Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Допълнителни противоепидемични мерки влизат в сила от днес във Враца заради значителния ръст на новозаразени с COVID-19 през последните дни, реши Общинският оперативен щаб.

Носенето на маски на открити места, където се събират повече хора, като пазари, тържища и изложения, както и при провеждане на мероприятия на открито, е задължително. Засилва се контролът и при системни нарушения ще се спира работата на обектите.

Отсъствията на деца от предучилищните групи е разрешено, като освобождаването от учебния процес ще става само с писмено уведомление от родител.

Мерките са в сила до 18 март.

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не ме интересуват околните.Околните да си стоят вкъщи,защото никой няма нужда от тях.Ние,нормалните,не искаме да общуваме с тях и точка!Да се затварят,да изчезват,не с нас!Дотук с измислените им права на инакомислещите стейхоумовци.А най-добре да си сложат маски и на задниците,и на онязи работи презервативи,за да не се размножат случайно.

54

охооо

преди 1 месец

Ок,да видим дали ще спаднат бройките нА ******те болни,ако носят хората маски.ще следя стриктно това.Ако не спадне,значи мерките на тия са пълен шит.Защото всеки,който е положителен,постъпва в отделението като невидяла овца и заради такива бройката се вдига.

53

до 52 от славянин

преди 1 месец

Знаеш ли кой е Джеймс Уотсън!? Един от тримата откриватели на двойноверижната спирална структура на ДНК през 1953-та, за което получава и Нобелова награда през 1962-ра! Лошото е, че направи ''грешката'' да каже една истина, че ''гените причиняват разлика в интелигентността между белите и черните хора в тестовете за интелигентност'', заради която му отнеха всички научни награди! Същото ще последва всеки, който си позволи да развенчае мита за ''безвредността'' на ваксините!