19

Децата

преди 3 години

Децата обикновено показват начина на мислене на родителите. Трябва сериозни и строги закони, ако искате да се промени това. Обществото ни е болно,но за да се излекува бързо трябва строго законодателство и наказания.

18

Анонимен

преди 3 години

"Но хората ни гледаха и отминаваха" точно на 3ти Марттой и Левски беше предаден от нас а не са го намерили турците

17

Анонимен

преди 3 години

Няма да станем като САЩ,там престъпниците са в затвора. Стига с подвеждашинпримеринза Русия,САЩ к други. Законите в държавите които давате за пример са много по-строги,в сравнение с нас. Там щеше да има сериозни последствия не самомза покойника,номи за родителите му. Освен това щеше да има наказание на родителите които оставили малолетни без надзор. Ние имаме същомзакон за това,но кактомиза всичкомдруго не се прилага.

16

Анонимен

преди 3 години

13 годишна има връзка от няколко години която приключва??? след което провокира побоища и битки за да легне в победителя. всичко разбира се се снима и качва в инстаграм

15

Анонимен

преди 3 години

Както винаги мишоците минава от другата страна на улицата.

14

Анонимен

преди 3 години

Никакви псоледствия за побойника, никакви за родителите...Скоро ще станем като в САЩ.

13

Анонимен

преди 3 години

До Господаря на ефираЕдно време не се организирах хайки по 10 човека, да пребиват публично хора. Едно е да се сдърпата и да се блъснете 2-3 пъти, друго е да викнеш 10 парчета, за да заритате хората на улицата. Колко време, докато започнат да носят пистолети и ножове и започнем да прибираме труповее на 14-15 годишни?!?

12

Анонимен

преди 3 години

"Децата ще работят с психолог, а на момчето, извършило побоя, ще бъде назначен обществен възпитател"Демек НУУУЛЕВИ последствия. А като се изтърси да иска работа, няма да може да го провериш и да го знаеш, що за гамен е!!!

11

От бореца

преди 3 години

КЛАСИКА, тези от Бургас много изостанали, вместо да се плющят един друг се бият, ех Бургас морето и неговите трудови хора!

10

турист

преди 3 години

НЕ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ В СВЕТА , ТАКА , ЧЕ НОВИНАТА ВИ НЕ СТРУВА ...

9

Бургас

преди 3 години

Те в бургас са безхаберни *** и преселници общо взето. Тъй- че момиче е нямало нужда да викаш за помощ, местете се в друго сеело.

8

Анонимен

преди 3 години

До маркиз дьо саПДа бе, 15 годишен, с 20 кила отгоре, мъргаля главата на 13 годишен, ей така, щото да направи добро впечетление, ама ние си седиме кротко и пляскаме. А когато 13 годишния види, че нищо не се случва, решава, че ще вземе една една тръба и ще осакати 15 годишния. После казвам "ама как се стигна до тук". Пффф ... не знам, маняк!

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 3Ем да, ама имаше и много тежки шамари за разните му биячи. А ТВУ-тата си бяха супер.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Ем да. Дорката си е най-яката в даскалото, браааааа!

5

Анонимен

преди 3 години

И кво? Това момиче иска да се похвали, че ето момчетата се бият за нея. Гоуема убавица ще да е.

4

Анонимен

преди 3 години

Според дойче веле - след някоя година ще се бият за "човешко същество"Човешки същества, родени по произвола на природата с чишшки са нарушили социалната дистанция и без маски са се били (присъствено) за човешко същество, което има полови признаци на определяното от комунистите, като "ж**а".Ако решат да си направят операция за смяна на пола, тя е безплатна и се субсидира с 500000Евро. Ако искат да си направят скрийнинг за рак - трябва да заплатят 1500Е за РЕТ скенер.Ваш Сорос - филантроп

3

Анонимен

преди 3 години

Хубаво беше при другаря Живков, нали нямаше смартфони да снимаме...И сайтове да четем...

2

Анонимен

преди 3 години

По-добре е момчетата да се бият за момиче отколкото за ***.

1

маркиз дьо саП

преди 3 години

Е, не са съвсем изпуснати нещата. Щом все още има момчета, които се бият за момиче. Щото както е тръгнало след време ще се бият за момче!