131

vlady

преди 3 години

До МартоСлушаме дори по-екстремни групи от изброените. Музиката е качествена, хората свирят на инструменти, владеят различни техники на пеене и композират.

130

Марто

преди 3 години

До БравоОще ли някой слуша потните и друсани метъли???

129

фен

преди 3 години

Отг.до130,то иот пенсионерите,не са по горе.Пък,възнаграждението му,е като прякора-''хазарт'',печелиш,но и губиш.

128

Presspapier

преди 3 години

В света ситуацията е като в лозето след 2СВ хората започнаха здрава работа при капиталисти и социалисти и сега се карат кой е по по най

127

Presspapier

преди 3 години

Има и притча че стопанина назначавал работници на лозето от сутрин до здрач за 1 динарий на ден и накрая на деня ранно назначените които изнесли тежестта на деня възроптали срещу стопанина че дал и на късно наетите също 1динарий и стопанина им казал нали такава ни беше уговоркатаКойто не иска заплата свят широк за свободна професия

126

Presspapier

преди 3 години

И на Хитлер не са му дали да влезе да учи художник и след това цяла Европа християни в окопите на фронта Ся за някакви шарени хартийки даже не са сребърници да се разваля рахата на европейците не си струва музатаДаже в новия завет е записано че Господ дава и кой колкото преумножи е добре за господа а който не може да преумножава да влага в банка

125

Анонимен

преди 3 години

Ами не ги вземай ,що говориш в множествено число ,но певци като теб са много )

124

Анонимен

преди 3 години

Кой е тоя никому неизвестен певец, че има претенции и сте сложили в разни предавания/ Я моля се опитайте да запеете негова песен! Спомняте ли си? И да питам какво възпитателно има в нея! До кога моля в България ще се лансират такива като него-хазарти и т.н.

123

Bili

преди 3 години

Абе ква държава, кви помощи, кви данъци...всеки сам да се опраа, кой го е карал хиляди на "Държавата" да дава??? За кво.?..да купи Боко ваксини???

122

Браво

преди 3 години

Нямам никаква представа кой е този човек, да е жив и здрав, защото е казал МНОГО истини. Като човек, който слуша метъл, не съм чул Metallica, Slayer, Megadeth, Nap//lm Death, Carcass и други велики банди да ръсат пари от държавата , "щото сме в пандемия". . Нали всички тези бг певици, певци си имат видеота в тубата, с по над 10-15М , само от реклами трябва да да си живеят много добре ?!!!!!!?1!!!!!? И изобщо кой слуша бг музика ????????

121

Иван

преди 3 години

Ицо с много точен коментар! Тойй от много време изпъква с това, че използва това, че е известен за да каже истината и уцелва проблемите точно в десятката.Когато певер и рапър е много по-умен от министър прецедателя в държавата... Трябва да се замислим и да гласуваме за доброто бъдеще на България, а не да се мисли краткосрочно - на държавна служба съм, да гласувам за Бойко, че да не ме сменят.Когато държавата има мислещи и акекватни ръководители, тогава всички ще сме по-добре

120

1

преди 3 години

Ицо е пич. За жалост един от малкото.

119

Ник

преди 3 години

Подкрепям с две ръце предложението на Хазарта. Така ще е справедливо, а не тарикатите да укриват осигуровки и данъци и накрая да вземат нещо даром от държавата.

118

Шопо

преди 3 години

Ицката е пичага !

117

Алекс

преди 3 години

Ицо отново е прав.И за съжаление на ***, е достатъчно интелигентен, за да умее да си изкаже мислите добре.

116

сминдух енд чесън

преди 3 години

Умен младеж,а защо някой хора се дразнят от този факт,българска работа.

115

Анонимен

преди 3 години

Всяка негова дума е точна и вярна. Така е в Скандинавия, но тук сме България, при това с мутренско управление.

114

Анонимен

преди 3 години

Не е честно, на обикновените хора какво ще ни дадат- даже ДДС-то за най-основните храни не намалиха, а на тези, които си имат пари - нека не се лъжем - по 4300лв, които ще се вземат от нашите данъци.

113

Анонимен

преди 3 години

Другите теглете безлихвени кредити и работете за 500 лева.

112

Рита Тумберг

преди 3 години

Това е за изборите Тулупа така купува гласове