25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен до 28Първо маската не я държа в задния си джоб. А в нейната опаковка и извън дрехите си. И колкото и да е глупав или умен вируса, ще дам шанс на този отсреща да не се нагъла с много и да пострада по-малко или изобщо. Доказано е, че количеството погълнат вирус влия колко тежко ще го минем. Хайде да добием стаден имунитет без препълнини интензивни отделения и гробища. Става ли?

24

без коментар

преди 3 години

до 14 Анонимен"Май трябва като в Индия. Не носиш маска и бой с палката. Без обяснение, без актове."Наистина ли? В такава държава ли искаш да живееш?

23

Анонимен

преди 3 години

До 28 Добре, че вируса не е много умен да излезе през пролуките на "стерилната" ти маската, която си държиш в задния джоб

22

Анонимен

преди 3 години

До до 19 от славянинПич, около теб има и други, ако случайно те интересува! Маската е не само да си пазиш кухата безполезна глава, а и околните! Затова не се препоръчват маски с клапи. Явно чвора си е чвор! Отдавна ни е ясно, че "славянин" нито бацил, нито акъл го хваща. Може да почиваш малко. Пише ти го човек, дето смята, че този вирус е реакция на природата срещу тоталното игнориране на естествения подбор и фанатично поддържане и размножаване на хора с тежки наследствени болести.

21

Северозападнал

преди 3 години

18 март, ама коя година?

20

Случаен минувач

преди 3 години

Истинският врачанин се мандръса редовно и му не трябват никакви илачи вповече.

19

до 20

преди 3 години

Еми радвай се, че си минал добре, ама за жалост ти не си МИРОДАВЕН за цялото човечество , щото доста хора не я изкараха тая ''настинка'' и умряха без време.

18

Ужас

преди 3 години

Много яки мерки... Ходиш си из парка и по улиците с маска, влизаш в кръчмата, вътре фул, лисичарник, махаш маската и сядаш...

17

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Понеже на интернет и на правителството по този въпрос не вярвам, ще споделя само преживяното от мен самия. Личен опит.За ковида ще ви кажа само едно: Е, и по тежки настинки съм имал!Ваксините си ги слагайте вие. Аз съм пас.

16

+-

преди 3 години

Някои си мислят,че коронавирус няма или не е страшен...има и не е безопасен,а доста коварен.Всички над 40-45 години да си правят ваксина и да не се връзват на фейковет в соц мрежите... .

15

до 17

преди 3 години

Е ти като не носиш маска си голем ''играч'' хахахаххахаха Ако това те кара да не се чувстваш овца , си бая заблуден и това те прави дваж по-голема такава

14

Мисля че

преди 3 години

Във Враца трябва да са си задължителни целогодишно, там не ти трябва да видиш човек без маска на улицата, шока е твърде голям

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Май трябва като в Индия. Не носиш маска и бой с палката. Без обяснение, без актове. То овци колкото искаш в България. Като се наредите по стълбищата на болницата няма да търсите причината в акъла си, а всички останали ще са ви винивни и длъжни. Вие, че сте кухи и вироглави. Не. Демокрацията не вирее при ппрости и безотговорни индивиди.

12

Анонимен

преди 3 години

ща одиш у кръчмето бате - там е позволено сичко

11

Анонимен

преди 3 години

е аз как ше си секна ся сапола на улицата или как ша запаля са изпуша една цигара

10

Анонимен

преди 3 години

До РадоГледах репортаж от преди 2-3 месеца от Сицилия. Хората си носеха маски и по улиците. Ами не са толкова "умни"като нас българите и затова сигурно имат по-висок стандарт на живот. Не заради самите маски. Защото явно са ти нужни "субтитри". А заради отношението към проблемите. Южна Корея само с маски и строга карантина на всички влизащи в страна се справя. Тук се прибират и се юрват да видят всички роднини и познати. Знам, че ти е трудно да го схванеш. Но опитай.

9

Анонимен

преди 3 години

А ако във Враца всички демонстративно откажат? Шепа престъпници си играят с народа по заповед на чуждоземни мегаломани с болни мозъци и мания за божественост. Хората са силата, но още не я съзнават

8

Оффф

преди 3 години

Съдилищата ни са запушени от дела срещу наложените глоби за неносене на маски. Масово се отменят актовете. МВР плаща като въртоглаво съдебни разходи и хонорари на адвокати. Спрете се с глупотевините.

7

Анонимен

преди 3 години

Те сега те. Хахахахах

6

Анонимен

преди 3 години

Според най-последната заповед за маските от националния щаб - трябва да се носят на открито ако няма дистанция от метър и половина, но никой не изпълнява тази заповед. На открито всички хора си приеха че не трябва да се носят маски. Ако не носим маски и на закрито ще падне тази заповед за носене на закрито.