168

До Фалчи

преди 1 месец

Той предпазливо казва че "данните които са му известни".
Те и Бразилците преговарят, но чакат "одобрение". Противно на заглавието което навежда на мисълта че въпроса е решен . . .
Човек трябва да внимава като чете да не се увлече и да се подхлъзне.

167

Анонимен

преди 1 месец

Щели да ваксинират Путин, но той попитал: "А има ли ваксини за децата?"
"Е, щом няма, няма да се ваксинирам и аз . . ." - продължил Путин

166

1

преди 2 месеца

Тавариш Путин защо не се ваксинира с Спутник като имат ваксина от 4 месеца?

165

Фалчи

преди 2 месеца

Не може да има ваксина по-добра от тази на америка, нещо е объркал докладите фаучи

164

Анонимен

преди 2 месеца

Никакви ваксини не са ефикасни и няма да са ефикасни никога стигасте заблуждавали народа не иска никакви ваксини сложете си вие у *** тия ваксини забрана за всички ваксини бог да ви накаже най скоро време

163

Анонимен

преди 2 месеца

Вижте му само честният почтен поглед на тоз специалист!

162

Анонимен

преди 2 месеца

Astra Zeneca купиха с месеци преди да бъде одобрена от европейската агенция за лекарствата.
Урсула фон дер ляйен още през октомври заяви че декември започва ваксинация и с кои ваксини ще се прави. Месеци преди Ваксината да е одобрена.
Спутник V а озобриха вад 50 страни по света, THE LANCET, престижни вирусолози, епидемиолози от цял свят обаче предтъпната организация на Европеската АГЕНЦИЯ за лекарства не я допуска защото е руска и защото са американски пoдлoжки

161

Койчо

преди 2 месеца

Русофил съм, но в случая ще съм с предубеденост И КЪМ руските ваксини. След разрухата от 90-те и грантовите ВЪНШНИ вливания в остатъчните центрове-като "Гамалей" - просто нямам сигурност КОЙ??? - дърпа конците ТАМ. Носят се скухове, че израелски центрове са забъркали вакс бульон, който после само е бил бутилиран под вещото ръководство наГерман Греф/ Сбер/ и Чубайс /РосНано/. Всичко-с мълчаливото съгласие на Вовата... Аз лично казвам на задълж ваксиниране... БАСТА! Зелен паспорти си ги заврете в.

160

Анонимен

преди 2 месеца

Ех, гадните "джендъри" видяха данни, и обективно си дадоха мнението, а много читавите руснаци продължават да сеят пропаганд срещу западните ваксини.

Ценности.

159

NB

преди 2 месеца

Руската и китайската ваксина са по-добри от западните ваксини...................след време ще го разберете!!
Ако сте живи и оцелеете от отровните ваксини като Астра Зенека на Оксфорд!!!!!

158

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено, че Русия няма толкова голям производствен капацитет за ваксината. Ваксината на АстраЗенека се произвежда на няколко места в Европа: Великобритания,Белгия, Германия, Италия, и въпреки това не могат да произведат договорените количества. Затова и всички тези проблеми с доставките.

157

Христо Христов

преди 2 месеца

До 152

" а аналогичната АстраЗенека 3 Евро" - това договорената за ЕС или за останалия свят цена цитираш?!

156

Анонимен

преди 2 месеца

В ЕС пресата се прокрадна еретичната статия, цитираща мнение на специалист, че китайските и индийските ваксини дават по-добър и сигурен имунитет от досега одобрените в ЕС.
Ще видим.

ПП. Страната е известна с лъжите на политиците си и най-вече агресивната си русофобия.

155

До

преди 2 месеца

плюещите по Русия: Вкъщи всичката ми техника и електроника, включително двете ми коли са западно производство - германско, френско, италианско... Сега обаче искам руската ваксина. Това говори ли ви нещо?

154

do 145

преди 2 месеца

"Лабораторийте" вЕрно ли ??

153

Асен

преди 2 месеца

"руската ваксина не става тя е правена за животни и има много ниска ефективност и причинява смърт у хората" е написал някой по-долу в каментарите.
Ето заради такива *** Нинова печели избиратели.

152

До 151 Само питам

преди 2 месеца

Как при произвеждани до края на януари 2021 по 1до2 милиона дози на месец (от август 2020) Русия ще може да осигури доставки за други страни при положение че има Райони в Русия където още няма доставено нищо.Една Москва която е 15 милиона има 500 хиляди ваксинирани кажи речи колкото България.България до края на март ще има 1 милион поставени дози и ще е задминала Москва а Русия с 4мил. ваксинирани е 22пъти по голяма от България.До януари 2021Спутник струваше 24$ а аналогичната АстраЗенека 3 Евро

151

Само питам

преди 2 месеца

След като руската ваксина струва само 10$ защо не я пуснат у нас по аптеките за свободна продажба и не разрешат на личните лекари и медицински лаборатории да я поставят? Може да се съхранява в обикновен фризер при -18 градуса за дълго съхранение. Ако започнат да я продават, си купувам две бройки и отивам при личният лекар да ми направи първа ваксинация а другата слагам във фризера.
Няма да чакам безплатната (Мутафчийска) ваксина, като не знам кога ще ми дойде реда.

150

Ангел

преди 2 месеца

Ама вие сте много про.стички ве. Пускат ви западна пропаганда-плюете по изтока,пускат ви източна пропаганда плюете по запада. Ама толкова сте про.стички че минамалната работна заплата за която работите ви е много!!!!Трябва да се научите да живеете с по малко,за да има повече блага за умните и кадърните. На Бай *** Американеца и на Бай *** Руснака мястото им е там сред кофите за смет !!!

149

Totenkopf

преди 2 месеца

Тоя рептил Фаучи още ли е жив?