41

факт

преди 3 месеца

Мен ме набиха няколко пъти в училище едно време. След това започнах да спортувам и не ме закачаха повече. Когато остарях и се разболях, личеше ми, че съм слаб и болен, отново започнаха да ме тормозят и пак ме набиха два пъти... Жалко е , че аз съм пацифист. Не искам да бия , да удрям и да убивам никого. Само да гледам и да виждам как Бог ще отплати на нечестивците.

40

До 28

преди 3 месеца

Мутрите които ни управляваха преди 1989 ни управляват и сега просто се пребоядисаха за един ден от комунисти станаха капиталисти и демократи...

39

Христо Христов

преди 3 месеца

До Анонимен/38"Разбира се, че хората ще отминават.""Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист.Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ.Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз.Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин.Когато дойдоха за мен вече нямаше кой да говори."Мартин Нимьолер

38

Анонимен

преди 3 месеца

До 123Айде не на нас тия. Разбира се, че хората ще отминават. На никого не е работа да се занимава с кавгите на селските лекендрьосчета. Най-много да го отнесе и той. Добрите самаряни свършват добре само по филмите и в Новия завет, в реалния живот влизат в болница или в земята. Днешните младежи са деца на малограмотните 90-тарски чалга мутри и това си личи ясно. Не ми е работа да възпитавам, разтървавам или администритам пердаха на тия синковци, оставени на самотек от собствените си родители.

37

kuiso

преди 3 месеца

До туристТи къде видя новина, или просто си пишеш.

36

Христо Христов

преди 3 месеца

Притеснителното е: "Виках за помощ, но хората ни гледаха и отминаваха".ПП. Все пак все още момчетата се бият за момиче/

35

Анонимен

преди 3 месеца

Побойникът бил на 15 години, а дъщерята на Зорница била в отношения с него от няколко години, но престанала да го удостоява с внимание. Почнала да удостоява с внимание 13-годишен.

34

Анонимен

преди 3 месеца

От хиляди години момчетата са се били за момичета, мъжете са се били за жени. Помните от гръцката митология Троянската война, спорът между Хера, Афродита и Атина, свързан с ябълката на раздора с надпис "За най-прекрасната", хубавата Елена, Парис, Менелай, Ахил, Одисей ...Проблемът е, че в наше време снимащият и качващият в нета, е по-голям герой и авторитет от доброволеца, помагащ на самотно живеещи стари хора.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Навремето се биехме всеки ден, ама нямаше телефони и соц. мрежи и всичко си беше наред. Един ден те бият теб, на другия ти биеш някого и никой не вдигаше врява до Бога.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Еми дайте снимка да я видиме тая колко е убава, щом тия че се изпотепат заради нея

31

Анонимен

преди 3 месеца

Има надежда за таз територия, щом още се бият за момиче а не за момчета, че много джендъри се навъдиха напоследък.

30

123

преди 3 месеца

"Виках за помощ, но хората ни гледаха и отминаваха" - това е достатъчна индикация да ни покаже, че сме безкрайно жалки същества... И че сме толкова смотан народ пред изчезване и нищо няма да направим въпреки това.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Лошото в днешно време че в единия или другия случай ти обираш пишкира,или отиваш в кокошкарника за убийство или в гроба!!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Поколението на великата демокрация и неограничените възможности на капитализма вече дава своите плодове.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Побойникът трябва да полага обществено полезен труд.Поне един месец ежедневно да прави уборка на парка/под надзора на обществения възпитател-каквото и да значи това/ където се е проявил като "мъж''.Колкото до това,че минувачите ги отминавали,ами пуберите *** по улиците за щяло и нещяло и ако хората се намесят могат да отнесат побой или да се разкрякат от "Защита на детето",та така се получава от родителско безхаберие...

26

ХФ

преди 3 месеца

"Виках за помощ, но хората ни гледаха и отминаваха"Ето това е тревожно. В съседна Турция например, веднага щяха да се намесят околните, но тук могат да те спукат от бой и хората ще си минават спокойно покрай теб.

25

Българинът

преди 3 месеца

Тези деца нищо не знаят ,десет го държат ,Един го бие ,така не се става мъж....

24

Анонимен

преди 3 месеца

На 13-15 години , кога успяха връзки да завържат ?

23

Metal

преди 3 месеца

Браво! Юнак! В битки се калява истинския мъж!

22

Анонимен 123

преди 3 месеца

Тийнейджъри в Бургас се биха в Бургас,