55

Анонимен

преди 2 месеца

Изобщо не ме интересуват околните.Околните да си стоят вкъщи,защото никой няма нужда от тях.Ние,нормалните,не искаме да общуваме с тях и точка!Да се затварят,да изчезват,не с нас!Дотук с измислените им права на инакомислещите стейхоумовци.А най-добре да си сложат маски и на задниците,и на онязи работи презервативи,за да не се размножат случайно.

54

охооо

преди 2 месеца

Ок,да видим дали ще спаднат бройките нА ******те болни,ако носят хората маски.ще следя стриктно това.Ако не спадне,значи мерките на тия са пълен шит.Защото всеки,който е положителен,постъпва в отделението като невидяла овца и заради такива бройката се вдига.

53

до 52 от славянин

преди 2 месеца

Знаеш ли кой е Джеймс Уотсън!? Един от тримата откриватели на двойноверижната спирална структура на ДНК през 1953-та, за което получава и Нобелова награда през 1962-ра! Лошото е, че направи ''грешката'' да каже една истина, че ''гените причиняват разлика в интелигентността между белите и черните хора в тестовете за интелигентност'', заради която му отнеха всички научни награди! Същото ще последва всеки, който си позволи да развенчае мита за ''безвредността'' на ваксините!

52

Анонимен

преди 2 месеца

До до 49 от славянин
Да те светна ли, че мангъра се води доцент? А такава титла без публикации не се получава. Чобанов е професор. В началото и той ги ръсеше едни по студиата. Професор също се става с публикации. Ако не знаеш? БАН е крепост и са феодални старчета, дето никой не може да ги бутне. И си пишат глупости на килограм. Някои дали са и разбрали, че 10.11.1989г.го е имало?

51

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 47
Къде спазват дистанция? В гетата с "новите" европейци ли? И със застаряващото населени? В Италия като затвориха всичко в Севера не поставиха КПП като нас. И свободния народ от там започна едни екскурзии на юг. Та пламна цяла Италия.

50

до 49 от славянин

преди 2 месеца

''Абе доколкото си спомням в началото имаше "с маски, "без маски". И то СЗО. Та това с "лекарските грешки" не те измъква от показването на статия.''

Не може да не си чувал приказката, че ''който плаща - той поръчва музиката'', та се информирай на каква хранилка са ''научните'' публикатори!

49

Анонимен

преди 2 месеца

До до 44 от славянин
Абе доколкото си спомням в началото имаше "с маски, "без маски". И то СЗО. Та това с "лекарските грешки" не те измъква от показването на статия.

48

Анонимен

преди 2 месеца

До 47 Точно тези които цитираш носят "парцали" и спазват социално програмиране, ааа извинявай сациална дистанция.

47

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 45
Като сте Тома Неверни и искате Швеция, Англия, Италия, Португали, Франция, Испания скупчвайте се, не носете маски, не се ваксинирайте, мляскайте се и т.н. Не обръщайте внимания какво се случва в съседни Сърбия, Гърция и Турция. Щом сте на принципа "г*з да усети"давайте! Вярно е. Никой не моа ви спре. Демокрация е, нищо, че някои се опитват да ни убедят, че сме в тоталитаризъм.

46

до 44 от славянин

преди 2 месеца

''Разбирача, я ми цитирай поне една научната пубикация дето доказва вредата от ваксините и как докарват имунните заболявания. Със сигурност като всички нас си ваксиниран срещу туберколоза с БЦЖ, срещу детски паралич, дифтерия, тетануст, коклюш, рубеола и т.н. Но си здрав като бик според думите ти. Както сме и ние, "да чукна на дърво".''

Абе и аз не съм срещал досега научни публикации за лекарски грешки, следователно ''такива няма''!

45

Анонимен

преди 2 месеца

До 43 До Заради лошо здравеопазване, всяване на страх, лечение по телефона, спиране на плановите операции и тн. Нали си говорим в цифри. Пак те питам. Кое е пандемията, когато за три седмици прен оември месец има повече починали отколкото за една година "пандемия"

44

Анонимен

преди 2 месеца

До до 36 от славянин
Разбирача, я ми цитирай поне една научната пубикация дето доказва вредата от ваксините и как докарват имунните заболявания. Със сигурност като всички нас си ваксиниран срещу туберколоза с БЦЖ, срещу детски паралич, дифтерия, тетануст, коклюш, рубеола и т.н. Но си здрав като бик според думите ти. Както сме и ние, "да чукна на дърво".

43

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 40
Не знам какво ти е точно, като от юли 2020г. починалите са повече от починалите през същите месеци от 2016г. насам? А ноември-декември 2020 е пика. От юли 2020г. има осезаемо повишение на смъртността. Защо?

42

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 38
Кой пише, че има такъв закон? Какво пише в чл.63, ал.4 от Закона за здравето, последна рeдакция от 20 декември 2020г.? Каво пише в заповед РД-01-51 от 26.01.2021г.

41

до 36 от славянин

преди 2 месеца

''Ами всички ти обясняват, че ваксината е най-сигурното средство''

Разбира се, знаем че ваксината е най-сигурното средство за сдобиване с хронични автоимунки и онкообразувания, останалите са за десерт!

40

Анонимен

преди 2 месеца

До 39 Точно. Само за три седмици през ноември са починали повече от колкото от корона вирус за една година. Пак питам кое сега е пандемията

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 32
Не знам какво си гледал в НСИ? Смъртността според НСИ ноември-декември 2020г. надхвърля поне 4 пъти месечно средномесечната смъртност от 2016-та. От юли когато мангъра обяви, че Ковида изчезва смъртността е по-висока, от същите месеци от 2016-та насам. В родното ми село също бяха ебап. Барчета, кафета. Всичко работеше. След поредния затворен ковчег на 60 годишен и няколко в интензивното всички са се затворили вкъщи. Българина докато не настъпи мотиката, морето му е до колене.

38

Анонимен

преди 2 месеца

До Няма такъв закон повтарям. Провери българското законодателство. НЯМА. Точка

37

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 34
Маските са със заповед, по силата на закон. А не по силата на самия закон. То и на рецидивистите им падат обвиненията в съда. На политиците също. И май не си много доволен?

36

Анонимен

преди 2 месеца

До 30 до 25 от славянин
Ами всички ти обясняват, че ваксината е най-сигурното средство. Без мангъров естествено. Дори и Чобанов смени плочата. И статията е за носене на маски. Кухата ти кратуна разбита ли, че ваксината предпазва в над 90% да се заразиш и да разнасяш заразата! Разнасяш. Сееш. Заразяваш. С ваксината гоним поне 30% имунизирани за да спрем пандемията!! Спрем. Ти ще го изкараш леко, но ще заразиш 11. От тях примерно поне 2 в интензивото и 1 в небитието. То и кучетата носят тения.