98

Анонимен

преди 3 години

Тези си играят с огъня. Защо не спрат движението на хората поне между континентите, като начало?

97

Анонимен

преди 3 години

На мен ми стана смешно, дори и малко тъжно - как се прекараха тези, които се ваксинираха. Сега хем им бутнаха имунната система, хем пак ще се заразят. Да се смееш ли, да плачеш ли.

96

Тцъ Тцъ

преди 3 години

Нещо няма ли да кажат за танзанийския щам, мутирал от папая върху човек?

95

Случаен минувач

преди 3 години

Ами явно за този нигерийски щам ваксините стават безсмислени. Това е - следващите 5 години най малко не можем да се върнем към нормален живот! Всичко е пресметнато - да фалират еди колко си фирми, да обеднеят еди колко си хора, еди колко си хора да умрат.

94

Mr . STARBUCKS

преди 3 години

Братя нигерийци ,стойте си в Нигерия

93

Анонимен

преди 3 години

Смятай за какъв ужасен вирус става дума, щом вече и каски се изискват за предпазване. Нещата се влошават.

92

bocko

преди 3 години

мен ме е страх от Конгоанския! Избивал на лудост и те карал да скачаш от дървета

91

Анонимен

преди 3 години

На мен ми става ясно само едно: има си пуснати щамове за всички големи раси от хора, китайски, нигерийски, английски и т.н. Дано при нас има добър генофонд и да минем по-леко и между капките.

90

До 94

преди 3 години

Като чета май тебе те довършва спина

89

Анонимен

преди 3 години

Не се учудвам. Все пак това е съвсем различна раса и мутациите ще са по-здрави.

88

Анонимен

преди 3 години

Не короната,нас вируса на комунизЪма и социализЪма ще ни довърши.

87

Сухите Съчки

преди 3 години

горяха и пак ще горят!

86

Анонимен

преди 3 години

В някоя лаборатория за борба с Ковида са объркали нигерийците с опитните знверчета обичащи банани. А, те взели, че избягали от там заради непривично високите хигиенични условия. И те ти на баба Маро, нигерийски щам!Сега чакаме Сомалийския.

85

Владо

преди 3 години

До До Гледна точкаНе се опитвай да разсъждаваш по въпроси, които не разбираш. Хич не ти се получава и си изписал 100 глупости в коментара си. Ходи да си копаеш нивата и не се занимавай със сложни неща.

84

Муахаха

преди 3 години

Свиквайте с Новото Нормално, а икономиката на ЕС за 12 мекеза се е свила с 8%, доката Китайската е с ръст от 5%, след това кой имал изгода от вируса...Честито Китайско Комунистическо Р0бство, скоро и с Юани ще се разплащате...

83

Анонимен

преди 3 години

Точно така,79:Както се въртеше и продължава да се върти тази "случайно възникнала епидемия" ,не очевидно,а ОЧЕВАДНО ДОКАЗВА НЕЙНИЯТ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ХАРАКТЕР - не само че е лабораторно създаден вируса,но и всички тези "варианти" са създадени и се създават лабораторно и при това те се разпространяват по точно определена схема!Така,че за минимум време да обхване целият свят и да продължава с все нови и нови варианти и кръстоски между тях!Доколкото ми е известно,светът не помни такъв тип мутации

82

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо не се говори за ромския щам? Изкраднаха всички шахти в подлеза на Подуяне?? Това е ужасно, през нощта някой ще си счупи краката! А освен това уж има камери, но явно не рабогят

81

66,

преди 3 години

Хубаво питаш, но ето един възможен сценарий:- Занзибар е на почти същите географски ширини, и доскоро се рекламираше като място за почивка без коронавирус- След като нашенци можеха да пътуват до там за да отморят за някой-друг ден, дали и по чужбина няма да има мераклии за същото, че и по-заможни- А и това, че някакъв пореден щам е открит за първи път някъде си, той се разпространява само и единствено там. Нека не изключваме възможността да е бил първо привнесен от другаде и сетне открит...

80

Генерал годжи

преди 3 години

Има ли още канарчета, дето вярват в измисления ковид.. Ахахайахахаха

79

До Гледна точка

преди 3 години

Съгласен съм с мнението ти. Уж се твърди, че мутациите представляват грешки при репликацията и само по случайност вирусът може да се промени по начин, който го прави по-опасен или заразен, а наблюдаваме вече десетки подобни изгодни мутации. Много е съмнително това. Още повече, че коронавирусите съществуват от много време и не са от една година. Защо преди не е имало такива мутации?