118

Анонимен

преди 3 години

Казват, че нигерийския щам и другите щамове са се уговорили да си направят парти в село Неофит Рилкси, в къщата на някакъв излъган да я купи софяинец.

117

Стар Софиянец

преди 3 години

До СофиянецКазваш, че искаш и други да се минат като реб и да си хвърлят на вятъра парите в това село, т.е. да не си само ти прецакан.

116

Варненски

преди 3 години

Даа, минавам постоянно оттам, който иска - да провери в гугъл, доста тъжно и мизерно място си е. Някой май се напъва да се оттърве от къщата си, ама няма купувачи...

115

Софиянец

преди 3 години

Пълна лъжа, сметището е премахното преди 2 години, а почвата е отлична! Тъмни няма вече, защото им изкупиха къщите!

114

Варненски

преди 3 години

В село Неофит Рилски тъмнокожите изнасят всичко, даже коловете на оградите вадят. На входа на селото има огромно сметище, а заради много подпочвени води всичко гние и мухлясва. Не препоръчвам на никого. А "Биоферми" е най-голямата лъжа, две-три баби продават, каквото им докарат от борсата. Не знам защо лъжеш хората?

113

Софиянец

преди 3 години

Аз пък си продадох апартамента и си купих къща в тракийски стил в село Неофит Рилски до Варна. Там има няколко биоферми и био супермаркет и ям всеки ден чиста храна, а такива домати последно съм ял петгодишен в селото на баба ми.. откакто съм там от 110 кила станах 82, а си ям същите количества храна! Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис. Яздим редовно коне в конната база и стреляме с АК-47, глок 17, лъкове на стрелбището, а лятото морето е на 15мин.

112

к0фе баб0не до Коко

преди 3 години

само 10 инча ми е...

111

Koko

преди 3 години

На нигейрийците винаги им е 10 пъти по- голям, не е новина

110

Българската шайка

преди 3 години

на ГЕРБ е 100 пъти по убийствена от който и да е вирус! Ако тези ид иоти вземат властта за още 4 години, никакви ваксини няма да ни помогнат, тези мутри ще ни довършат!

109

Анонимен

преди 3 години

Толкова професори и нас не могат един щам да измислят, че да се прочуем и ние.

108

Анонимен

преди 3 години

"Каквото и да ти говорят, знай! Винаги става дума за пари." - цитат от Оскар Уайлд. Само дето кравите, дето ги доите скоро ще се гътнат. Не от вирус. От глад. А вас, политици шепата оцелели ще ви направи на традиционни политически коректни кебапчета на промоция по веригите магазини. "Депутатско шкембе" - защо ли да ни взема две?

107

да,да ама не

преди 3 години

До що точно 10 пътиЩото Лъчезар Томов - счетоводителя-математик от НБУ на толкова го е сметнал колега, а не оня с козята брадичка!Другото е по-важно какво става с папаята в Танзания?! Щото от Нигерия до Танзания е близко и новия мутант сигурно е налазил и там! И направо ми се къса сърцето за папаята и козата!

106

Пазарен Икономист

преди 3 години

Най-неприятното в тая история е ухото на младежа на снимката, и ластика връз него...Останалото е обикновената пунта мара дето я предъвква всяка втора новина.

105

Пилар

преди 3 години

Много *** сайт. Просто нямам думи

104

Иван

преди 3 години

"Бразилският вариант (P.1) е открит за първи път в Япония при група бразилски пътешественици през януари 2021 г." - значи бразилски пътешественици в Япония по време на пандемия и локдаун в целия свят? Едно време направо ги изправяха до стената, но в днешния либерален свят ...

103

Анонимен

преди 3 години

АЗ ГО ВИЖДАМ НАЙ ДОБРЕ ТРЕТА СВЕТОВНА КОПЕЛЕТАТА ДА НЕ МОГАТ ДА СИ ХАРЧАТ КАШЕТО ДА ВИ СЕ...... АУ УСТИТЕ *** ДОЛНИ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ И ЩЕ ГО ЯДЕТЕ

102

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАХАХ ЩЕ ПАДНА ОТ СМЯХ А БЕ ТЕЗИ ГАДНЯРИ НАЙСТИНА СА ПРЕВЪРТЕЛИ И ТО ЯКО ХАХАХАХАХАХ

101

Анонимен

преди 3 години

А български щам няма ли да има най-сетне?

100

Щерю

преди 3 години

Докато не открият ефективно лекарство - ще се въртим на безкрайна въртележка от мутации на ковид вируса и често-често ваксиниране...

99

до 100

преди 3 години

не само каски, а явно и през Ушите влиза, за тона трябва да ги завиеш на две, както е показано на снимката към статията!