36

хах

преди 3 години

Грипът беше изяден от всесилният Ковид!

35

Анонимен

преди 3 години

Хората, които живеят в едно семейство се заразиха като ефекта на доминото. Само Радев не се зарази от съпругата си. Странно! :D Но не е контактен на Дисислава. Как да е контактен като Радев спи във вила "Калина", президентшата не стъпва във вилата откакто разбра какво правят с Карбовски?Абе... къде е Карбовски?

34

Анонимен

преди 3 години

Рекорд ще е, ако 3000 са починалите. Да се пречисти малко племето, че много старци останаха и не могат да се изхранват, ами ровят по кофите.

33

Анонимен

преди 3 години

А бе къде е грипният вирус тази година? Или същите тези хубавци, дето го пускат всяка година са преминали към производство и пласмент на ковид?

32

шефа със сакото

преди 3 години

Спокойно - това е за ваше добро. Родителите са доволни, че малките не им висят на главата, да ги питат колко е 2 по 2. (гласуват за мен!) Намалявам и пенсионната тежест към бюджета.(не гласуват за бспйе!)И така за мен пък ще има победа на изборите.Айде чао и на някой от интензивното може да му пратя стария си панталон. С запалка вътре, ако дяволите са свършили огъня.

31

Анонимен

преди 3 години

До absurdКой е казал, че децата са виновни. Министърът на образованието е мало умник. Колко пъти трябва да се каже, че училището е постоянна концентрация на много хора по 6-7 часа на ден, при това задължително. Колко човека на ден ходят на ресторант? Някой да ги кара насила? Научете се да интерпретирате адекватно фактите.

30

БАНко

преди 3 години

УПРАВИТЕЛЯТ НА ПАНДЕМИЯТА , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , ПОЖАРНИКАРЯ МЕДИК ДНЕС ЩЕ НИ БАЛАМОСВА С ,,ПОДПОЧВЕНИТЕ ВОДИ " НА ПЕРНИШКО !!!

29

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

Пак изпуснахме нещата. Бройката като пика през ноември. Ще се затваряме.

28

Вредителите

преди 3 години

Фигурантът и Мангъра вече 9 месеца с думи и действия работят за разпространението на на инфекцията и увеличаването на смъртните случаи.Те се хранят политически и имат необходимост от хаоса и човешките трагедии! Всеки от дях косвено е убил няколко хиляди души с неадекватните си думи и действия по време на пандемията!

27

Анонимен

преди 3 години

Затварянето е пасивна мярка и само отлага кризата, а не я предотвратява. Вирусът няма да изчезне, ами трябва да се пребори с активни мерки - ваксина, лекарства, силна имунна система. Това е.

26

Анонимен

преди 3 години

Има и друго.някои ги взимат в болница и на втория ден са по-добре и не са за там вече,но за да си вземат парите от пътеката ги държат.Та не всички в болница са зле.Зле са тези в интензивното.

25

Анонимен

преди 3 години

От 3 март последиците ще са налице до 10 дни. Толкова ли е трудно да разберат хората, че не трябва да се бутат един в друг? Като ги видях как да се накачорили по стълбите рамо до рамо се запитах колко от тях до 10 дни ще цъфнат с положителен тест.Каза им се безброй пъти - в България над 70% от положителните тестове в момента са от британски щам, който е много по-бързо заразен. Все едно да говош на стената....... Не чуват и не искат да разберат. Манипулират ги. Употребени са.Малко разум се иска.

24

man

преди 3 години

Да ходиш по кръчмите, фитнес и да се буташ в градския транспорт е въпрос на личен избор. Ако те е страх, просто не ходиш.Но учениците че пуснаха е грешка. Моята щерка, 5 клас, изкара точно 10 дни и ни донесе ковид вкъщи. Сега се изреждаме болни останалите.

23

absurd

преди 3 години

Сега разни мало ум,щото х ници ще изкарат децата виновни щото ходели на училище.Вие не разбрахте ли че всички ще минем през тоя огън

22

Анонимен

преди 3 години

до 17С овчари като теб няма да общувам.Много ти е малко пипето за да разбереш какво пиша.

21

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

От къде ги намират Толкова хора всеки ден да се Тестуват???16 Хил... 14хил.. бреййййТез хора не Работят ли....?Един познат ми Каза(той в ЖП.то нещо)Доктора забравил Антигенните Тестове в Хладилника....и всички били положителни..Всичко много ми напомня на една Стъкмистика....Ама Карай

20

Зоро

преди 3 години

Бях предвидил 3000 за вчера. Е явно малко съм сгрешил или малко фризираха данните.Сега предвиждам вторник 4 бона и над 100 изнесени от интензивното. От новото отваряне на училищата 1 януари минаха малко повече от 2 месеца.Резултатът е налице. Както стана септември - ноември.Но той се е разпоредил, училищата да работят. Това е важното, а не колко са в интензивното (как твърди постоянния дежурен дееебил).Започват вече и по-млади да умират.

19

Асен Асанов

преди 3 години

Тази сутрин тати ни тества заедно с чичо за коронавирус, по китайския метод. Доста по приятен е, от оня дето ти бъркат с клечки в носа или гърлото. Дано направят нуждата от тестове по - честа.

18

Анонимен

преди 3 години

Починалите от Ковид през март и април може спокойно да се пишат убити от Борисов, ГЕРБ и алчните кръчмари.

17

Анонимен

преди 3 години

До до 11Правилно казва човекът. Малко трябва да четеш между редовете. Стигнеш ли до интензивното, почти си стигнал на оня свят. Трябва да се направи така, че хората да не стигат до интензивното. Там е номера.