138

Анонимен

преди 3 години

Доказано най-опасен е Националният оперативен ЩАМ (НОЩ)!Сее смърт вече една година! Яко се умира!

137

Анонимен

преди 3 години

може и това да е истина, но моля ви се спрете да панирате народа (знам че целта на медията е точно да всява паника в хората при това точно в тези времена), че времето за това отдавна мина.

136

до 145

преди 3 години

Добре, че пишете истината за Нигерия. Подобна информация получих и от мой близък, работещ за Шел в Нигерия от 15 години. Идва си на всеки 3 месеца е България и след 1 месец отпуск заминава отново за там. В някои райони на Нигерия е много по-опасно да те нападнат, отколкото да се заразиш с някакъв щам на Корона. Преди да се копира някаква информация, тя задължително трябва да се проверява, иначе е фейк !

135

Анонимен

преди 3 години

Тук в Нигерия няма никаква Корона.На над 200 милиона население отчитат по 300 позитивни на ден и хората тук не вярват грам на тази ЛЪЖА,така че това е пълна манипулация.Случая с недостига на ваксините в България също е игра със страха на хората.На 3-ти март Нигерия получи 4 милиона ваксини Астра-шимпанзека,което е два дни след като министъра в България се скара на хората че няма ваксини а били платени и то някакви мижави бройки.Друг е въпроса че Нигерийците не искат и да чуят за тези ваксини.

134

Ибрям

преди 3 години

Само изчакайте анадолският щам.Той също се разпространява бързо сред нас, но за него не се знае много, защото потърпевшите ги е срам да разкажат.

133

Анонимен

преди 3 години

Това не е никакъв вариант. Това си е чист мутант.

132

Анонимен

преди 3 години

Ухото как е прещипано само :D на фунийка.Шегата настрана. Това може да повреди слуха на човека.

131

Анонимен

преди 3 години

заразен в простата тиква на мухобойко

130

Така е

преди 3 години

Защото нигерийските прилепи са много по-прилепести и нигерийските панголини са много по-панголинести от китайските такива!

129

Додо

преди 3 години

Не е ли поне амлко расистко да говорите така за вирусът, само защото е нигерийски? Блек Лийвс Метър.

128

Анонимен

преди 3 години

Ние пак сме последни в света. Хората какви щамове си направиха а нашето правителство още спи.

127

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя нигерийският не излезе ли сле като много туристи се насочиха към Занзибар

126

Сата НАТО

преди 3 години

Д-р Албан ги лекува тия щамове.

125

Анализатор

преди 3 години

Не е чстно.Другите държави си имат щамове на коронката,само ние си нямаме.Кога питам аз ще си направим щам и ще плашим другите с българския щам на корона вируса???

124

Анонимен

преди 3 години

Както казаха руските учени - вирус няма .Това е бактерия модифицирана от 5G облъчване.И едно хапче аспирин на ден я тепа яко.

123

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127Нищо не си е купил! Той само ги продава *** баламите дето му се връзват! Той излъга, че и апартамент в София за 200-300к. продал лятоска насред НОКДАУНА! И не са къщи там, бунгала са!

122

11

преди 3 години

А Занзибарския щам кога?

121

Анонимен

преди 3 години

След месец "Пернишки щам!! + гратис винкел". Другият месец "Пловдивски щам" - говори за някакви тепета?! и ти предлага ракия. Минава още месец "Бургаски щам" - пържени попчета с биричка". После шопски щам, *** теа не моем ги разберем ща думат. Абе, почнахте да се втелясвате тотално покрай това. Ами ако ще се мре, ами да се мре. Ама като човек да се мреш. А не като куче с намордник и чип. В това ни превърнаха - в домашни любимци. Казват ти "скачай" и ти питаш "колко високо".

120

Анонимен

преди 3 години

Ще потърсят ли сметка на Великобритания за пускането на ковид вируса? Дали нарочно или случайно е изпуснат от лабораториите в Солзбъри?

119

Анонимен

преди 3 години

Тоя вирус е като компютър а после ми кажете че не е изкуствено създаден даже може да има изкуствен интелект след като така лавира Ваксина срещу СПИН. Също още няма а проф Монтание беше казал че във вируса се съдържа част от последователностите на спина и след като нобеловият лауреат каза че изк съдаден аз му вярвам