71

Bob

преди 3 години

Сега...започвам право в десяткатаХазарта мазарта...Евро мевро....Фънки мънки... АЗИС мазис...... абе хора КАЖЕТЕ ми че съм луд?????Това ли е елита на България?????Ако Да...Последният да затвори вратата на държавата България...Моля Ви да бъдете откровени

70

истина

преди 3 години

Не съм чувал музикант да издава касова бележка и да попълва данъчна декларация.Музиканти и певици в ресторанти, барове, сватби и чалга дискотеки работят в сивия сектор.Ицо Хазарта е прав. С раздаване пари на калпак се стимулира сивата икономика.Това е купуване на гласове.

69

Анонимен

преди 3 години

Хахаха Ами ако утре пари поискат и чудесните ни талантливи футболисти???

68

Анонимен

преди 3 години

Прав е, раздават пари на некадърници. Ако ставаха за нещо, щяха да продават. Аман от всякакви негодяи в България които се смятат за артисти и само чакат някой да им хвърли мръвка!

67

Чебурашка

преди 3 години

Така стана и с пенсийте , работил не работил , вземаш по равно , то даже и по комунизъма нямашв такава глупост.

66

Тонката

преди 3 години

Така се копуват гласове с държавни пари , какво неясно има .

65

Калеко Алеко

преди 3 години

Хазарта има много повече акъл от еднокнижника от Банкя - ФАКТ

64

Анонимен

преди 3 години

Не ме кефи този, но това което казва е абсолютно вярно!

63

Баче Кико

преди 3 години

Ицо не си прав. Баце се опитва да си купи един месец спокойствие до изборите с държавни пари - така че идеята е добра. После ще измисли и начин да си ги вземе тези пари обратно - така че идеята е още по-добра.

62

Анонимен

преди 3 години

Кирчо Щуреца беше комунист, комсомолски секретар, дойде "демокрацията" и стана пръв антикомунист и "демократ". Именно такива като него ни докараха икономическата катастрофа. Такива хора и майките си ще продадат за пари... Повечето музиканти са точно като Кирчо Щуреца. Винаги са с този, който е на власт. Авантаджии и нагаждачи, само обикалят партийните и софри нагъват кюфтета.

61

Гръбнака на медузата

преди 3 години

Тоз пък и тоз... Некадърността е в бг рапа като цяло, нищо свястно не направиха бг рапърчетата от 90- те насам, само простотии... За каква българска музика може да става на дума в тоя жанр... Свястно има само в естрадата, и бг рок и метъл!

60

орк.КРИСТАЛЛ

преди 3 години

Ици Казарта изтърбуши над 10-15 лайв формата за 12 години..ОТ ТЕЯ ФОРМАТИ ЗА НЕДОДЯЛАНИ ПЕВЦИ--СЪБРА НАД 300 000 ЛЕВА ЗАДЕТО Е ЖУРИ ИЛИ '''КОМИСИЯ''' !БРАВО СОФФИИСКИ ЛЮБИТЕЛЮ НА ДЖОЙНТА..АМА МИШО ШАМАРА ОСТАВА ПО-ВЕЛИК И ГОЛЯМ ОТ ТЕБЕ .ВАЛЮ КИТА, DJ EMOTION, КОНСА и DJ DIDDO D (Dido ot Deep Zone Proj.) .

59

Тонката

преди 3 години

След изборите Ицо Хазарта ше стане колега Тираджия на Мишо Шамара:):):)

58

Спенси

преди 3 години

Кристиян който удари колата на Милен Цветков си беше пуснал Ъпсурд и си пееше "а още пушиш ли козче" Подкрепи го!!! Той ти е фен, иска на теб да прилича, както и всички твой напушени фенове . Всички псевдо рапърчета карате ли коли след употреба?Ти излекува ли се мина ли алкохолния делириум ?

57

Анонимен

преди 3 години

Имам акордеон , Рут да не ме забравите и мене

56

Анонимен

преди 3 години

Много правилно и така трябва да бъде и ще паднат тези 1000 до 100. А не чалгари не деклариращи нищо и пеещи на частни партита да вземат пари. Както и за некадърниците много точно казано. Мисля наистина, че трябва да се кандидатира за президент.

55

Анонимен

преди 3 години

Пандемията скоро няма свърши, отивайте купувайте по един тромбон и при всеки Локдаун казвайте, че сте музиканти на свободна практика.

54

Наблюдател

преди 3 години

Как стана музикант Имаш завършено образование ли ?Можеш ли да пееш или си само тек сто писец ?Момчетата от групата който пееха ги изрита за *** само ти парите защото виждаш че *** общество не намира разлика на това кой може да пее и такива грачещи като теб ?Като какъв се изживяваш в обществото като пример сред младите ли ?Нали за теб това беше само хоби вече се увълчи и стана бизнес ли ?На 42 да си рапър не ли смешно ?Как се изживяваш на жури без образование музикално ?Дай път на младите

53

Анонимен

преди 3 години

Браво на Ицо! Мъжкар и умен мъж. Сега рискува доста колеги да го намразят, но това е истината, която хората извън техния бизнес споделят помежду си.

52

Икономист до 51

преди 3 години

Напротив, много добре съм разбрал!Просто и Ицо не може да даде отговор на въпроса колко осигуровки е внесъл и затова дава акъл - като няма пари за него, нека да няма за никого!Ицо много добре знае, че пари като осигуровки музикант не внася!