51

Анонимен

преди 3 години

Когато през 1971 г аз като студент бригадир живеех със 60 стотинки на човекоден Киро Щуреца за един концерт в летния театър вземаше по 1500 лева. Сега стипендиант на държавата!

50

Анонимен

преди 3 години

Този започна като Слави Трифонов акъл да давакалпъви певци

49

Анонимен

преди 3 години

До ИкономистИце, колко данъци си платил върху хонорарите си?!Дай да ти видим осигуровките и тогава да просим пари, а?_________Не сте разбрал!Той казва същото - да се даде САМО на който е внасял данъци и осигуровки! Процент на база на внесеното!Иначе не е справедливо!

48

Анонимен

преди 3 години

Държавата на голтаците и хрантутниците. Научете се да се трудите и да създавате качествен продукт и няма да сте бедни.

47

Сметалото

преди 3 години

Респект!

46

Анонимен

преди 3 години

ДО СЕГА НЕ Е ИЗПЯЛ НИТО ЕДНА ПЕСЕН САМО ГОВОРИ

45

Бвзпартиен

преди 3 години

Дали трябва да се подпомагат, разбира се, че трябват, но ГЕРБ си е научил манталитета, разделяй и Владей. Има много стойностни музиканти, които работата им е не да дрънкат на китара, а да пишат музика за филми, библиотеки, записват с огромни оркестри, създават и продават успешно на Запад, че дори и на Изток в Китай продукти ( Семпли) и тн, плащат си съвестно данъците и са сигурно едни от малкото, които са се развили по време на пандемията, защо да не се подпомогнат те, има няколко такива студиа

44

Култуттрегер

преди 3 години

Цялата българска културна интелигенция на една снимка - соц парцалесата Катето Евро и гето демократът Хазарта, който няма спомени от живота си до момента, защото е бил напушен или дрогиран!Хвала!

43

Анонимен

преди 3 години

Хазарта ,не открива топлата вода!В много Цивилизовани Държави се процедира на този принцип !И ,защото нашите умници се считаха за ...Европейци ,би трябвало да са наясно с това !Да ,ама-не!

42

Анонимен

преди 3 години

Не се ли сещате, че тиквата е преди избори и ще раздава. После след изборите дупе да ви е яко....

41

до 41

преди 3 години

Той ако имаше акъл и елементарно човешко достойнство, нямаше да лиже д-тата на гербаджиите и Халваджиян за някой лев!Българският рап е по-зле и от чалга, щом такива като него и Криско са успелите изпълнители...

40

Подкрепям

преди 3 години

Г-н Хазарт, подкрепям ви безусловно! Правените ви слова отново застигнаха слагачите, страхливците, некадърниците и докоснаха справедливия човек!

39

Анонимен

преди 3 години

Тоя има повече акъл от всички чалгаджии заедно. Има ли някой, който не е на същото мнение?! Освен тия дето крият хонорарите сижщ в деколтетата , разбира се

38

Икономист

преди 3 години

Ице, колко данъци си платил върху хонорарите си?!Дай да ти видим осигуровките и тогава да просим пари, а?

37

Анонимен

преди 3 години

Герберския лакей много му знае устичката. Мислех, че го бива само за анилингус. На някое предизборно концертче няма ли да мънка на микрофончето пак?А през 90-те плащаха ли данъци с другите двама аyтисти, че и по-късно?

36

Do something

преди 3 години

Този нали беше в ДСБ. Сега да не е в дай България? Аман от много кадърни актьори и музиканти в България, за които оттатък Калотина никой не знае. Румънците направиха световни хитове, турците също - Инна, Махмут Орхан. Едва ли са увиснали да мрънкат на властите да ги издържат. Хайде, направи нещо стойностно, да го слуша цял свят, Ицо. Тогава едва ли ще опреш до Бойко. Иначе, най-лесно е да се мрънка.

35

Дацо

преди 3 години

Тома момче започвам да го харесвам !

34

Анонимен

преди 3 години

Какъв музикант е тоя напушен ***?!Музикант хаха, пуска по една песен на година и сега ще го издържаме, защото е бездарен!Арменският халтурник Бозаджиян не му ли плаща заплатка?!

33

много точно

преди 3 години

казано от ицо !! значи боко пак напазарува едни 1000 гласа + тези на родата им и то с държавни пари !! никъде не е казано , че държавата е ДЛЪЖНА да осигури доходи на хората според това какво ЖЕЛАЯТ да работят !! след като не могат се издържат с музика било то поради карантина ,епидемия или некадърност да се преквалифицират !! и аз съм завърщил икономика но работя друга професия просто защото печеля повече .

32

Анонимен

преди 3 години

Ицо Хазарта е напълно прав. Ицо си има акъл човека. Тези помощи ще са за некадърници хрантутници, за "наши хора". В България кадърните хора винаги са бедни, защото некадърните *** са много, а в България е по-важно да имаш връзки, отколкото да си кадърен човек. Точно заради това България е в блатото. Навсякъде е пълно с некадърници назначени по роднинска линия.