сърбия? Ами плюете само Русия, дето ни освободи от турско, единствената държава и народ, от които сме видели нещо добро.

221

Истината

преди 3 години

Това за Гърция е много далеч от истината. В Родопите има над 45 000 души мюсюлмани, които говорят български език , а гърците ги пишат турци, за ги манипулират по-лесно, а нашите мълчат, като по.срани. Отделно в Централна и Южна Македония има над 200 хиляди души говорещи български. За тях имат претенция от Северна Македония, нашите пак мълчат. Та хайде по-леко с приказките, че ставате смешен г-н Плевнелиев.

220

Анонимен

преди 3 години

Вярно е за Тито. Той е национален герой в Македония, много по-голям от Гоце Делчев. Но историята на Сталин е просто дезинформация на Плевнелиев. Масовият убиец Сталин е мразен в Македония от сблъсъка с Тито през 1948 г.

219

Shark

преди 3 години

Хахаха, забрави Бойко как го пляскаше зад врата като гимназист. И забрави що глупости изговори по международни форуми, добре че хората го разбраха,че не е в ред, та не му се връзваха. Няма ли да млъкне тоя чехлЮЮ

218

Истински

преди 3 години

Президент е Плевнелиев.А не като този неадекватик, който обикаля коридорите на Фигурантството и нищо не прави.

217

az

преди 3 години

Роско все ще изплюе някоя глупост през мандата ти само спа и беше една *** а сега си тръгнал да оправяш България с тея криви макета , аз съм против за това за крадци на история и насаждане на омраза аз няма какво да си кажа с тях , моя вот е че нямат работа у ЕС

216

Анонимен

преди 3 години

До за РП234 Плевнелиев няма връзки с предатели и самият той, не е предател, както Радевн. Делото за изнасяне на квалифицирана информация от президентстрото, в което е Румен Радев, е още отворено.

215

Анонимен

преди 3 години

Това са слова на един бивш президент, но много на място. Сегашния освен популизъм, друго не го интересува май.

214

за РП

преди 3 години

Роската Плевнелиев освен да спи със синоптички, да има приятели-олигарси и да говори глупости...........за друго не става!!!

213

за РП

преди 3 години

За Роската Плевнелиев има една малка и поучителна книжка "Тайният кръг на президента"...................там са описани връзките му с олигарсите!!!